- Pohodlný nákup z domu, výhodné ceny, rýchle dodanie
Som veľmi spokojná a vždy tu rada nakupujem aj pre ochotu doručiť hračky v požadovanej farbe a prevedení :).
Reakcia obchodu ALLTOYS
Pekný deň, ďakujeme krásne za pozitívnu recenziu a veríme, že s našimi službami budete spokojná aj nabudúce.
Prajeme príjemný deň.
S pozdravom, tím ALLTOYS. -
Dobré ceny a rýchle dodanie.
- Veľký výber hračiek, rýchle dodanie, spokojnosť.. Skvelá komunikácia.
Reakcia obchodu ALLTOYS
Pekný deň, ďakujeme krásne za pozitívnu recenziu a veríme, že naše služby využijete aj nabudúce.
Prajeme príjemný deň.
S pozdravom, tím ALLTOYS. -
Bezproblémový nákup
Nakoľko na tovar čakám už 7 dní a stále mi nebol doručený nemám čo hodnotiť. Čakacia doba je dlhá
Reakcia obchodu ALLTOYS
Dobrý deň, veľmi sa ospravedlňujeme za dlhšiu čakaciu dobu. Nakoľko sa blíži Vianočná sezóna dodacia lehota sa môže predlžiť. Váš tovar dnes odosielame a veríme, že budete s tovarom spokojná aj napriek tejto nepríjemnosti. V mene kolektívu ALLTOYS Vám želáme pekný zvyšok dňa.
- Super rýchly obchodik
- Možnosť objednať online
Našla som o čo som mala záujem
V pohode
Objednavku som spravila 11.11.2023. Doteraz tovar nemam. Vsetky ine veci z inych obchodov dorazili do 3 dni. 16.11. mi len prisiel mail ze sa preveruje dostupnost a to je tovar zaplateny. Nikdy viac.
Reakcia obchodu ALLTOYS
Dobrý deň, veľmi nás mrzí táto nepríjemnosť spôsobená neskorším doručením tovaru. Vianočná sezóna pomaly začala tak sa dodacia doba môže predĺžiť. Váš tovar je už odoslaný. Radi by sme sa teda ospravedlnili za spôsobené nepríjemnosti. S prianím pekného zvyšku dňa, kolektív ALLTOYS.
Z TOHTO OBCHODU OBJEDNáVAM PRAVIDELNE KAžDé VIANOCE,SOM SPOKOJNá,
- Rýchle vybavenie, dobrá cena
V pohode
- rychle dorucenie tovaru k spokojnosti zakaznika
Podrobné informovanie o stave objednávky/doručení tovaru.
- -Dobrá komunikácia
- -rýchle dodanie tovaru
- -všetko, ako to má byť :-D
Reakcia obchodu ALLTOYS
Dobrý deň, veľmi pekne ďakujeme za pozitívnu reakciu . Veríme, že aj v budúcnosti využijete naše služby. S prianím pekného dňa, kolektív ALLTOYS.
Dodanie prebehlo rýchlo, tovar bol doručený v poriadku.
s legom som veľmi spokojná
- Rýchle jednanie
- siroky vyber
- mily personal
Dobrý deň.
Ďakujeme, že ste si vybrali práve nás a veríme, že naše služby využijete aj v budúcnosti. Prajeme pekný deň.
S pozdravom,
tím ALLTOYS