• Tovar pred datumom expiracie
    • Zla kvalita sluzieb
    • Neochota vratit peniaze načas pri strate balíka
    • Zla komunikacia

U firmy som si objendal balík ktory kurierska spolocnost stratila. Ziadal som o vratenie penazi alebo znovu poslanie tovaru. Avsak spolocnost sa samozrejme snazi natahovat čas a cakat dokym sa balík nenajde(co moze trvat týždne, dovtedy nemate ani tovar ani peniaze) co ma stalo mnoho energie, telefonatov a mailov.
    Dalsim šokom bolo ked som od nich dostal tovar ktoremu koncila expiracia o 2.5 mesiaca - odpoved predajcu bola ze ak uzijem kazdy den jednu davku tak sa to stihne minut. To naozaj mam jest nieco len preto aby som to stihol do konca expiracky aj ked tovar bol zakupeny za predajnu cenu a nie ako šmejd pred koncom záruky???
    Proteiny maju chut cistej chemie, neodporucam tohoto predajcu vobec.

Reakcia obchodu Allnutrition.sk

mrzí nás, že ste neboli spokojný s nákupom na našom e-shope. V prípade straty balíka musíme najskôr overiť balík u dopravcu a až po overení pristupuje k vyriešeniu situácie. Pri Vašej objednávka bola strata riešená v najkratšom možnom čase vzhľadom na spätnú väzbu od dopravcu.
    Doba exspirácie u Vami reklamovaného produktu bola 3,5 mesiaca, čo je štandardná doba exspirácie u niektorých produktov.
    Mrzí nás, že ste neboli s nákupom spokojný.

S prianím pekného dňa
    tím allnutrition.sk

• žiadne

žiadna komunikácia,objednávka neprišla hoci slúbily že do vianoc príde !!!!

Dobré ráno,
    Veľmi sa ospravedlňujeme za problémy!

Oneskorenie bolo spôsobené veľmi vysokým objemom objednávok.
    Ubezpečujeme vás, že robíme všetko pre to, aby sa takéto situácie už nikdy neopakovali.

Ešte raz sa ospravedlňujeme!

• Nemám žiadnu informáciu o objednávke z dňa 29.11. Dnes je 11.12., žiadna komunikácia zo strany predajcu. Hlavne, že dotazník prišiel.

Ospravedlňujeme sa za problémy!

Oneskorenie bolo spôsobené veľmi veľkým počtom objednávok a chýbajúcim produktom v objednávke.
    Ubezpečujeme vás, že robíme všetko pre to, aby sa takéto situácie neopakovali.

Ešte raz sa ospravedlňujeme!

Po 6dňoch od objednania, balík stále nedorazil. Navyše objednaný tovar ktorý mal byť skladom nakoniec nebol dostupný. Neodporúčam tento obchod. Nabudúce určite využijem konkurenciu ako gymbeam.

Ospravedlňujeme sa za problémy!

Ubezpečujeme vás, že robíme všetko pre to, aby sa takéto situácie neopakovali.

Ešte raz sa ospravedlňujeme!

• Objednala som mandlove maslo smooth a je uplne tuhe myslela som ze prepavou a doma ked sa zamiesa zredne no vobec to sa ani zamiesat neda. Za mna neodporucam najhorsia konzistencia ktoru som kedy mala.

Srdečné privítanie,
    Ak sa vyskytnú akékoľvek problémy s objednanými výrobkami, neváhajte kontaktovať naše oddelenie služieb zákazníkom.
    Určite problém dôkladne preveríme a ponúkneme riešenie ;)

Prajem vám pekný deň!

• 3 ks boli poškodené
    • Tyčinky zdeformované
    • Žiadne vyrozumenie z reklamácie

Produkty sú zložením aj chuťou na vyššej úrovni ako majú iné obchody a chutia mi. Čo sa týka doručenia je rýchle. Akurát stav produktov najmä tyčinky boli dosť zdeformované a aj poškodený obal. To isté aj ich nutlove krémy mali otvorený vrchný obal staršia verzia lebo nové majú už taký alobal ale kde bol ešte biely papierový to všetko bolo odlepené. Reklamácia žiadne vyrozumenie iba že odškodné nebolo možné výmenu produktov za nepoškodené a suma bola veľmi smiešna nechápem ako ju vyrátali keďže mi nič nedali vedieť iba zaslali sumu.

Srdečne vás vítam,
    Ospravedlňujeme sa za problémy!
    Bohužiaľ sa niekedy stáva, že sa zásielky počas prepravy u dopravcu poškodia, čo nemôžeme ovplyvniť.
    Ubezpečujeme vás však, že každú takúto situáciu riešime a nahlasujeme prepravnej spoločnosti, aby sme v budúcnosti takéto prípady vylúčili.

Prajeme vám pekný deň!

• Balik mal prisť do 3 dni, prešiel tyžden balik nikde

Príde mi mail či som spokojná ...keby mi to prišlo potom ako tovar bol doručený nič nepoviem . Nie som spokojná tovar som si objednala pred 6 tými dňami a vopred zaplatila a ešte ho nemám .

Reakcia obchodu Allnutrition.sk

ďakujeme za recenziu a ospravedlňujeme sa za termín doručenia. Snažíme sa zlepšiť procesy, aby nedochádzalo k zdržaniu. Prosba o recenziu je odosielaná nezávisle od stavu vybavenia objednávky, aby recenzie boli čo najviac objektívne.
    Želáme príjemný deň!

• Neskutočne dlho čakám na objednávku

Reakcia obchodu Allnutrition.sk

veľmi sa ospravedlňujeme za dlhšiu dobu vybavenia objednávky. Realizácia objednávok je zvyčajne oveľa rýchlejšia, bohužiaľ sa stáva, že kvôli veľmi veľkému počtu objednávok dochádza k oneskoreniam.
    Uisťujeme Vás, že robíme všetko pre to, aby sa podobné situácie v budúcnosti neopakovali.

Ešte raz sa ospravedlňujeme a želáme príjemný deň.

Maximalna nespokojnost s vybavenim objednavky, ktora bola po objednani vyplatena online cize peniaze maju na ucta ja vsak tovar nie nakolko dnes je to 6 dne a tovar stale nedorazil, komunikacia s pani z ich call centra otrasna ze musism cakat ze ina pisala mail na centralu a nema odpoved - cize ak jej sa noezvu dlasicj 3-4 dni tak ja mam cakat v dobe internetu a telefonov si pano dopisuje namiesto zavolania do centraly!!!! Takze za mna nespokojnost!!!!!!

Reakcia obchodu Allnutrition.sk

Ešte raz sa ospravedlňujeme a želáme príjemný deň.

Dlha dodacia doba

Dzień dobry,
    Najmocniej przepraszamy za dłuższy czas oczekiwania na przesyłkę.
    Realizacja zamówień zwykle jest o wiele szybsza, niestety zdarza się, że z powodu bardzo dużej liczby zamówień pojawiają się opóźnienia.
    Zapewniamy, że robimy wszystko, aby takie sytuacje się nie powtórzyły w przyszłości.

Raz jeszcze przepraszamy i serdecznie pozdrawiamy!

S obchodom som veľmi nespokojná. Nakupovala som tu prvý-krát a požiadala som ich o vystavenie faktúry na športový klub, keďže som nakupovala doplnky pre športovcov, ale obchod mi to odmietol...Už nikdy u nich nebudem nakupovať...

Reakcia obchodu Allnutrition.sk

ospravedlňujeme sa za nepríjemnosť. V obchodných podmienkach nášho e-shopu uvádzame, že prevádzkujeme e-shop ako maloobchodný predaj.

Želáme príjemný deň.

• 5 dní som čakala na objednávku.
    • Mal to byť darček…

Reakcia obchodu Allnutrition.sk

v prvom rade sa úprimne ospravedlňujeme za vzniknuté problémy! Oneskorené spracovanie objednávky bolo spôsobené veľkým množstvom objednávok, ktoré sme v poslednom čase dostali.

Uisťujeme vás, že vždy robíme všetko pre to, aby sme vaše objednávky vybavili čo najrýchlejšie.

Ešte raz sa ospravedlňujeme a želáme pekný deň.

• Diera na sirupe. Nie je to síce ich chyba ale aj tak…

Reakcia obchodu Allnutrition.sk

ospravedlňujem sa za nepríjemnosť! Dostali sme reklamáciu na uvedenú objednávku. Reklamácia bola uznaná a nový produkt bude čoskoro odoslaný.

Ešte raz sa ospravedlňujeme a želáme pekný deň.

• Tovar mi prišiel otvorený!!!! Masla mali otvorené viečko, reklamaciu mi neuznali, ze vraj otvorené masla neprijímajú naspäť HANBA!!!!! NECH SI ZJEDIA TAKETO MASLA ONI

Reakcia obchodu Allnutrition.sk

Vaša recenzia nie je pravdivá. Všetky produkty boli odoslané v poriadku, neotvorené. Reklamácia bola uznaná, aj keď podľa fotiek bola hliníková fólia poškodená pri odskrutkovávaní vrchnáka.

Omluvám se za nepříjemnost!

Sušienky boli úplne suché a sa to nedalo jesť hlavne !!! Akože čakal som viac ako to každý hovorí že sú dobre !! Ale sklamal som sa veľmi

Reakcia obchodu Allnutrition.sk

je nám ľúto, že Vám naše produkty nevyhovujú. Uisťujeme Vás, že vynakladáme maximálne úsilie na to, aby boli v tej najvyššej kvalite. Dúfame, že týmto naša spolupráca nekončí a v budúcnosti na ne zmeníte názor :)

Ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti a želáme krásny deň!

S obchodom vlastne ani nemám problém, ale kolagén čo som kúpila je otrasný!

Reakcia obchodu Allnutrition.sk

veľmi nás mrzí, že sa Vám tovar nesadol. Snažíme sa, aby sa naše produkty vyrábali v súlade s nami prijatými normami kvality. Neváhajte nás kontaktovať e-mailom, potom určite preveríme situáciu a pokúsime sa všetko vysvetliť :)

Každopádne ďakujeme za názor a želáme krásny deň.