Neviem či je problém v kurierskej spolocnosti alebo v eshope,balik este stale nieje pripraveny na dorucovanie. Od objednavky obehlo 9 dni. V detajle obj sa uvadza predpokladane dorucenie 3.1. ,čize pred troma dňami. Ale inak som sa na produkty velmi tesila. Tak sa ich snáď dočkám
spoľahlivosť
- Prehľadnosť
- Rýchlosť dodania
- Popis produktov
- Kvalita produktov
- Chabá komunikácia podpory
- Zvláštny proces vracania tovaru
Nakupovala som tu prvýkrát. Objednala som si vegansky čokoládový proteín vyhodnejšie balenie 2x1000g, lebo sme od iných značiek bežne používali veganske proteíny a nikdy sme nemali problém. Ale tento nám vôbec nechutil, tak som neotvorene balenie vrátila spolu s podprsenkou, ktorej veľkosť S/M bola tak tesná, že ju mohla Fantagiro používať namiesto obvazu :D
Nikde v procese vracania tovaru na stránke ma ale neupozornili, že proteín vrátiť neviem len 1ks a peniaze mi prišli len za podprsenku. Čiže nebolo to nakoniec veľmi výhodné 1kg proteínu za takmer 40€. Medzitým som pisala mail na podporu, lebo po prihlásení do účtu vôbec nevidim zrealizovanu objednávku. Žiadna odpoveď doposiaľ. Ja samozrejme chápem, že boli Vianoce. Ale spokojná s komunikáciou tohto obchodu skrátka nie som.Reakcia obchodu Aktin.sk
děkujeme za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu.
Mrzí nás, že Vaše zkušenost nebyla podle Vašich představ.
Váš email jsme obdrželi během vánočních svátků, kdy naše zákaznická podpora nebyla v provozu.
Ihned po jejich skončení jsme Vás však informovali o zpracování reklamace a vrácení peněz. Jelikož byly na produkty vytvořeny reklamační formuláře zvlášť, proběhlo vrácení peněz postupně a samostatně za každý produkt.
Rádi bychom Vás však ujistili, že peníze za oba vrácené produkty, tedy za podprsenku i neotevřený protein, jsme Vám již vrátili.
Děkujeme za Vaše pochopení.
S přáním hezkého dne,
Katka za Aktin.sk -
Perfektný obchod, nájdem veľa kvalitných a dobrých produktov
- Nakupovala som 1x , komunikácia rýchla, vecná , presná. Veľmi rychle dodanie ešte pred Vianoami, čož som ani až tak nepotrebovala. Vzhľadom ba to, že kuriéri mali prace viac než dosť .
- Expresné zaslanie zásielky
Pravidelne nakupujem, doporučujem
- žiadna
- Poškodený tovar
- Neodpovedajú na e-mail
- Neodpovedajú na správy
- Nedostatočný popis tovaru
Prvé čo som si doma všimla bolo že krabica je niečím zospodu presiaknutá, no už som tušila že niečo nebude v poriadku. Hneď ako som otvorila balík bolo všetko zamastené, špinavé, jedna zeleninová bujónka rozbitá, keď som ju nadvihla tak sám odpadol aj vrchnák, na morčacej bujónke tiež bol odpadnutý vrchnák, neviem či sa do neho nedostalo aj sklo čiže tieto dve môžu ísť rovno do koša a ďalšie keď som utierala lebo boli zamastené tak bez problémov pri utieraní utierkou padali dole viečka, takže zo 7mich bujónok rovno môžem dve vyhodiť a ďalšie 3 spotrebovať do mesiaca keďže na obale je napísané že po otvorení do mesiaca spotrebovať! Čo ani nemajú napísané na stránke! Len dve boli také že vrchnák držal!
Reakcia obchodu Aktin.sk
děkujeme Vám za hodnocení.
Velmi nás mrzí, že Vám zásilka dorazila v poškozeném stavu.
Celou záležitost s Vámi rádi vyřešíme v emailové komunikaci k Vaší spokojenosti.
Omlouváme se za způsobené komplikace a děkujeme za pochopení.
Přejeme hezký den,
Petra za Aktin. -
- Tovar stále nedorazil
Reakcia obchodu Aktin.sk
děkujeme Vám za hodnocení.
Vaše objednávka byla připravena k vyzvednutí na Vámi vybraném výdejním místě od 14.12 do 20.12. Zásilka bohužel nebyla vyzvednuta, proto míří zpět k nám.
V případě dotazů ohledně dalšího postupu, nás můžete kontaktovat na emailové adrese: [email protected].
Děkujeme a přejeme hezký den,
Petra za Aktin. -
Spokojnosť
Rýchle dodanie tovaru
- super, odporúčam
rýchla dodávka
- rýchlosť dodania
- milý zákaznícky servis
- veľký výber produktov (bez lepku, laktózy atď)
Po napísaní na zákaznícky servis s tým že som neskoro poslala objednávku a potrebovala by som ju čo najskôr doma mi bola doručená už na druhý deň!!Ďakujem!
- Skvelý výber tovaru
- Kvalitné a zdravé výrobky
- Veľký výber
- Rýchle vybavenie objednávky a doručenie
Nakupoval som v tomto obchode prvýkrát a bol som milo prekvapený expresnou dodávkou tovaru.
- kvalitné výživové doplnky
- rýchla doprava
zatiaľ neviem
- veľký výber tovaru
- vlastné výrovky Vilgain (bez zbytočných éčok a chemikálií...)
- rôzne akcie
- obľúbené výrobky
Nakupujeme už dlhšie, sme spokojní.
Obchod odporúčame. -
- Velmi rychle dodanie