Už nie prvý krát došla rozjebaná krabica dnes pre istotu bola diera v nej keby som bol doma ani to neprevezmem rovno toho kuriera pošlem do piče aj s balikom ešte raz mi príde rozjebaný balik tak už vak u vás nenakupim

• zaujimavy vyber
    • slaby zakaznicky servis

Po rozbaleni zasielky som zistil, ze jeden kus tovaru je poskodeny - viecko je vydute, puka pri zatlaceni a na hrane ma stopu po naraze.
    Kontaktoval som hned zakaznicky servis, ako maju uvedene na stranke, zatial bez reakcie.
    Ak maju dovolenku, cakal by som aspon automaticku odpoved, ze sa tomu budu venovat, ale takto mi pride, ze moj email isiel rovno do kosa...
    Vyber zaujimavy, ale kvoli zakaznickej podpore nemozem odporucat.

Neviem či je problém v kurierskej spolocnosti alebo v eshope,balik este stale nieje pripraveny na dorucovanie. Od objednavky obehlo 9 dni. V detajle obj sa uvadza predpokladane dorucenie 3.1. ,čize pred troma dňami. Ale inak som sa na produkty velmi tesila. Tak sa ich snáď dočkám

Reakcia obchodu Aktin.sk

velmi nás mrzí, že Vaše zásilka nebyla doručena v předpokládaném termínu.

Datum uvedené na našem e-shopu je však pouze orientační a závisí na vytíženosti přepravce.

Vaši objednávku jsme předali přepravci již 31.12. Z tohoto důvodu jsme jej ihned kontaktovali, abychom zjistili stav zásilky.

Omlouváme se za komplikace a věříme, že objednávka bude doručena co nejdříve.

Děkujeme za Vaši trpělivost a pochopení.

Mějte se hezky,

• Chabá komunikácia podpory
    • Zvláštny proces vracania tovaru

Nakupovala som tu prvýkrát. Objednala som si vegansky čokoládový proteín vyhodnejšie balenie 2x1000g, lebo sme od iných značiek bežne používali veganske proteíny a nikdy sme nemali problém. Ale tento nám vôbec nechutil, tak som neotvorene balenie vrátila spolu s podprsenkou, ktorej veľkosť S/M bola tak tesná, že ju mohla Fantagiro používať namiesto obvazu :D
    Nikde v procese vracania tovaru na stránke ma ale neupozornili, že proteín vrátiť neviem len 1ks a peniaze mi prišli len za podprsenku. Čiže nebolo to nakoniec veľmi výhodné 1kg proteínu za takmer 40€. Medzitým som pisala mail na podporu, lebo po prihlásení do účtu vôbec nevidim zrealizovanu objednávku. Žiadna odpoveď doposiaľ. Ja samozrejme chápem, že boli Vianoce. Ale spokojná s komunikáciou tohto obchodu skrátka nie som.

Reakcia obchodu Aktin.sk

děkujeme za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu.

Mrzí nás, že Vaše zkušenost nebyla podle Vašich představ.

Váš email jsme obdrželi během vánočních svátků, kdy naše zákaznická podpora nebyla v provozu.

Ihned po jejich skončení jsme Vás však informovali o zpracování reklamace a vrácení peněz. Jelikož byly na produkty vytvořeny reklamační formuláře zvlášť, proběhlo vrácení peněz postupně a samostatně za každý produkt.

Rádi bychom Vás však ujistili, že peníze za oba vrácené produkty, tedy za podprsenku i neotevřený protein, jsme Vám již vrátili.

Děkujeme za Vaše pochopení.

S přáním hezkého dne,

• žiadna
    • Poškodený tovar
    • Neodpovedajú na e-mail
    • Neodpovedajú na správy
    • Nedostatočný popis tovaru

Prvé čo som si doma všimla bolo že krabica je niečím zospodu presiaknutá, no už som tušila že niečo nebude v poriadku. Hneď ako som otvorila balík bolo všetko zamastené, špinavé, jedna zeleninová bujónka rozbitá, keď som ju nadvihla tak sám odpadol aj vrchnák, na morčacej bujónke tiež bol odpadnutý vrchnák, neviem či sa do neho nedostalo aj sklo čiže tieto dve môžu ísť rovno do koša a ďalšie keď som utierala lebo boli zamastené tak bez problémov pri utieraní utierkou padali dole viečka, takže zo 7mich bujónok rovno môžem dve vyhodiť a ďalšie 3 spotrebovať do mesiaca keďže na obale je napísané že po otvorení do mesiaca spotrebovať! Čo ani nemajú napísané na stránke! Len dve boli také že vrchnák držal!

Reakcia obchodu Aktin.sk

děkujeme Vám za hodnocení.

Velmi nás mrzí, že Vám zásilka dorazila v poškozeném stavu.

Celou záležitost s Vámi rádi vyřešíme v emailové komunikaci k Vaší spokojenosti.

Omlouváme se za způsobené komplikace a děkujeme za pochopení.

Přejeme hezký den,

Petra za Aktin.

• Tovar stále nedorazil

Reakcia obchodu Aktin.sk

děkujeme Vám za hodnocení.

Vaše objednávka byla připravena k vyzvednutí na Vámi vybraném výdejním místě od 14.12 do 20.12. Zásilka bohužel nebyla vyzvednuta, proto míří zpět k nám.

V případě dotazů ohledně dalšího postupu, nás můžete kontaktovat na emailové adrese: [email protected].

Děkujeme a přejeme hezký den,

Petra za Aktin.

Tovar z dovodu prrplnensto balikomatu bolo potrebne presunut na ine miesto dorucenie. Tam mi ho nedoruvili, lebo balik je vraj poskodeny. Neda sa dovolat na GLS, neda sa presmerovat dorucenie

Reakcia obchodu Aktin.sk

Vaše situace nás moc mrzí. Přepravní společnost má však právo, v případě naplnění kapacity Vámi vybraného místa, Vaši zásilku přesměrovat.

Podle trasování je nejasné, kde se objednávka nachází. Z tohoto důvodu jsme přepravní společnosti ihned kontaktovali a doptáváme její stav.

Jakmile budeme mít bližší informace, ozveme se Vám na Váš e-mail.

Omlouváme se za komplikace vzniklé ze strany přepravce.

Katka za Aktin.sk

• Objednala som si 4 balenia Vilgain Wrap, to znamená 12 kusov. Dátum expirácie je 23.12.2024.

Krátka doba do dátumu expirácie.

Reakcia obchodu Aktin.sk

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.

Velice nás mrzí, že nejste spokojena s datem expirace zakoupeného produktu.

Na našem e-shopu však u jednotlivých produktů uvádíme i jejich datum spotřeby . Zákazník má tak možnost si před nákupem ověřit, zda mu tato expirace vyhovuje.

Děkujeme za pochopení.

Katka za Aktin.sk

dopravou doslo k poškodeniu ,lebo bol nedostatočne zabalený

Reakcia obchodu Aktin.sk

je nám líto, že k Vám produkt nepřišel zcela v pořádku a byl během přepravy poškozen. Produkty se snažíme pečlivě balit tak, abychom minimalizovali riziko poškození. Vlivem špatné manipulace ze strany dopravce však k poškození dojít může.

Prosíme o zaslání e-mailu na [email protected], rádi s Vámi vyřešíme reklamaci.

Děkujeme,
    Karolína za Aktin

Objednane v nedeľu dnes je piatok a stale nemam tovar a už vas mam ohodnotiť no nikdy viac !!!!

Reakcia obchodu Aktin.sk

děkujeme za Vaše hodnocení.

Je nám moc líto, pokud Vám Vaše objednávka doposud nebyla doručena.

Momentálně procházíme změnou skladu, což bohužel mohlo způsobit prodlevy u některých objednávek.

Aktivně však pracujeme na tom, abychom tento proces co nejdříve doladili a mohli se vrátit k našemu standardnímu rychlému doručování.

Děkujeme za pochopení a trpělivost.

Katka za Aktin.sk

Doposiaľ mi nebol doručený tovar, ktorý som si objednala 2. októbra. Nedostala som odpoveď na to, prečo k tejto situácii došlo a ani na to, kedy sa objednávky konečne dočkám. Každý deň mi na stránke píše doručenie "zajtra". Je to moja prvá objednávka z obchodu a som naozaj nespokojná s týmto prístupom.

Reakcia obchodu Aktin.sk

děkujeme za Vaše hodnocení.

Celý situace nás moc mrzí. Snažíme se dělat vše pro to, aby Vám zásilka byla brzy doručena.

V poslední době jsme měnili skladové prostory a proto došlo u několika zásilek ke zpoždění. Snažíme se tyto skutečnosti se zákazníky komunikovat tak, aby věděli, kde se jejich zásilka právě nachází.

Moc nás mrzí, že Vám vaše objednávka stále nebyla doručena, snažíme se celou situaci uspíšit.

Petra za Aktin.cz

Hrozne, cakam uz tyzden na objednavku a este stale nedorazila. Velka hanba.

Reakcia obchodu Aktin.sk

děkujeme Vám za zanechání Vašeho hodnocení.

Před nedávnem jsme se přesouvali do nového skladu, což mohlo způsobit zpoždění v odeslání Vaší zásilky. Za celou situaci se Vám omlouváme.

Vaše zásilka je již doručena.

Přejeme Vám hezký den,
    Denisa za Aktin.cz

• Maju niektore veci ktore ine obchody nemaju
    • Strašne dlho trvá doručenie

Reakcia obchodu Aktin.sk

děkujeme Vám za zanechání recenze.

Za pozdější doručení se Vám omlouváme. Před nedávnem jsme se přesouvali do nového skladu, což mohlo způsobit zpoždění v doručení Vaší zásilky. Za situaci se omlouváme.

Přejeme Vám hezký den,
    Tereza za Aktin.

dodanie tovaru trva neuveritelne dlho

Reakcia obchodu Aktin.sk

děkujeme Vám za zanechání zpětné vazby.

Aktuálně jsme přes víkend měnili skladové místo, proto mohlo dojít k menší prodlevě v odesílání objednávek. Velmi se Vám za vzniklou situaci omlouváme.

Denisa za Aktin.

• Doručenie už týždeň odkladajú každý deň o deň neskôr a už teraz to je týždeň po termíne

Reakcia obchodu Aktin.sk

děkujeme Vám za zaslání recenze.

Zároveň nás velmi mrzí, že nemáte stále objednávku u sebe.

Aktuálně pečlivě prověřujeme, kde se zásilka nachází a kdy bude doručena. Jakmile budeme mít bližší informace, ihned se Vám na e-mail ozveme.

Ještě jednou se omlouváme a přejeme pěkný den,
    Denisa za Aktin.

Týždeň čakám na objednávku!!!! už týždeň,¡!¡!!najprv to bolo objednané na Heydukova ,a potom 2x že na Jesenského,a tam mi povedali že to odošlú späť na Heydukova?a 2 dní nič?a anwel sa mi nezobrazuje pri objednávke čo mám bližšie ,otras proste

Reakcia obchodu Aktin.sk

velmi nás mrzí Vaše zkušenost s přesměrováním zásilky, což je ne vždy v našich rukou. Prosím kontaktujte nás na [email protected], kde s Vámi rádi celou situaci dořešíme.

Ještě jednou promiňte komplikace a mějte hezký den.

Reklamacia dodane produktu vyriesena ponuknutim 5% zlavoveho kuponu na dalsi nakup do jedneho mesiaca. To urcite nie je vyriesenie reklamacie! Velmi zle!!!

Reakcia obchodu Aktin.sk

děkujeme Vám za zanechání recenze.

Po prověření Vaší reklamace jsme zjistili, že došlo k odlepení zipu pravděpodobně při výrobě obalu. Zboží tedy nebylo nijak znehodnoceno ani během přepravy, jelikož produkt byl v pořádku uzavřený. Jelikož se jednalo o reklamaci obalového materiálu , který slouží především k přepravě zboží, byla k tomu i nastavena míra kompenzace. Chápeme však, že pro Vás situace nebyla příjemná, proto jsme hned po vzájemné komunikaci našli vyhovující způsob reklamace zboží.

• Zásielka mala prísť už pred 4mi dňami, no neprišla doteraz
    • Neinformujú o probléme, proste som zrazu len uvidela v appke, že tovar vrátený

Reakcia obchodu Aktin.sk

děkujeme Vám za zpětnou vazbu.

Velice nás mrzí, že stále nemáte objednávku u sebe.

Po společné komunikaci jsme ihned kontaktovali přepravní společnost, kde se Vaše zásilka nachází. Aktuálně však stále nemáme vyjádření.

Situaci společně dořešíme na e-mailu.

Ještě jednou se velmi omlouváme za vzniklé komplikace ze strany dopravce a přejeme pěkný den,
    Denisa za Aktin.

Tovar mi zatial neprisiel, neviem zhodnotit

Reakcia obchodu Aktin.sk

děkujeme Vám za zaslání zpětné vazby.

Velice nás mrzí, že k Vám dosud zásilka nepřišla.

Ihned jsme kontaktovali přepravní společnost s prosbou o vyjádření. V trasování zásilky je však uvedeno, že objednávka byla Vámi odmítnuta.

Na e-mailu Vás budeme o dalším postupu informovat.

• Príšerne dlhá doručovacia doba

Reakcia obchodu Aktin.sk

děkujeme za zpětnou vazbu.

Vaše objednávka byla vytvořena 6.5. a ihned druhý den od nás odcházela. Mrzí nás, že ji dosud přepravní společnost nedoručila, avšak podle trasování ji dnes obdržíte :).

Ještě jednou se omlouváme za vzniklé komplikace ze strany přepravce.

Krásný den,