Solídna a kvalifikovaná obsluha
- Výborné ceny na B&O
- Tovar skladom priamo v obchode nie u dodávateľa ako býva zvykom
- Parkovanie bez problémov
- Výborné ceny,kvalitný sortiment,výborná komunikacia,rýchle dodanie
Výborné ceny,kvalitný sortiment,výborná komunikacia,rýchle dodanie
- tovar je na sklade
- výborné ceny
- špičkový predajca, čo sa týka znalostí Apple produktov a produktov iných výrobcov
Rýchle a presné vybavenie zákazky. Tovar dodaný promptne v požadovanej kvalite.
- Skvelá komunikácia
- Lepšie ceny ako u iných e-shopov
Objednal som si slúchadlá airpods vyplnil objednávku a všetko potrebné do pár minút som mal telefonát cez,ktorý si majiteľ overil či som zadal dobré číslo (kedže tam bol drobný problém s predvoľbou,ktorú stránka nechcela akceptovať) oznámil mi,že tovar ešte ten deň zabalí a expanduje.No a skutočne druhý deň tovar už bol u mňa nepoškodený a plne funkční.Po týždni používania môžem konštatovať 100% spokojnosť no a v budúcnosti istotne znovu pri nákupe apple produktu zablúdim na stránku apple4you :)
- Rychlos
- Ustretovost
- Profesionalita
Tovar bol na druhy den pripraveny. Komunikacia s obchodom profesionalna.
Rychle dodanie
- - rýchle spracovanie a odoslanie objednávky
- - profesionálny prístup
- Profesionálny prístup k zákazníkoví a rýchle dodanie tovaru.
- Nič
S obchodom som maximalne spokojná.Vrelo odporúčam.Kvalita vybavenia zásielky,rýchle dodanie a úplná spokojnosť zákazníka je v tomto obchode na prvom mieste.
ústretovosť, spoľahlivosť
- Super ceny
- Tovar prišiel do dvoch hodín od objednania.
- Dobre ceny.
- Vyborne ceny za original
- Tovar na sklade
- Nic som nezistil
S nákupom som spokojný. Večer som objednal, ráno mi to obchod potvrdil a na ďalší deň bol tovar doma. Takú rýchlosť som neočakával.
- rýchla a bezproblemová dodavka
- výhodná cena
- Jednoduchy a rychly nakup tovaru
- Odporucam
- osobny odber
- odberne miesto treba hladat v ulickach
Tovar dorazil v pohode ale krabica bola na jednom rohu narazena( poškodená) tak nevieme ešte či to malo na tovar daky negatívny vplyv. A malo to byt zabalené ešte v jednej krabicu s bublinkovou fóliou a nie len v čiernom sacku,ktorý bol cely špinavý.
Reakcia obchodu apple4you
Dobrý deň prajem pani Ľudmila,
nestalo sa nám počas 20 rokov, že by bol problém s dopravou. To že vonkajší obal bol špinavý,to žiaľ neovplyvníme. Tovar bol zaslaný službou UPS, a nie ako ste písali Slovenskou poštou. Pokiaľ ste mali pocit, že je tovar poškodený vplyvom dopravy, mali ste si tovar otvoriť v prítomnosti kuriéra a pokiaľ by bol poškodený tieto veci treba riešiť priamo s kuriérom, ktorý by s Vami spísal reklamačný záznam, ktorý by bol následne postúpený na príslušné stredisko. Prajem pekný a ničím nerušený deň. -
- Veľmi ochotné jednanie nad rámec spokojnosti