Prihlásiť sa a pridať recenziu

Tovar mi bol doruceni kurierom GLS nepoškodený, vcas a som spokojny.
    Tovar som hned vyskusal a funguje to vyborne. Dakujem.

profesionálne jednanie a ochota pomôcť

Dobrý deň, batéria n e f u n g u j e ! Dovolať sa k Vám nedá !
    Dajte mi prosím urýchlene vedieť, ako mám teraz postupovať.
    74,Eur je pre mňa veľká čiastka. Komunikácia a dodanie bolo
    tiež zdĺhavé a nakoniec nemám nič. Ako Vám ju môžem vrátiť ?
    S pozdravom M.G.

Reakcia obchodu AKU-SHOP.SK

Dobry den, 08-11-2024 o 13:06h sme spolu telefonovali, cely postup som vam v zmysel reklamacnych podmienok, ktore ste cistali a odsuhlasili aj nalezite vysvetlil. Nerozumiem teda vasej recenzii, nemozem sa zbavit pocitu, ze ide len o vyuzitu sancu, ako vec komplikovat, nerespektovat pravidla a poskodit nas, ako predajcu.
    Postup:
    1. vyplnte, prosim, reklamacny formular na: http://www.aku-shop.sk/obchodne-podmienky.html
    2. tovar a fotokopiu faktury, prosim, posielajte DOPORUCENE na adresu do Bratislavy: AKU-SHOP.CZ s.r.o. - obchodné zastúpenie pre SR Martin Witkovský, Ing., MW PLUS, s.r.o. Karpatské námestie 10A 831 06 Bratislava 3
    3. prosim o zaslanie cisla uctu, ak by sme nevedeli inak riesit reklamaciu/vymenu
    4. po obdrzani tovaru tento otestujeme a obratom vam zasleme druhy kus/dohodnutu vymenu
    Tim AKU-SHOP.SK

• čo je na sklade je naozaj na sklade
    • rýchle odoslanie zásielky

O.K.

• profesionalita

• Dlha doba dodania

Reakcia obchodu AKU-SHOP.SK

Dobry den, netesi nas negativna recenzia. Musim vsak na nu reagovat, nakolko z nasej strany k ziadnemu pochybeniu ani posunu nedoslo a nepovazujeme za korektne adresovat nasmu eshopu teketo nepravdive hodnotenie. V obj. 2024000630 ste mali uvedeny ocakavany termin dorucenia dna "Váš tovar môžete očakávať: 9.5.2024". V ten den bola vasa objednvaka aj dorucena a vami prevzata. Ak si date tu namahu, zistiote, ze tovar ste objednali 01-05-2024 a na jeho dorucenie sme mali celkovo 4 pracovne dni, nakolo v tomto case boli v SR 2 statne sviatky a vikend. Verime, ze citatelia si o tomto spravia vlastny usudok.

Číslo balíka:
    90372776153
    Originálna národná referencia v Unicode
    2030000005
    Referenčné číslo zákazníka
    12405050

Podrobná história prepravy (rozbaľte kliknutím sem)
    09/05/2024 10:57

Balík bol doručený.

09/05/2024 07:20

Balík sa bude doručovať v priebehu dňa.

09/05/2024 06:36

07/05/2024 19:23

Slovensko
    07/05/2024 00:40

06/05/2024 23:54

06/05/2024 23:54

Balík prijatý do systému GLS.

06/05/2024 11:25

Údaje o zásielke boli zadané do systému GLS, čakáme na odovzdanie balíka GLS.

Cesko

bateria pasuje do BO Beolit 15 a funguje :) 3400 mAh oproti montovanej 2200 mAh dufam ze papierove hodnoty a potvrdia vydrz bude dobra

• rýchlosť
    • funkčný tovar
    • dobrá cena

Tovar mi prišiel na fakturačnú adresu miesto adresy na doručenie. Našťastie sme sa s kuriérom vedeli dohodnúť. Inak v pohode baterka dorazila o deň skôr ako mali predpokladané doručenie.

Reakcia obchodu AKU-SHOP.SK

Dobry den, dakujeme za pozitivnu recenziu, tesi nas. Ako vsak spominate, zasielka bola dorucena na fakturacnu adresu a nie na inu adresu. Tu ste vsak v objednavke 2024000328 neuviedli, ak si pozriete detail vasej objednvaky 2024000328, ina, ako fakturacna adresa v hlavicke objednavky nebola vyplnena a odoslana na spracovanie. Nebolo mozne ju teda poslat inam, ako ste uviedli. Lutujem, ze s tym vznikli komplikacie.

prvý raz a spokojnosť

• rýchla komunikácia

Nedodali mnou požadovaný tovar,obr§zok je klamlivý a zavádzajäci,technické parametre nesedia!!!

Reakcia obchodu AKU-SHOP.SK

Dobry den, objednavkou 2024000205 ste objednali nabijacku ALCS2-24A, tu sme vam aj zaslali a dorucili, co dokladuje aj fotografia stitku nabijacky zaslana cez chat, ktora jasne dokazuje, ze ste objednali presne ten isty model, ako sme vam zaslali, teda ALCS2-24A, https://www.aku-shop.sk/olovene-sla-nabijacky/nabijacka-ansmann-alcs2-24-pre-olovene-gelove-baterie-original/d2.86.ALL.1.1. K ziadnemu pochybeniu z nasej strany nedoslo. V popise kazdeho produktu jasne a zrozumitelne uvadzame jeho technicke parametre, kompatibilitu. Tieto ste si istotne dosledne prestudovali a odoslanim objednavky aj potvrdili a odsuhlasili.

Pokial mate este stale pocit, ze nie je nieco v poriadku z nasej strany, Obciansky zakonnik vam dava moznost, ako vec riesit v zmysle VOP a RP https://www.aku-shop.sk/obchodne-podmienky.html

My ako predajca mame tiez svoje zakonne prava dorazne sa ohradit voci tomu, ze poskytujemem cituje "klamlive a zavadzajuce udaje" a podla nich budeme aj postupovat vratane recenzie na Heureka, ktoru ste odoslali este skor, ako ste komunikovali s nami, co tiez o zamere nieco svedci.

som spokojný

Spokojnosť veľká

• všetko v poriadku ,kvalitný tovar