- rychly
- spolahlivy
- cena a kvalita produktu, ktorý je lepší ako originàl
- kvalita
- Tovar mi bol dodaný
- Spoločnosť mi navrhla že za 4,90 € mi vyberie najlepšieho dopravcu bol to otras nikdy viac. Nedodržali ani čas doručenia objednávky, ani sa neobťažovali nad poznámkou ktorú som napísal, že tovar ma byť doručený po 15 hod.
- Výber dopravcu absolútne zlý!
Som maximálne sklamaný nie z tovaru, ale zo služieb dopravy, ktoré poskytujú! Neodporúčam!
Reakcia obchodu Alemat.sk
Dobrý den, mrzí nás Vaše zklamání z našich služeb. Chybu jsme skutečně udělali v tom, že jsme nereagovali na Vaši poznámku "Doručit po 15. hodině". Kolega, který objednávku vyřizoval, Vám měl navrhnout změnu doručení na výdejní místo, kde byste si balík mohl vyzvednout kdykoliv. U dopravce totiž nelze čas doručení předem stanovit, záleží to na jeho rozvozové trase. Za nereagování na Vaši poznámku se velice omlouváme a polepšíme se.
Chápeme, že Vás naše výše uvedené pochybení naštvalo, ale zvažte prosím, zda nás nehodnotíte až příliš přísně. Přece jenom objednané zboží jsme Vám zaslali včas a v pořádku. A po doručení objednávky jsme Vám zaslali e-mail, ve kterém jsme se Vás ptali, zda bylo vše v pořádku. Na tento e-mail jste bohužel nereagoval a nedal jste nám tak možnost naši chybu napravit. -
- Veľmi rýchle dodanie
- Super cena
- Rýchle doručenie
- Spokojnosť
včas, rýchlo,
Napriek tomu ze tovar je na stranke ponukany, bolo mi oznamene, ze vraj bude dodany az po dodani u dalsieho dodavatela. Tovar mam zaplateny, tak stale cakam.
Reakcia obchodu Alemat.sk
Dobrý den, omlouváme se Vám za zpoždění v dodávce zboží z Vaší objednávky. U zboží jsme sice férově uváděli, že je "skladem u dodavatele", ale zároveň jsme uváděli termín dodání do 24. 7., který jsme nesplnili. Dodavatel totiž vyhlásil celofiremní dovolenou, se kterou jsme nepočítali. Mrzí nás to a příště se budeme snažit si dovolené dodavatelů zjistit předem.
Objednávku dle Vašeho přání vedeme dále jako platnou. Tento týden již dodavatel funguje, takže věříme, že budeme schopni zboží brzy odeslat. -
Všetko OK, rýchle bez problémov
- Cakali sme dva tyzdne na dodanie tovaru.
Spokojnosť.
- mám 91 rokov, preto doručenie kurierom a zaplatenie kartou
Veľmi rýchle dodanie, super elektronická komunikácia
Výborná komunikácia
- Výber tovaru
- Rýchlosť doručenia
- Komunikácia
- Nič
100%ná spokojnosť.
- Ani po 6dnoch stále nemám správu o tom kedy bude tovar doručený
Reakcia obchodu Alemat.sk
Dobrý den, posílali jsme Vám již 3 e-maily. První bylo potvrzení objednávky, pár minut po něm následoval e-mail s informací, kdy budeme zboží odesílat. A ve třetím e-mailu jsme Vás již informovali o tom, že balíček byl odeslán. Součástí posledního e-mailu je i faktura a odkaz pro sledování zásilky. Balíček je již v rozvozu a dnes Vám jej kurýr doručí. Splnili jsme tedy i slíbený termín doručení.
Možná Vám e-maily spadly do složky spam, můžete to prosím zkontrolovat? Pokud je tam najdete, budeme rádi, pokud Vaše hodnocení změníte. Stačí najít e-mail s předmětem "Ohodnoťte Alemat.sk na základe vášho nákupu" a kliknout na zelené tlačítko "Doporučuji" :-) -
vsetko ok
OK