• Maximálna nespokojnosť s dopravou.

Reakcia obchodu Absulo

• Objednávka mala byť vybavena za 10 dní. Dnes je tomu 20 dní a tovar nemám doručený.

Reakcia obchodu Absulo

Ďakujeme Vám za čas a dodanie hodnotenia. Objednávka bola zrealizovaná v súlade s deklarovaným termínom.

Nezrovnalosti v doprave.

Reakcia obchodu Absulo

Ďakujeme Vám za čas a dodanie hodnotenia. Ospravedlňujeme sa Vám za všetky nepríjemnosti súvisiace s realizáciou objednávky.

Prišla mi úplne iná farba drezu ako je vyobrazená....batéria v roztrhanej krabici...

Reakcia obchodu Absulo

Ďakujeme Vám za čas a dodanie hodnotenia. Prosíme Vás o vyplnenie reklamačného formulára, ktorý sa nachádza na našej webovej stránke.

Tovar mi prišiel po 6 dňoch

deklarovaným termínom.

• siroka ponuka
    • neserioznost
    • obstrukcie pri vrateni tovaru a platby

Taky typicky polsky obchod, nechate sa zlakat na pekne obrazky a trosku lepsiu cenu a potom to olutujete.
    Po doruceni som sa hned snazil tovar vratit koli jeho nizkej kvalite a nezhode s popisom v eshope, ale uz od prveho kontaktu s predajcom mi bolo vyrazne dane najavo, ze sa budu maximalne snazit aby mi odstupenie od kupy skomplikovali.
    Tovar nie je mozne vratit do skladu osobne, len poslat postou, co je pri sprchovej vanicke vacsieho rozmeru poriadne drahe. Ale OK, 30€ beriem ako ponaucenie ze nemam objednavat z pochybnych polskych eshopov.
    Dalsia podpasovka prisla ked som sa niekolko krat dozadoval informacie o vrateni penazi, na co mi po 3 tyzdnoch uistovania, ze uz ich idu poslat, povedali, ze oni vlastne vrateny tovar v sklade neeviduju, takze mi peniaze nemozu poslat?! - wtf... Posielal som im to doporucene, tak som mal potvrdenie o tom ze to prevzali... a az na zaklade tohto dokazu mi peniaze konecne po mesiaci vratili.

Reakcia obchodu Absulo

Ďakujeme Vám za to, že ste sa podelili svojimi postrehmi. Pána/Pani názor je pre nás cenným
    tipom. Vyvodzujeme z neho závery a zlepšujeme kvalitu našich služieb

Tovar prišiel poškodený.

Reakcia obchodu Absulo

ktorý sa nachádza na našej webovej stránke.

Tovar nedosiel, celkovo neodporucam tento e-shop, horsie sluzby som dlho nezazila.

Reakcia obchodu Absulo

Taký to obchod by som zrušil objednávku nemám a zaplatil som za ňu.

Reakcia obchodu Absulo

Informujeme, že termín realizácie objednávky sa zmenil, za čo sa Vám veľmi ospravedlňujeme. Výrobok: Ferro Elastico II výtok pre kuchynskú batériu W101W-B by mal byť doručený do nášho skladu 2024-07-15.

Dlhá doba doručenia stále mení prepravca termíny doručenia. Viac krát určite neobjednám.

Reakcia obchodu Absulo

• Tovar bol nevhodne zabaleny a po rozbalení ma cakalo rozbité sklo.

Reakcia obchodu Absulo

Informujeme, že reklamácia bola uznaná.

• Nevhodne zvolený dopravca.
    • Žiadna komunikacia
    • Doprava dráha a nespolahliva

Reakcia obchodu Absulo

Tovar priďiel totálne poškodený. Som sklamaná.

• Zavádzanie zákazníka