Ešte mi tovar nebol doručený a vy už chcete hodnotenie objednaného tovaru.Ked mi príde hodnotím.Želam pekný deň.

Tovar bol doručený ,celý rakytník som musela vyhodiť!Bol celý zhnitý,a plesnivý,mäkký,nedal sa použiť na nič.Takže 20 euro išlo do koša,musela som ho celý vyhodiť , keďže tovar išiel 3 dni,tak neviem čo by som zmohla reklamáciou,to by im prišiel už asi v tekutom stave.Hnus,hanba.Nikdy viac,ani ho nebudem odporúčať nikomu.Ak ponukajú tovar mal by prísť čerstvý nie poslať smeti.!

• Odosielaju pondelok a stredu, aby prišiel tovar čerstvý, ale po rozbalení som nemala ten pocit.
    • Rakytnik prišiel miestami až prezrety, popučený,

• Chaotické správy o vybavení objednávky

Neviem či som jediná čo vyjadrí svoju nespokojnost s dodaným rakytníkom - objednala som si ho 25.9. Dodaný mi bol 1.10. - čo je fajn dodacia lehota . ...ale ...prišli mi dve škatuľky , z toho jedna už bola cítiť skysnuto , dosť bobuliek na vetvičke bolo uplne mäkkých , takže rovno to letelo do koša- druhá škatuľka relatívne ok , až na to že už dosť zvednutá vetvička . A som veľmi sklamaná aj z toho , že som hneď v deň dodania tovaru napísala mail a do dnešného dňa som nedostala žiadne vyjadrenie. Bohužiaľ , to je moja skúsenosť a hneď na prvý raz negatívna

Dostali sme objednane mnozstvo, no cca 1/2 vetviciek bola zhnita, dokonca aj zapachajuca.

Nafotili sme tovar a poslali cez facebook.
    Teraz cakame na slubene vratenie penazi, ktore zatial neprisli.