- Tovar nedoručený
Tovar nedoruceny človek sa načaká píše sa že do 3 pracovných dni a tovar nikde už týždeň .
Náramok sa po 1 hodine nosenia ošúpal a z červenej farby sa stala biela.
Vážený zákazník,
ďakujeme za Vašu reakciu. Mrzí nás vzniknutá situácia, daný produkt je možné zaslať späť vo forme reklamácie alebo vrátenia tovaru. Nestretli sme s tak rýchlym opotrebovaním, preto si myslíme, že to bola len nejaká chyba produktu, výrobná vada. Po vrátení a zhodnotení situácie Vám vieme zaslať vyjadrenie, následne aj vrátenie finančných prostriedkov.
Ďakujeme
Tím Anjelskydiabolske -
na obrázku tovar vyzerá lepšie ,ako je skutočnosť ! Nekvalitný, nefunkčný !!!
Vážený zákazník,
ďakujeme za Vašu reakciu. Mrzí nás Vaša nespokojnosť s produktom. Preto odporúčame tovar vrátiť pomocou formuláru na vrátenie, ktorý sa nachádza na zadnej strane Faktúry, alebo postupujete podľa postupu vrátenia tovaru na stránke link tu: https://www.anjelskydiabolske.sk/vymena-a-vratenie-tovaru?page_id=34234.
Ďakujeme
Tím Anjelskydiabolske -
Nevyzerá ako zlatá retiazka skôr ako z hrackarstva
Náušničky sú skôr pre bábo a nie dievčatá, veľmi tenučké a to zapínanie hrozne
- Skreslujúce fotky tovaru
- Realita tovaru nezodpovedá presne fotke
- Tovar objednaný 10 dní do zadu, zatiaľ ani len známka toho ze by mal doraziť v najbližších dňoch.
Dobrý deň, pán Dávid H.,
ďakujeme za Vašu recenziu. Vami objednaný šperk je uložený na pošte. Nakoľko ste si zvolili spôsob doručenia Slovenskou poštou, ak nie ste na adrese Vaša pani poštárka / pán poštár Vám nechá v schránke tzv. žltý lístok = oznámenie o uložení zásielky, s ktorým si po dobu 18 dní môžete ísť Vašu zásielku prevziať na Vašej pošte.
Ak toto oznámenie ste neobdržali, je nutné upovedomiť Vašu poštu, žiaľ nezodpovedáme za zamestnancov pošty. S poštou len spolupracujeme .
Mrzí nás, že sa o Vašej nedoručenej zásielke dozvedáme takto, bez toho aby ste sa pokúsili s nami akokoľvek skontaktovať a zistiť kde je Vaša zásielka. Informáciu Vám vieme obratom podať.
Automatické upozornenie o uložení zásielky na pošte zasielame zákazníkom po 7 pracovných dňoch, nakoľko však boli sviatky 7 pracovných dní od uloženia Vašej zásielky ešte neuplynuli.
Podacie číslo Vašej zásielky a upozornenie Vám však samozrejme zasielame obratom na email, aby ste si zásielku mohli na pošte vyzdvihnúť.
S pozdravom a prianím pekného dňa
Anjelskydiabolske.sk -
- Zavádzajúce termíny dodania.
Zavádzajúce údaje termínu dodania. Na stránke: Dodanie tovaru do 48 hodín. Takto to bolo aj v minulosti a fungovalo to výborne.(objednával som viackrát) Teraz, až z tel. rozhovoru som sa dozvedel, že tovar neposielajú hneď. Kedy? pani si dosť protirečila, takže neviem. Vraj dodanie tovaru do 48 h. od expedície (podľa nových o.p.), ale expedujú s viac denným oneskorením od objednania. Objednávku som zrušil.
S tovarom objednávaným v minulosti som bol spokojný.Reakcia obchodu Anjelsky Diabolske šperky
ďakujeme za Vašu reakciu. K zmene dodacích podmienok došlo k 1.8.2019, ako Vám aj naša pracovníčka v telefonickom hovore uviedla. Tieto oznamy máme aj na našom webe dostupné v sekcii Obchodné podmienky ako aj v Najčastejších otázkach našich zákazníkov.
Tovar sa expedujeme 3x do týždňa s dobou dodania do 48 hod. Mrzí nás, že došlo k nedorozumeniu a Váš prípad bol akurát ten kedy ste si objednali tesne po expedovaní tovaru. Túto situáciu sa Vám aj naša pracovníčka snažila vysvetliť, prečo sa čakacia doba predĺžila o 2 dni.
Mrzí nás, že napriek vysvetleniu a bezproblémovému zrušeniu objednávky je Vaša reakcia negatívna, ale plne ju rešpektujeme.
V telefonickom hovore sme sa Vám ospravedlnili, tak aj touto verejnou formou sa Vám úprimne ospravedlňujeme za komplikácie.
Ďakujeme sa porozumenie a rešpektovanie zmien v dodacích podmienkach.
Našim zákazníkom sa aj naďalej budeme snažiť tovar doručiť v čo najkratšom možnom čase.
Tím Anjelskydiabolske.sk -
- Materiál zjavne nie je strieborny na sumu produktov nakolko mi nerobi vyrážky len striebro,takze materiál je dost nekvalitny na reakciu produktu na moju kozu
Dobrý deň, pani I.G.,
ďakujeme za Vašu recenziu, aj keď je negatívna. Šperky, ktoré ste si objednali sú zo striebra, nakoľko každý náš strieborný šperk podlieha kontrole Puncového úradu Slovenskej republiky. O tom, že je šperk pravé striebro, máte aj dôkaz (je to tá jedinečná jemná rytina s naším označením) na vnútornom okraji, vo vašom prípade, prsteňa.
Každý jeden šperk zo striebra takouto kontrolou musí prejsť. Máme na to aj osvedčenie, aby si zákazník bol istý, že kupuje pravé striebro.
To, že ste na šperk zareagovali negatívne znamená, že budete alergická na šperky. Striebro sa však neradí medzi antialergické šperky, čiže ak ste senzitívna na šperky je potrebné odkonzultovať s lekárom, či aj zložky, ktoré v striebre nachádzajú, nemôžu vyvolať alergickú reakciu. Sú ľudia, ktorí sú alergickí na vybrané druhy šperkov, ale striebro im problém nerobí. A potom sú ľudia, ktorí sú alergickí na vybrané druhy šperkov a prekáža im aj striebro.
Každopádne nás mrzí, že sa o Vašom probléme dozvedáme takto. Cez recenziu. Vôbec ste sa nás nepokúšali kontaktovať, namiesto toho - nás odhodnotíte negatívne, dáte nás neodporúčať. Bez akejkoľvek šance , aby sme sa spoločne pokúsili situáciu vyriešiť k Vašej spokojnosti.
Anjelskydiabolske.sk
---
Aktualizácia 27.9.2019: Na základe tejto recenzie sme sa so zákazníčkou pokúsili spojiť. Navrhli sme vyriešiť túto situáciu možnosťou - vrátenie peňazí v plnej výške, - žiaľ odmietla to.
Šperky, ktoré jej škodia si, paradoxne, chce nechať . My ju nútiť nemôžeme, aby nám ich vrátila. Je to jej rozhodnutie.
Akt.: Anjelskydiabolske.sk -
- rýchle doručenie
- na prsteni bola vygravírovaná reklama, o tomto som sa na stránke nedočítala
Vážený zákazník,
ďakujeme za recenziu. Radi by sme upozornili, že na prsteni z volfrámu, ktorý ste si u nás zakúpili, sa nenachádza gravírovanie, ale označenie nášho výrobcu ako záruka kvality o rýdzosť a pravosť daného kovu.
Ak vám tento malý detail, na vnútornej strane prsteňa nevyhovuje, samozrejme, Vám prsteň radi vymeníme za akýkoľvek iný šperk z nášho eshopu alebo Vám vrátime peniaze.
Ďakujeme za dôveru
Tím Anjelskydiabolske.sk -
Vypadali kamene hned po otvoreni.
No hroza.Reakcia obchodu Anjelsky Diabolske šperky
Dobrý deň, pán Peter,
objednali ste si z nášho eshopu 2.2.2018 prsteň. Do dnešného dňa ste nás vôbec nekontaktovali, že so šperkom nie ste spokojný. O Vašej nespokojnosti sa dozvedáme z tejto recenzie.
Nie je problém tovar nám vrátiť a my Vám vrátime peniaze. Prípadne vymeniť za akýkoľvek iný šperk na našom webe. Radi Vašu situáciu vyriešime k Vašej spokojnosti.
Máte na to právo do 14 dní odo dňa doručenia Vašej objednávky.
Možnosti k vyriešeniu nespokojnosti pre Vás máme – zverejnené na našom webe /Obchodné podmienky – Výmena a vrátenie/ alebo sa spýtať na možnosti prostredníctvom našich Kontaktov ( telefón, email ).
Tím Anjelskydiabolske.sk -
Tovar bol uplne iny ako je na obrazku,teda aj vzhlad mierne odlišny a nebol každy rozmer v popise.V skratke bral som prstene a na obrazku sa nezdal tak hruby,no nedaju sa nosiť,levo steny su hrube 2,4mm .Odporučam priamo kamennu predajnu,nie kupovanie cez internet,lebo malokedy je produkt ako na obrazku.
Dobrý deň, pán Ján O.,
dňa 24.10. ste si objednali z nášho eshopu prstene. Do dnešného dňa ste nás vôbec nekontaktovali, že so šperkami nie ste spokojný. O Vašej nespokojnosti sa dozvedáme z tejto recenzie.
Máte na to právo do 14 dní odo dňa doručenia Vašej objednávky.
Ak je pre vás však výhodnejšie napísať negatívnu recenziu a byť nespokojný so šperkami aj naďalej namiestoho toho, aby ste nás kontaktovali a pokúsili sa Váš problém vyriešiť - je to Vaša voľba. Rešpektujeme to.
- ziadne
pre mna osobne sklamanie
Dobrý deň, pán Peter Z.,
ďakujeme za Vašu recenziu, aj keď je negatívna. Na základe tejto recenzie sme sa s Vami skontaktovali. Pretože do dňa tejto recenzie, ste nás nekontaktovali. My sme nemali ako tušiť, že ste nespokojný.
ŠPERK SA VÁM NEPÁČI
Navrhli sme Vám riešenia: vrátenie tovaru=vrátime peniaze, výmena za niečo iné.
Všetko ste odmietli. My sme sa snažili túto situáciu vyriešiť k Vašej spokojnosti. Riešenia pre Vás máme, ale pokiaľ s nimi nesúhlasíte, nemôžeme Vás nútiť.
Tovar ste objednali 9.2. a nasledujúci deň 10.2. ste ho už aj mali. Domnievame sa teda, že s dodaním tovaru nebol problém :)
Na webe máte možnosti ako postupovať ak s objednávkou nie ste spokojný. Stačí len chcieť a všetko sa dá vyriešiť:)
Robíme všetko preto, aby naši zákazníci boli spokojný. Ak si myslíte, že namiesto toho, aby ste sa snažili problém vyriešiť je vhodnejšie napísať negatívnu recenziu, tak nám neostáva nič iné, ako Váš postoj akceptovať.
Pekný deň.
- žiadne
- neochota
nevyjadrujem sa, viac nebudem tu nebudem nakupovať!
Dobrý deň, pani Alžbeta,
veľmi nás mrzí Vaše sklamanie.Kontaktovali sme Vás ohľadom Vašej objednávky, ktorú nie je možné zaslať na dobierku. Nakoľko kvôli Vašej predchádzajúcej neprevzatej objednávke sme mali navýšené poštovné náklady.
Voči takýmto prípadom so zákazníkmi sme jednoducho museli zaujať stanovisko. Nežiadame nič navyše – len zaplatiť objednávku vopred.
Následne ak vyplatíte Vám zásielku odošleme a z čierne listiny Vás vymažeme. Budete opätovne môcť objednávať na dobierku.
V našich obchodných podmienkach – s ktorými pri objednávke súhlasíte, máte vysvetlené, že v prípade neprevzatia či odmietnutia, je žiaľ Vašu ďalšiu objednávku nutné zaplatiť vopred.
Ospravedlňujeme sa, ale z našej strany bola ochota Vašu objednávku vyriešiť, avšak vy ste to zamietli.
My musíme konať v súlade s obchodnými podmienkami.
Tím Anjelskydiabolske -
- rýchlosť, dobru cenu, kvalitu
- ziadne
obchod prebehol super
- pohodlnosť
- rýchlosť
- zaujímavé veci
Zaujal ma tovar, ktorý ponúkate, no som dosť sklamaná. Nie tak z obchodu, ale z výrobku - prstienok, ktorý po týždňovom nosení na ruke stráca žltú farbu. Preto nebudem ďalej odporúčať tieto výrobky - nie sú nositeľné, iba do vytrinky.
Takže obchod áno - tovar nie ! ! ! ! ! -
- pekne vyrobky v primeranej cene
dobry ale musia byt aj financie
Objednala som si prekrasny prsten ale po troch dnoch my kamienok vypadol takze budem posielat naspat.
- Také ako aj ostatne
- Ziadne