- Dobrá komunikácia s obchodom
- Rýchle dodanie tovaru.
- Žiadne
- Rýchle dodanie, spokojnosť s tovarom
- všetko fungovalo ako má na 100 %
Požadoval som dodanie tovaru v presne určené dni. Požiadavka bola splnená na 100%. Nemám čo dodať. Všetko podľa očakávania a požiadaviek.
Rýchle dodanie neposkodene
- Skvela komunikacia,dodrzanie dohodnutych podmienok
Nakupujeme pravidelne a sme spokojný s kvalitou, aj dodaním
Výborná komunikácia a rýchle dodanie.
- sortiment ,dobré ceny
- Polovičné ceny ako na SK
- rýchle doručenie
- Papiere ktoré som si objednal prišli v zlom stave lebo neboli dobre zabalené. Niektoré listy boli poškodené čo úplne stratilo zmysel kúpy kvalitného kancelárskeho papiera.
- Dodacia lehota bola dlhšia ako som čakal. Objednal som si vyzdvihnutie v packeta. Neskôr mi bolo oznámené že sa to do packeta nedá poslať ale len priamo na dresu lebo balík je veľký (?). Možno aj to zdržalo dodaciu lehotu,
Reakcia obchodu Alemat.sk
Dobrý den, mrzí nás Vaše špatná zkušenost. Dle fotek z naší expedice papíry od nás odcházely v pořádku a dobře zabalené, zřejmě zde tedy nastal problém u kurýra, za což se Vám moc omlouváme. V případě Vašeho zájmu samozřejmě vyřídíme reklamaci.
Co se týče dodací lhůty, dle našich záznamů byl u zboží uveden termín doručení 31. 1. - 1. 2. a Vám byl balík doručen 31. 1., zde tedy pochybení nevidíme. Budeme rádi za případné upřesnění, jakou dodací lhůtu jste očekával. -
- rychle
- dobre zabalene
- Ochota a dobrá komuníkacia
rychle dorucenie
Turbo a v poho zabalene..
Veľmi ústretový prístup. Promptné, okamžité vybavenie objednávky aj dodania.
Ochotný, ústretový
- Nepoužiteľné nefukčne váš obchod nikomu neodporučim
- Kontajner nepasoval nie je to originál ani nefungoval vydrž cca 2 minúty klamete ľudí
Reakcia obchodu Alemat.sk
Dobrý den, mrzí nás, že nejste s produktem spokojen. Doposud jsme na Vámi objednaný kontejner na baterie neměli žádnou reklamaci, proto si nejsme vědomi, že bychom klamali zákazníky. Pokud nepasuje či nefunguje, doporučujeme využít náš předvyplněný reklamační formulář - https://www.alemat.sk/ako-reklamovat/ - a my se následně Vaši reklamaci budeme snažit vyřešit k Vaší spokojenosti.
- vsetko ok
Rýchle vybavenie objednávky.