Paradna rychla komunikacia

• Rychla komunikacia. Nakup bez problemov. Super cena.

• dobrá komunikácia a spoľahlivá platba
    • rýchla dodávka
    • kvalitne zabalené

dobrý, spoľahlivý a dobre zorganizovaný obchod

Pri objednavke som spravil chybu, tak som im hned pisal email a oni mi hned volali spat a vsetko dali doporiadku. Som velmi spokojny!

• Najlepšie ceny na trhu
    • Rýchle odpovede na otázky
    • Rýchle dodanie

• Dobré ceny, výborná komunikácia s predajcom...

veľmi rýchly, prehľadný a flexibilný vybavovací servis

• Tovar bol doruceny expresne
    • Dobre ceny
    • Novinky na sklade

• Výhodnejšia cena

Na svoju objednavku som čakala od piatka, tovar mi ale dorazil v urotorok po obede. Ráno som volala kuriérovi, nebola žiadna ochota mi doručiť tovar na inú adresu,že vraj kolega mi doručí zásielku v stredu alebo štvrtok ( adresu som prosila zmeniť za adresu prace( stále je to v rámci Bratislavy, Stare mesto) keďže som nepočítala s tým, že v rámci Ba doručovanie bude trvať toľko dni pritom vyplatený tovar bol ihneď).
    Pisu, že tovar dorazí v ten istý alebo na další deň. V rámci Bratislavy tovar mi neprišiel ani na další deň pracovný (pondelok)
    Obchod odporučiť môžem, tovar bol kvalitne zabalený a funkčný. Čo sa týka dodávania oľutovala som viackrát, že som zvolila tento spôsob :(

Dobrý deň prajem pani Krisztina,
    ďakujeme za Vašu reakciu. Skúsme sa nato pozrieť spoločne.
    Objednávku ste si urobili v piatok 16.11 o 14.43hod.
    Objednávky prijaté do 13.00hod sú expedované v ten istý pracovný deň, objednávky prijaté po 13.00hod sú expedované na nasledovný pracovný deň tj vo Vašom prípade v pondelok. Predpokladám, že ste si to určite všimli keď ste klikli na ikonu "kedy dostanem tovar" a správne pozerali dopravu cez DHL. Pokial ste pozerali dopravu cez CityCouriera videli ste správne, doručenie v ten istý deň. Adresa doručenia bola daná ako ste zadali. Pokiaľ si klient praje doručiť tovar na inú adresu, je to potrebné zadať v procese objednávania, poprípade zavolať alebo poslať email.
    Poiaľ sa tovar vyexpeduje, nie je v našich silách zmeniť už adresu príjemcu. Tu nejde o neochotu kuriéra ale o skutočnosť, že keď mu vy zavoláte a má to doručiť do MČ Petržalka do inej mestskej časti /Staré Mesto/ to doručuje iný kuriér a kuriér musí tovar zobrať späť do depa a poslať na novú adresu.
    Tovar doručujeme spoločnosťou DHL v rámci BA ako aj v rámci SLovenska. . Pokiaľ ste si spriali doručiť tovar napr v ten istý deň tj v piatok, bolo si treba pri objednávke zvoliť spôsob dopravy CityCourier, ktorý doručuje tovar do 4hod. od prevzatia tovaru v rámci BA. Pani Krisztina treba trošku lepšie čítať, ak niečo nie je jasné treba sa ozvať a všetko sa vysvetlí ako je treba.
    Sumár :
    Tovar bol zaslaný spôsobom a na adresu akú ste zadali pri objednávke. Tovar bol expedovaný v pondelok, kedže Vaša objednávka došla v piatok o 14.43hod. - tovar objednaný po 13.00hod je expedovaný na nasledovný pracovný deň tj vo Vašim prípade v pondelok a tak sa aj stalo.
    Len podotýkam, že prepravu DHL ste mali zdarma.

Prajem pekný a ničím nerušený deň
    apple4you team

Nebola akceptovaná doručovacia adresa .

• Dobre ceny
    • prehladny web

• Cena, rýchlosť

Spokojnosť.

• Rýchlosť a cena tovaru
    • Žiadna som nepostrehol

• maximalna rychlost - dorucenie este v den objednania
    • permanentne aktualne info o stave objednavky
    • najvyhodnejsia cena

Tovar som si objednal v dopoludnajsich hodinach okolo 9.30 a zaplatil bankomatovou kartou. Potvrdenie objednavky bolo okamzite vratane informacie o doruceni do 14.30 v ten isty den, co bolo aj splnene. Maximalna spokojnost ako s cenou, tak s komunikaciou a rychlost vybavenia.

• Nizke ceny

• Skvelý výber príslušenstva, ktoré len tak na Slovensku nenájdem.

• Mily personal
    • Objednavka bola okamzite pripravena na vyzdvihnutie

Odporucam

Tovar mi do teraz nebol doručený - bude to 20 dní a obchodník v administrácii objednávky zvýšil cenu! Budem podávať podnet na inšpekciu. Naviac somnou obchodník vôbec nekomunikuje.

Vážený neznámy zákazník,
    ďakujeme za Vašu "recenziu". Vašu objednávku žial neevidujeme v IS. Dňa 17.8.2018 v čase od 22.00hod. do 18.8.2018 do 02.00hod. prebiehala technická údržba eshopu o čom bola informácia aj na webstránke. Bol presne napísaný čas údržby eshopu s informáciou, že v danom čase nebudú akceptované žiadne prípadné objednávky, ako bola aj zverejnená informácia o tom, že môže dôjsť v danom čase ku krátkym výpadkom eshopu z dôvodu technickej údržby eshopu. Žiaľ sú medzi nami aj ľudia, ktorý miesto toho aby sa napr. telefonicky ozvali sa radšej budú vyhrážať podávaním na inšpekciu a chcú za každú cenu poškodiť. Vážený neznámy zákazník, tak ako vy máte možnosti tak isto máme možnosti aj my.
    Prajem pekný deň.

• Rýchla dodávka
    • Neviem

TOVAR DOŠIEL V PORIADKU,LEN NEVIEM NASTAVIŤ TIME CAPSULE NA MÔJ MAC- PORADÍ MI NIEKTO?

Reakcia obchodu apple4you

Dobrý deň prajem, pán Ivan kludne sa ozvite vyriešime všetko potrebné.
    Pekný deň.