- rýchle dodanie tovaru
- telefón vždy zdvihnú
Reakcia obchodu www.ajtech.sk
Ďakujeme za pozitívnu recenziu. Tešíme sa, že vaša objednávka bola bezproblémová. Prajeme príjemný deň.
Pravidelne tu nakupujem naradie do svojej dielne. Okrem bezkonkurencnych cien mam na vyber znacky, ktore preferujem. Vyhodou je tiez naradie do zahrady, vsetko pre chlapa je tu na jednom mieste.
Reakcia obchodu www.ajtech.sk
Ďakujeme za skvelé hodnotenie a milé slová. Sme radi, že oceňujete náš sortiment, ceny aj rýchlosť doručenia. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu
- Rýchlosť.
- Kvalita.
- Som spokojný.
Reakcia obchodu www.ajtech.sk
- Podľa mňa výborné ceny a rýchle doručenie.
Dobré ceny, rýchlosť
- Najlepšia cena
Reakcia obchodu www.ajtech.sk
- Objednáte na druhý deň máte tovar skladom.
Spoľahlivý obchod.
Reakcia obchodu www.ajtech.sk
- vecer som objednal, rano som osobne prevzal tovar na predajni
- rychlost
- +
Reakcia obchodu www.ajtech.sk
Komunikacia super, tovar super, doručenie super. Som maximálne spokojná
Reakcia obchodu www.ajtech.sk
veľmi pekne Vám ďakujeme za Vašu pozitívnu recenziu a prejavenú dôveru. Teší nás, že ste spokojný . Naším cieľom je pomôcť zákazníkovi, aby bol spokojný a rád sa vrátil k nám na nákup -
- HK BB
Reakcia obchodu www.ajtech.sk
- ústretovosť a snaha čo najrýchlejšie vybaviť objeddnávku
- výborná komunikácia
- rýchlosť dodania
Reakcia obchodu www.ajtech.sk
- Som maximálne spokojná s tovarom a dodacou lehotou.
- Kvalitný tovar za dobru cenu. Rýchle dodanie
- Rýchle dodanie.
Spokojnosť.
- Rýchlosť
- Nevidím žiadnu
Všetko o.k.
Reakcia obchodu www.ajtech.sk
- Primerané ceny, aj dobrá komunikácia