- Kvalitne výrobky.
- Komunikácia s obchodom
vsetko funguje OK,tovar pride kompletne zabaleny,obcas je problem s vyschnutou farbou,ale mam cim nahradit... objednavam si uz nejaku dobu,moje vnucata su nadsene s obrazkov,doma uz nebolo kde vesat,tak obdarujem koho viem. Kludne sa tymto da liecit smutok,stres a depka,odporucam vsetkym,ktori maju cas a nemaju s kym pit kavu... cakam na nove obrazky,dakujem za prijemne chvilky pri malovani
Spokojnosť, rýchle dodanie, kvalitné farby,
som spokojná,pekné obrazy,farby,ktoré ponukajú relax
S obchodom mám veľmi dobré skúsenosti, toto nebol môj prvý nákup.
- Na začiatku trošku problém s darčekovou poukážkou, ale s ochotou a ústretovosťou Zuty kolektívu, všetko sa vyriešilo k mojej absolútnej spokojnosti
Rýchle dodanie,prehľadná možnosť výberu.
ochotný a komunikatívny personál, bleskové dodanie objednávky
dobrá kvalita. Dve nádobky slakom boli otvorené a vytečené.
Reakcia obchodu ZUTY
ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Veľmi nás mrzí, že s Vašou objednávkou niečo nebolo v poriadku. Spokojnosť našich zákazníkov je pre nás prioritou. Obratom Vás budeme kontaktovať a doriešime celú situáciu k Vašej spokojnosti.
Krásny deň, Vaše ZUTY -
- Rýchle doručenie
28.5.. som objednal,,mal prísť do 5 - 7 pracovných dni..neprišiel...7.6. som reklamoval...odpísali že expedovali 30.6..... po overení u doručovatela vysvitlo, že tovar vôbec nebol vyexpedovaný!!!!!..10.6 dalšia reklamácia..odpoveď . že robia novú objednávku, že sa stala niekde chyba...a že tovar pošlú....???!!!!!! no a komunikácia..neexistuje možnosť tel. kontaktu..presmerujú Vás na e mail...na dlhé lakte.....keby som sa nebol informoval u kuriérnej služby a uveril, že naozaj expedovli30.6./ čo bola lož/ tak čakám doteraz/13.6/.....
Reakcia obchodu ZUTY
Krásny deň, Vaše ZUTY -
- Vaša kvalitna praca je bez komentara.Proste dokonalost sama o sebe.Ešte 2-3 dni a obraz hotovi. Už hladam dalšiu fotografiu.Ste užasny.
- Pri velkych maliaroch mi chyba Peter Paul Rubens v sekcii diamantove malovanie.
Ak si date tu namahu na diamantove malovanie tak jednoznačne ZUTY topka.Mal som obraz aj od ineho dodavatela ale system ake lacne take vzacne.Viac som držal lupu v ruke ako kamienky. Symboly nevyrazne a podobne pismenka vedla seba.Doslova trapenie.
- naozaj veľmi široký výber rôznych motívov
- ceny porovnateľné s ostatnými shopmi
- ľahké nakupovanie v eshope
- na stránke takisto rôzne tipy, triky, návody, rady
- mohli by ponúkať viac rôznych rozmerov obrazov (majú len 1, max 2)
- na eshope chýba akýkoľvek popis produktov
- balenie
- len základné spektrum farieb
Na Zuty mám rada že majú naozaj obrovský výber najrôznejších motívov maľovania. Ceny sú porovnateľné s iným eshopmi, nakupovanie je ľahké, na stránke sú aj rôzne tipy, triky, video návody, avšak nepáčilo sa mi balenie - nepríde to v krabici, ale len v priehľadnej fólii, krabice od obrazov prišli už mierne pokrkvané a potlčené (čo je samozrejmé, v kuriérskom aute sa deje kadečo), to by som určite napravila. Takisto spektrum farieb je dosť nízke, 243, čo je prakticky minimum. Ale ako vravím, vynahradia to širokým výberom, aký len tak nenájdete.
Ešte by som rozšírila výber príslušenstva, teraz sú v ponuke prakticky len také základy. A takisto sprehľadnila akcie, ktoré majú na eshope - prakticky sa opakujú, každý deň je akcia, ktorá končí v ten deň, ale na druhý deň sa zas opakuje - to je trošku také malé zavádzanie :) Treba tam chodiť častejšie aby si to človek všimol. -
S obrazom sme spokojni. Obraz bol doruceny, tak ako sme si ho objednali. Odporucam tento obchod :)
Expresne dodanie
Som spokojná s fotoobrazom i rýchlym doručením
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- Super komunikacia, promptne odpovede na dotazy
- Kvalitny produkt. Dobre sa pracuje a vysledny obraz vzdy vyzera super
- Vyber peknych obrazov s moznostou obrazu podla vlastnej fotky
- Zasielanie packetou <3
Aj ked manzelka jeden obraz vymalovala az po roku a niektore farby boli zaschnute, bol nam poskytnuty skvely "pozarucny servis".
Nevieme co by mohlo byt nevyhodou. My sme spokojni -
vsetko super