Urcite neodoporučam za 10 dni nevedia povedat čo je s tovarom velmi neseriozne jednanie a doporučujem objednat radšej inde. Nikdy viac.

Reakcia obchodu Allnutrition.sk

veľmi sa ospravedlňujeme. Pri tejto objednávke sa pokazilo viac vecí naraz, aktuálne je zásielka na ceste.

tím allnutrition.sk

• Prisiel poskodeny s protoeinom ktory sa vysipoval

Reakcia obchodu Allnutrition.sk

mrzí nás poškodenie produktu v doprave. Keďže nemáme od Vás okrem recenzie žiadnu informáciu tel. ani e-mailom, budeme Vás kontaktovať e-mailom pre vyriešenie reklamácie.

• Ochotni čiastočne riešiť reklamáciu

Bol nam doručený tovar, na ktorom bola viditeľne opravovana doba trvanlivosti, čo bolo zjavne aj na (ne)kvalite tovaru. Tovar objednávam už roky, ale tentokrát veľké sklamanie. Budem si vyberať v budúcnosti iný eshop.

Reakcia obchodu Allnutrition.sk

ďakujeme za Váš názor. Vami reklamovanú šaržu výrobku sme preverili vo výrobe a dátum uvedený na výrobku je správny. Arašidové maslo prirodzene stuhne, keď sa olej oddelí od tuhej hmoty. Olej stačí zmiešať s hmotou, aby sa jej vrátila krémová konzistencia. V prípade, že je obsah tuhší, stačí jemne nahriať a následne premiešať.

tím allnutrition.sk

Po tom co nepresla platba jednej objedvaky mi nikolkokrat denne pravidelne chodia automaticke maily ohladom nezaplatenia danej objednavky. Uz som s touto chybou kontaktovala aj predajcu, ale realne problem nie je vyrieseny.

Reakcia obchodu Allnutrition.sk

ďakujeme za upozornenie na možnú softvérovú chybu, kontaktovali sme Vás e-mailom.

tím allnutrition.sk

Tovar stále nedorazil, som sklamana. Keďže som tovar kupovala s tým, že ideme na dovolenku a potrebujeme ho.

Reakcia obchodu Allnutrition.sk

ospravedlňujeme sa za oneskorenie v doprave. Aktuálne je objednávka doručená.

• dlhé doručovanie

Reakcia obchodu Allnutrition.sk

ospravedlňujeme sa za termín doručenia z dôvodu zdržania v doprave. Aktuálne je zásielka pre Vás pripravená od 22.8. na prevzatie na odbernom mieste.

dlhá dodacia doba

Reakcia obchodu Allnutrition.sk

ospravedlňujeme sa, došlo zdržaniu v logistických procesoch. Aktuálne je objednávka doručená.

tím allnutrition.sk

Velmi dlha cakacia doba , uz nikdy neobjednam z tejto stranky

Reakcia obchodu Allnutrition.sk

ospravedlňujeme sa za zdržanie v logistike. Aktuálne je objednávka doručená.

tím allnutrition.sk

Objednané a zaplatené vopred, zásielka ani po 7 dňoch nebola odoslaná.

Reakcia obchodu Allnutrition.sk

ospravedlňujeme sa za termín vybavenia objednávky. Aktuálne je objednávka doručená.

Želáme pekný deň
    tím allnutrition.sk

• Tovar som si objednal pred 3 týždňami a stále nedorazil raz za týždeň príde mail s tým že stále nemajú jednu položku z mojej objednávky aj ked som podľa inštrukcií na nento mail odpovedal stále nič neprišlo a mail chodí stále rovnaký naďalej.

Reakcia obchodu Allnutrition.sk

veľmi sa ospravedlňujeme. Bohužiaľ sme e-maily od Vás nedostali, objednávku preveríme, budeme Vás kontaktovať.

tím allnutrition.sk

• Niektoré výrobky sú chutné a bez cukru

Poslali mi iný tovar aký som si objednala a zaplatila zaň. Až tak by mi to nevadilo,ale to čo som si objednala bolo chutnejšie a toto sa nedá jesť.

Reakcia obchodu Allnutrition.sk

ďakujeme za recenziu. Pre vyriešenie reklamácie Vás budeme kontaktovať e-mailom.

tím allnutrition.sk

Tovar objednany a zaplateny kartou 17.5.2024.
    Dodnes ziadne info ani z obchodu, ani od kuriera.
    Objednavam od Vas castejsie, ale s tymto pristupom som troska sklamany.

Reakcia obchodu Allnutrition.sk

ďakujeme za recenziu a ospravedlňujeme sa. Vašu objednávku preverujeme, budeme Vás informovať e-mailom.

• Dodacia lehota dlhšia ako 5 dní

Reakcia obchodu Allnutrition.sk

ďakujeme za správu. U Vašej objednávky došlo k miernemu zdržaniu, zásielka bola doručená na tretí pracovný deň od vytvorenia objednávky, cez víkend doručovanie neprebieha.

tím allnutrition.sk

Objednavka spravena 2.5. - tovar stale nedoruceny, pri kontrole stavu ukazuje stale "vybavuje sa"

Reakcia obchodu Allnutrition.sk

ospravedlňujeme sa za termín doručenia, aktuálne je objednávka pripravená na vyzdvihnutie.

• objednaný tovar nedorazil

aj keď mailová komunikácia prebiehala štandardne...teda objednávka prijatá, objednávka zabalená, objednávka odoslaná......tak vôbec nič také sa nedialo. Uplynul týždeň a nič....

Reakcia obchodu Allnutrition.sk

ďakujeme za nákup aj recenziu a ospravedlňujeme sa za termín doručenia, ktorý sa predĺžil z dôvodu dvoch sviatkov na našom zahraničnom sklade. Na e-mail sme Vám poslali informáciu o termíne doručenia.

• Tovar síce prišiel ale 1 pixla otvorená a rosipana v krabici

Dobré ráno.
    Ak sa vyskytli nejaké problémy s vašou objednávkou, kontaktujte prosím zákaznícky servis. Určite vám pomôžeme:)

Prajem vám pekný deň!

• Žatial žiadna výhoda pretože čakám 10 dni
    • Na objednávku čakám 10 dní

Reakcia obchodu Allnutrition.sk

ďakujeme za recenziu a ospravedlňujeme sa za termín doručenia.

Pekný deň želá
    tím allnutrition.sk

• Pri otvorení balíka bola časť produktu rosypaná po krabici kvôli otvorenej alobalovej ochrannej vrstve

Srdečné privítanie,

Prajem vám pekný deň!

25.12. objednany tovar v hodnote 180€.
    30.12. prisla zasielka s inym tovarom,este v ten den som reklamoval.
    12.1. zobral kurier nespravnu zasielku.
    18.1. Dodnes nemam ani zasielku,ani peniaze. Na stranke zavadzaju,ze reklamacie vybavia do 14 dni.

Dobré ráno!
    Ospravedlňujeme sa za problémy.
    Uisťujeme vás, že robíme všetko pre to, aby sa to už neopakovalo. Ako vidíme, problém bol už vyriešený :)

Prajeme vám pekný deň!

• vsetko brutalne zdrazelo uz sa tu neoplati kupovat

Dobré ráno,
    V prípade akýchkoľvek problémov s objednanými výrobkami kontaktujte náš zákaznícky servis :)

S pozdravom!