Reklama

rychle dodanie

Opakovane spokojnosť s nákupom.

Spokojnosť

• Dobre ceny
    • Ochota personálu poradit
    • Skvelý pristup

Dobrá cena,rýchle doručenie.

Kvalitný airsoft revolver, dobre spravená stránka e-shopu, rýchle dodanie.

• bez výhrad, som spokojný

som s obchodom spokojný, vyriešili sme rýchlo problém s platbou, QR kód platba - moc neodporúčam používať, je to síce pohodlné, ale platbu treba párovať, radšej použite kartu, dobierku...

• prehľadný eshop
    • pri objednávaní mi 2x neprešla objednávka, lebo tovar nebol skladom (pri vkladaní do košíka bol)

• Maximálna spokojnosť, rýchla a bezchybná komunikácia, odporúčam všetkým.

• rýchle spracovanie
    • rýchle dodanie

Od objednania tovaru som bol cez mail informovaný o celom priebehu až pokiaľ mi zásielka neprišla

Vcelku to prebehlo v poriadku rýchle dodanie

• Rýchle vybavenie objednavky
    • Tovar skladom
    • Komunikácia obchodu

• Vyhoda.

Ako vždy,pochvala,seriózny obchod,skutočne rýchla komunikácia, 100% spoľahlivosť

Reakcia obchodu AFG.sk

Ďakujeme za pochvalu, teší nás to!

• som spokojný s cenou a rýchlosťou dodania tovaru

Rýchle dodanie tovaru

• kupoval som puškohľad - majú slušný výber i dobré ceny
    • nefunkčný systém zliav - za predchádzajúci nákup mi poslali heslo/kupón na 12 % zľavu pri nákupe nad 90 eur. Napriek nákupu v tejto výške sa zľava nedala uplatniť, a to ani pri opakovaných pokusoch - je to zavádzajúce...
    • webová stránka nie je user friendly - komplikovné prehliadanie jednotlivých produktov

s webovou stránkou i aktiváciou zliav si rozhodne hlavu nerobia, už som to písal pri predchádzajúcom hodnotení. Z hľadiska rýchlosti doručenia tovaru i balenia výrobku sú však spoľahliví. I

• Veľmi rýchle dodanie tovaru

• Je to moja druhá skúsenosť s týmto predajcom a v oboch prípadoch bolo všetko v poriadku.
    • Majú dobré ceny (vzduchové zbrane), lepšie ako väčšina konkurencie na SK.
    • Rýchle a bezproblémové dodanie tovaru.
    • Na stránke majú užitočné informácie o používaní a legislatíve týkajúcej sa prerdávaných zbraní.
    • Webová stránka pri jednotlivých položkách tovaru neumožňuje použiť pravé tlačítko myši (robí mi to na viacerých prehliadačoch...), každú položku preto treba úplne rozkliknúť a potom s ňou ďalej pracovať. Aj ten filter pri prehliadaní je pomerne neprehľadný, zaslúžilo by si to viac prístup "user friendly..."

Seriózny, spoľahlivý obchod s dobrými cenami. Ešte trošku vyladiť webovú stránku a je to tip-top.