Ok
Reakcia obchodu Zvaracky-Obchod.sk
Veľmi ďakujeme za kladné hodnotenie. Spokojnosť našich zákazníkov nás veľmi teší. Sme radi že ste využil naše služby a budeme sa tešiť na váš ďalší nákup.
Rýchlosť dodania
Reakcia obchodu Zvaracky-Obchod.sk
Velice vám děkujeme za kladné hodnocení. Spokojenost našich zákazníků nás těší. Jsme moc rádi že jste s našimi službami spokojení. Budeme se těšit na váš další nákup.
- Kvalitne zabalenie
- Komunikácia obchodu
- Prehľadná stránka
- Tovar je kontrolovaný pred expedíciou
- Nadštandarná záruka a pozáručný servis
- Tovar prišiel v poriadku bez poškodenia
- Tovar bol dobre zabalený
- Tovar objednaný z Slovenska,dodanie rýchle
- Výhodná cena dopravy
- Zatiaľ som nič nenašiel,plná spokojnosť
Reakcia obchodu Zvaracky-Obchod.sk
Veľmi ďakujeme za vaše hodnotenie. Sme veľmi radi že ste boli s našimi službami spokojný. Budeme sa tešiť na váš ďalší nákup.
rýchlosť a spoľahlivosť
Reakcia obchodu Zvaracky-Obchod.sk
Ďakujeme za kladné hodnotenie nášho e-shopu. Spokojnosť zákazníkov nás veľmi teší. Budeme sa tešiť na Váš ďalší nákup.
- Sortiment, vyhodne ceny
Reakcia obchodu Zvaracky-Obchod.sk
Veľmi ďakujeme za kladné hodnotenie. Sme veľmi radi, že ste boli s našimi službami spokojní.
- Promptne vybavenie moje objednávky
Tomáš, za tím Zváračky-obchod -
- som spokojný, bez výhrad
- Dobrý obchod
Rýchle dodanie
Tomáš, za tím Zváračky-obchod -
- Skvelý prístup, potreboval som poradiť, aj dohodnúť potrebné záležitosti a ochotný prístup cez telefón, všetko vyriešené behom chvíle. Super
- Rýchle vybavenie
Tomáš, za tím Zváračky-obchod -
- Rýchle dodanie, možnosť platiť pri prevzatí tovaru hotovosťou
Tomáš, za tím Zváračky-obchod -
- Našiel som to čo v kamennom obchode som nevedel kúpiť za prijateľnú cenu.
Tomáš, za tím Zváračky-obchod -
- rýchla objednávka, rýchle doručenie
- tovar veľmi dobre zabalený
Tomáš, za tím Zváračky-obchod -
- 50e cena paletovej dopravy a všetko prišlo v kartonovej krabici.
Reakcia obchodu Zvaracky-Obchod.sk
Vaše zboží bylo expedováno na paletě. Jestliže na paletě nedorazilo prosím kontaktujte naše reklamační oddělení. Pokud bylo zboží bez palety předpokládám že některý z řidičů společnosti DHL paletu ukradl. Nebylo by to poprvé.
Tomáš , za tým Svářečky-obchod -
Všetko Super.
Som spokojný
Reakcia obchodu Zvaracky-Obchod.sk
Mnohokrát děkujeme za kladné hodnocení. Spokojenost našich zákazníku nás velice těší. Budeme se těšit na váš další nákup.
Tomáš, za tým Svářečky-obchod -
- Bol som spokojný s rýchlou a slušnou komunikáciou.
Reakcia obchodu Zvaracky-Obchod.sk
Kontroloval jsem vaši objednávku vydím že byla vystornována z důvodu delšího dodání nedostupného zboží. Přesto jste nás ohodnotil na 100% za což vám velmi děkujeme. Věřím že příště objednávka klapne a bude zboží dodáno.
Tomáš, za tým Svářečky-obchod