Tovar nezodpovedal farbe
- Druhé nabíjanie telefónu, odtrhnutý konektor ktorý ide do telefónu, neodporúčam!
- Velmi zly obchod, vobec ho neodporucam
- Predávate šmejd, dátový kábl neprenáša dáta.
- Obchod pri reklamácii nefunkčného tovoru nekomunikuje
- Nejde o originálne príslušenstvo, čo zohľadnuje čiastočne cena. Nefunkčný tovar je však úplne zbytočný!
- Dochádza k silnému prehrievaniu zakúpených nabíjačiek. Moja obava onpoškodenie Iphone, Mac Booku...
Neodporúčam kúpu lacného ne-originálu. Neochota a nekomunikácia pri problémoch, reklamáciách.
Na základe nespokojnosti s produktom, vyzerá to na vyjednávanie .... potrebujeme vymeniť nabíjačku, ktorá nefunguje správne a namiesto toho toho odpoveď je, že máme skúšať ináč zapájať a požičiavať či kupovať si nové káble.
NESPOKOJNOSŤ. -
Z tovarom niesom spokojný nefunguje tak ako by malo
- Prišiel mi kryt na telefón poškodený
- férová cena
- rýchle doručenie
- produkt prestal fungovať po ani nie týždni používania
- tovar vyrobený v číne čiže asi aj tak vydržal
Objednavala som si nabijacku na iPhone, adaptér nefunguje no aspoň kábel áno
11 dní a sledovacie číslo ani tovar nikde.
Dávajte pozor tento obchod nie je slovenský ale český. -
Tovar nedorazil, podľa obchodu zásielka bola doručená. Pretože to bola dobierka, nie je mi jasné, kto si prevzal moju objednávku a ešte aj zaplatil. Podľa toho ako obchod so mnou komunikoval usudzujem, že ich to vôbec nezaujíma.
- Tovar bol doručený, ale cena nie je prispôsobená kvalite produktov.
Vysoké ceny
- Týždeň som čakal na zásielku
- Tovar ktorý som objednal absolútne nespĺňal požiadavky
- Neodporúčam tento eshop
objednala som si u Vas 17.12.2020 kryt na sluchatka s kamienkami Svarovsky prisiel mi poskodeny tovar poslala som foto aj tovar na reklamaciu spät do dnesneho dna nema ani vymeneny tovar ani vratenie penazi
- Nabijaci kabel je nefunkcny.
- Pomerne rychle doručenie
- Komunikácia
- Kvalita produktov je na veľmi nízkej úrovni za tie peniaze
Predávate čínske šmejdy, obal na IPhone 11 Baseus bol popísaný ako obal z ohybneho a pružného plastu. Namiesto toho je to tvrdý kus lacného plastu z Číny, ktorého hodnota je tak 1.50€ a vy sa nehanbíte za to pýtať 13€.
Nabíjačka: prehrieva sa, radšej som ju vypol z elektriky lebo už zapáchala po hodine.
Neodporúčam tieto 2 produkty kupovať, neviem ako je na tom zvyšok produktov čo sú na stránke. Mrzí ma sklamali ste. -
Vôbec púzdro nesedí, je menšie