- nerealne fotky, fotky skreslene alebo stiahnute od predajcu, nazivo posobi set, ktorý sme zakupili ako bizuteria a osuchane
Nakupili sme, pretoze bol set cenovo najvyhodnejsi, dodacia doba rýchla, avsak fotka na internete sa s realnou mierne liši, nazivo bol sperk mierne osuchany, z fotky nevidno aky bol hruby, na krku zle stoji, je prilis dlhy, ocenili by sme do buducna realne fotky, pripadne co sa tyka retiazok fotky na krku, nech si clovek predstavi skor dlžku a aj ako retiazka "odstava"
- vatsina tovaru co som si zelala vybrat asi tak 85 percent nebola na sklade.je to jedina ale vrcholne neprijemna az rozcarujuca zalezitost.
vtomto obchode som nakupovala preto predovsetkym,ze sa tu nachadzalo najvatsie mnozstvo tovaru co by som si zelala kupit-keby mali skladom- a aj ceny su naozaj nizke v porovnani s cenami v obchodoch a este clovek nemusi von z domu
- Zavadzanie zakaznika..inak vyzera tovar realne a dost!! Namiesto zirkonov na prsteni,nalepene kamienky nejake skor hrackarske popravde
- Ked som si objednala pansky prsten cakala som aj napriek tomu ze nebol moc drahy ze bude aspon nejako vyzerat ale ked som otvorila krabicku v ktorej bol prsten tak som ostala zaskocena prsten bol viditelne poskiabany
- Objednala som si uplny iny typ prstenu a prisiel mi uplne iny
- Kuriér ma vôbec telefonicky pred dodávkou nekontaktoval. Nikto vtedy nebol doma a našli sme len lístok v schránke, kontaktovať sme museli my jeho -_-
objednala som si set nahrdelnik a nausnice to bolo v poriadku velmi pekne identicke s foto a retiazku ktora mala byt pozlatena ale bol to smejd cervenej ferby viac krat si uz neobjednam.
- po prvom dni nosenia sa prívesok znehodnotil. Vypadol z neho kamienok. Takže ho balím a posielam Vám ho späť. Som veľmi veľmi sklamaná.
- dodacia doba. ocakaval by som 1-2dni
- Neposiela šperky v originalnych baleniach ( pr. Swarovski elements,zabalene v uplne neprijatelnej skatulke,vypada to ako fake!!!)
- Hlavne to ze som si objednal sriebro a dosla len bizuteria a priatelka je na nu alergicka.
Reakcia obchodu Anjelsky Diabolske šperky
Vážený zákazník tak ako sme po tejto reakcii na Váš nákup spolu telefonovali chceme aj ostatných zákazníkov informovať, aby si dávali POZOR pri objednávaní tovaru. Ide o to že zákazník si zvolil kategóriu kde sú šperky zo všetkých materiálov. Zákazník si myslel že si zvolil kategóriu striebro ale v skutočnosti to tak nebolo. Ak si pri nákupe chcete vybrať materiál skúste si zvoliť radšej kategóriu podľa materiálu alebo použite filter. Ďalej si pozorne prečítajte čo sa v detaile produktu píše aby ste sa presvedčili z akého materiálu je vyrobený a aké rozmery vybraný šperk má. Ak si u nás budete objednávať tovar tak informácie o tovare dostanete hneď 3x (v popise produktu,v emaily po objednávke a v príbalovom letáku pri tovare) preto si tieto informácie pozorne prečítajte. A ak náhodou budete mať aj tak nejaké otázky neváhajte a zavolajte na naše tel. číslo 0918 306 304 a my vám všetko ochotne a radi vysvetlíme. Ak by sa aj tak stalo že sa Vám podarilo objedať tovar ktorý sa vám nepáči alebo ste chceli niečo iné, neváhajte a pošlite ho späť a my vám okamžite vrátime peniaze alebo tovar vymeníme za niečo iné.
Robíme to predsa preto, aby vám naše šperky robili radosť. -
- dobra komunikacia
- rychlost dodania
- prehladnost stranky
- velmi som bola sklamana, ked som balicek otvorila.. miesto krabicky swarowski v ktorom som ockakavala set, mi prisla mala cervene krabicka so setom, ktory ani nahodou nechodil okolo swarowskeho..
- nikde ani certifikat o pravosti tak ako to byva ked si kupite pravy sw v predajni
- set vobec nieje ako na obrazku
- je hruby a uz na pohlad vidno , ze je to fake fake fake
- som rada, ze sme dany set nedarovali a nevyrobili si trapas
- radsej som zasla do original predajne sw a kupila set za 119e
urcite si tu uz nic nekupim
NEODPORUCAM TENTO OBCHOD
pravidelne nakupujem cez internet ale tato skusenost ma naozaj poucila a bola som zaskocena, ze zas slovaci ako vedia klamatReakcia obchodu Anjelsky Diabolske šperky
Vážená Tinka ďakujeme za recenziu. Musíme Vás však informovať že sme Vás v žiadnom prípade nezavádzali ani neklamali. Tovar, ktorý ste si objednala je skutočne vyrobený zo Swarovski element kryštálov, ktoré sú vsadené do šperkov ktoré sú vyrobené dodávateľskou spoločnosťou. Ak si však chcete zakúpiť šperk, ktorý je priamo vyrobený v závode Swarovski elements je označený v tvare labute a dostávate k nemu certifikát a jeho cena sa pohybuje v stovkách EUR. My preto poskytujeme rovnako kvalitnú avšak lacnejšiu verziu šperku s Swarovski kryštálmi. A samozrejme tak ako každý môžete využiť možnosť vrátenia tovaru do 14 dní bez udania dôvodu ak nieste s tovarom spokojná.
- prehladnosť a výber
- nepresné informácie o produkte
klamné informácie
Reakcia obchodu Anjelsky Diabolske šperky
Renka ďakujeme za recenziu aj keď sme už spolu telefonovali a všetko sme si vysvetlili zareagujeme na túto recenziu, aby sme upozornili aj ostatných, ktorý nakúpia alebo by chceli nakúpiť na anjelskydiabolske.sk. V tomto prípade išlo o to že výrobok na fotke vyzeral väčší ako v skutočnosti je. Na niektorých fotkách produktov je priblíženie na tovar väčšie, preto ak sa už pre nákup šperku rozhodnete overte si jeho veľkosť v detaile produktu kde v popise je presný rozmer, aby ste si ho vedeli lepšie predstaviť. Ďakujeme
- krátka dodacia doba
- poškodený tovar
skúste a uvidíte
Reakcia obchodu Anjelsky Diabolske šperky
Ďakujeme za recenziu. Bohužiaľ niekedy sa to stane keďže tovar sa počas dopravy môže poškodiť. Každopádne u nás sa takéto prípady riešia okamžitou výmenou tovaru tak ako to bolo aj v tomto prípade. Zákazník nás len musí informovať že mu tovar prišiel poškodený a zaslať ho na našu adresu. Nový tovar mu posielame obratom a zákazníkovi vraciame všetky náklady spojené s reklamáciou.
- Napisem inu dodaciu adresu ako je fakturacna aj tak mi to bolo poslane na fakturacnu. treba skontrolovat, co tam zakaznik pise.
Reakcia obchodu Anjelsky Diabolske šperky
Táto chyba sa naozaj stala. Jeden z našich zamestnancov si nevšimol, inú dodaciu adresu pri expedovaní zásielky. Dotknutému zákazníkovi sa ospravedlňujeme.