Výborná komunikácia so zákaznikom,rýchlosť vybavenia a doručenia objednávky.

Veľká spokojnosť s komunikáciou a dodacou dobou.

• Komunikácia
    • Dostupnosť tovaru

Veľmi som bol spokojný

• Autorizovaný predajca
    • Pomerne rýchle doručenie

Objednáte si ruksak , ale nevedia , kedy ho budú mať . S týmto som sa ešte nestretol . Môžem čakať mesiac , dva , či tri

Reakcia obchodu AQT

je nám ľúto, že nie ste spokojný s dodacou dobou objednaného tovaru. Produkt bol na našich stránkach v čase objednania jasne označený ako tovar "Na objednávku". Takýto tovar je potrebné objednávať u dodávateľa, čo môže trvať aj dlhšie a dodanie nedokážeme nijako ovplyvniť. Pri vytvorení objednávky ste však boli informovaný telefonicky aj emailom, že objednávaný tovar nie je momentálne dostupný a odporúčame si objednať produkty skladom ak nemáte záujem čakať. Objednávku sme na Vašu žiadosť stornovali. Vzniknutá situácia nás napriek tomu naozaj mrzí.
    S pozdravom AQT.sk

• Prijemne prostredie, ľudia
    • Ústretovosť
    • Rýchlosť
    • Žiadnu som nenašla

Všetko, čo som potrebovala som nakúpila naozaj rýchlo. Aj s tovarom som veľmi spokojná. Predávajú naozaj kvalitne veci.
    Ak budem v budúcnosti niečo potrebovať, obratim sa na nich.

• Odbornici - rozumeju, vedia, porad
    • Siroky sortiment
    • Dobre ceny
    • Nadherny showroom - niektore veci je proste lepsie vidiet v praxi
    • Velmi promptna komunikacia
    • Nenasiel som ziadnu nevyhodu

AQT je vynikajuci shop pre foto/video profesionalov aj nadsencov. Maju siroky sortiment a vedomosti, aby vam s nim vedeli poradit (nie je to ako ked personal vie maximalne precitat udaje z krabice). Rovnako komunikacia s obchodom je na vynikajucej urovni. Showroom je kapitola sama osebe, nadherne priestory. Treba skusit :)

• odbornosť personálu
    • veľmi dobrý výber a rýchlosť dodania
    • výborná komunikácia a schopnosť poradiť to čo zákazník potrebuje

Na odporúčanie od kamoša Jakuba( robili spolu video, keďže ho podporujú pri natáčaní dokumentu o rysoch)kupoval som u nich pred Vianocami teleskop pre syna pod stromček. Pomohli mi vybrať presne to čo by bolo pre nás najvhodnejšie. Musím pochváliť aj rýchlosť dodania, keďže to bolo posledný týždeň pred sviatkami tak s malou dušičkou som čakal či to stihnú, ale došlo to ešte skôr ako som čakal , takže za mňa len pozitíva a určite ešte prídem nakúpiť.

• Tovar ihneď skladom
    • Dobrá dostupnosť s autom
    • Záruka pre podnikateľov len 1 rok

Ak by som vedel, že na tovar je záruka 1 rok pre podnikateľský subjekt, objednal by som si ho u konkurencie. Obchodné podmienky na webovej stránke neuvádzajú záručnú dobu 1 rok. Odvolavaju sa len na obchodný zákonník v prípade zakúpenia tovaru na IČO, bez udania záručnej doby. Pri prebratí objednávky som sa opýtal predavača na záručnú dobu, ten mi povedal, že podľa obchodného zákonníka pre podnikateľský subjekt je to 1 rok. To však nie je pravda, obchodný zákonník nestanovuje minimálnu dĺžku záručnej doby. Teda záručná doba v tomto prípade môže byť pol roka alebo aj 2 roky.

Určite by som vám odporúčal popracovať na komunikácií v rámci uvedenia týchto informácií na webe.

• dodali produkt, ktorý v iných obchodich nebol k dispozícii

rýchlosť, cena

Veľmi ďakujem za milý a ústretový prístup obchodu. Komunikácia perfektná. Zo srdca odporúčam nákup :)

• dobré ceny oproti konkurencii
    • parkovanie pred obchodom
    • príjemné prostredie aj personál
    • výborná komunikácia emailom
    • dobré akcie
    • poslabší filter na tovar v eshope (chýbalo mi viac položiek a špecifikácií k tovaru).

• rychle dorucenie
    • dobra cena

• Ľudský prístup
    • Profesionalita
    • Krásne priestory

Pre mňa najlepší obchod s technikou. Skúsil som skoro všetky a dnes už ani inde nepozerám.

Maximálna spokojnosť. Komunikácia, rýchlosť dodania, prostredie predajne.

Naozaj ustretovy pristup, rychle reakcie a odpovede na moje mailove komunikacie.

• Dobré ceny, veľký sortiment výrobkov, príjemné služby v obchode.

• Rychla a profesionálna komunikácia
    • Prijemny a nápomocný personál
    • Bezproblémové dodanie objednaného tovaru v krátkom čase
    • n/a