• cena
    • komunikácia doba doručenia

Tovar som objednaj cez víkend v pondelok som dostal mail že tovar je pripravený k odberu. Po návšteve obchodu v utorok tam tovar nebol, prišiel im až v stredu. ako ospravedlnenie mi poslali darček.
    záver: zlá komunikácia zavádzanie zákazníka.

Reakcia obchodu Zváračky-Brusivo

máte pravdu. Kolega si nevšimol farbu kukly, ktorú ste si objednali. Tnz. kuklu sme mali skladom, no nie v požadovanom odtieni. Preto sa ospravedlňujeme, no sme tiež ľudia. Takže chybičky sa vyskytnú aj u nás.
    Zavádzať vás ale určite nikto nechcel. Ešte raz sa ospravedlňujeme za vzniknuté problémy. Dúfam, že vám tovar bude slúžiť čo najlepšie :)

Prajem príjemný začiatok pracovného týždňa,

0903 933 976

Objednavka neprisla a ani ziadna kamunikacia :(
    Tovar objednam inde

Reakcia obchodu Zváračky-Brusivo

na váš e-mail, ktorý ste uviedli v objednávke, sme vám poslali informáciu hneď na druhý deň, že si môžete prísť po tovar. V objednávke ste si zadali "osobný odber" a teda sme vám tovar neposielali. Je ešte možné, že ste udali nesprávny e-mail. V tom prípade máte pravdu, že ste nedostali nič, ani e-mail.

Ak ešte máte záujem, tovar je stále u nás prichystaný. Vieme vám ho bez problémov poslať aj kurierom. Dajte vedieť ;)

Ps. Dovolať sa vám bohužiaľ nevieme.

• Termín dodania.

Reakcia obchodu Zváračky-Brusivo

je nám to veľmi ľúto. Na znak úcty voči zákazníkovi, vám posielame malý darček plus Vám pripočítame body navyše.

Prajem príjemný deň,

0903 933 976

Na stránkach majú napísané-tovar skladom,preto som objednával u nich.Po objednaní ma kontaktovali,že tovar nemajú a dodacia doba bude 3-4 týždne.Ak objednám to isté z číny tak do 10dní to mám doma.Asi tak.

Reakcia obchodu Zváračky-Brusivo

na tovare sme mali uvedené dodanie do 3 dní. Po objednaní u dodávateľa-výrobcu nás informovali, že tovar na sklade nemajú a z Francúzka ho dodajú až o 2- týždne. Je nám to veľmi ľúto, no ponúkli sme vám aj alternatívy, ktoré máme skladom.
    Ako prejav úcty k zákaznikovi, Vám s tovarom zašleme malý darček.
    Prajem príjemný deň,

0903 933 976

• úplne ma prekvapila dodacia doba. 6 eur platby za 4 dni, v dnešnej dobe? Očom je tento internetový obchod a tak drahé poštovné?

Reakcia obchodu Zváračky-Brusivo

1.tovar ste dostali v lehote 3 dní. S termínom dodania ste súhlasili pri objednaní tovaru ( je napísaný pri každom produkte individuálne) - je tam uvedená doba 3 dni.

2. Cena prepravy bola 4,80€, nie 6€ ako uvádzate. Je transparentne vidieť "v košíku" ešte pred zadávaním objednávky. Zadaním objednávky ste s ňou súhlasili.

3.Olej, ktorý ste si objednali, nedržíme bežne skladom a nepredáva sa bežne ani v ostatných e-shopoch. Vy ste ho objednali v pondelok, v utorok nám ho výrobca dodal - v ten istý deň vám bol aj odoslaný, no v stredu bol sviatok, tak vám ho kuriér doručil až vo štvrtok.

3. Náš e-shop poskytuje zákazníkom hlavne technické poradenstvo ( o ktoré ste si pri výbere produktu nepožiadali-napr. v poznámke) a záručný a pozáručný servis predávaných výrobkov. Ponúkame možnosť výberu, pretože udržujeme v ponuke čo najkomplexnejší sortiment výrobkov našich hlavných dodávateľov ako je Slovnaft, Klingspor, Air liquide, Alfa In a iné.

Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás.