- Sú najlacnejší, ale vidím že to je kompenzované inde.
- Objednal som 4x 5kg kotúč na činku značky ACRA. Prišli mi 2x 5kg kotúče krásne čisto nové a 2x 5kg kotúče inej značky FITFORCE, očividne použité, so sem tam hrdzavými kúskami, celkový priemer FITFORCE kotúčov bol väčší, takže jedna jednoručka vyššia ako druhá. Celkový rozdiel jednoručiek s ACRA kotúčmi vs. FITFORCE kotúčmi bol 0,5kg - pri činkách je to dosť. Samozrejme som požiadal o výmenu ale z obchodu žiadna odpoveď - na webe majú oznam že majú dovolenku a expedujú tovar až po dovolenke za 2 týždne, asi to platí aj na všetko ostatné. Ak chcete vrátiť tovar tak do tých 14 dní to asi nestihnete ;) Ak by sa aj náhodou ozvali, tak vrátenie do ich CZ skladu pri ťažkých zásielkach ako činky stojí vyše 10 eur (cena kotúčov dokopy 60 eur), takže na to že mi poslali iný tovar ako bolo uvedené na stránke, znova dopláca len spotrebiteľ. Odporúčam si radšej o kúsok priplatiť a objednať z overenejších obchodov.
- Pomalšie spracovanie objednávky - platba prevodom na účet, zabralo to cca 3 dni, 30.07. mi prišiel mail platba úspešne prijatá. Až na môj podnet 01.08. mi napísali že objednávku odošlú dnes. Vytvorenie objednávky 29.07., doručená 05.08. - celkové trvanie 8 dní - OK
Po zaplateni som uz nedostala ziadne informacie.
- U produktu mají poznámku SKLADEM. Skladem není!
Som veľmi spokojný.Rychlosť, spoľahlivosť,profesionalita.
Tovar mal dobrý popis takže nebola potrebná komunikácia z obchodom za mňa spokojnosť
- Spokojnosť s tovarom,rýchle dodanie
- Velmi kvalitny produkt a velmi rychle dodanie velmi som spokojny
Rýchle dodanie
Pomôcka na masáž hlavy neprišla
Reakcia obchodu ŽijemeŠportom.sk
Omlouvám se Terézia,
bohužel skladník omylem nepřidal dárek k objednávce do balíku. Moc mě to mrzí, při další objednávce v budoucnu Vám přidáme o dárek navíc.
Tomáš z ŽijemeŠportom.sk -
Objednavka rychlo vybavena a dorucena.
Cena, komunikácia, doprava
- Tovar doteraz nedodaný, zatiaľ som nebola informovaná, či bol tovar odovzdaný prepravcovi.
Reakcia obchodu ŽijemeŠportom.sk
Dobrý den Aleno,
omlouváme se za zdržení. Objednávka je již na expedici a bude do pátku u Vás.
Tomáš z ŽijemeŠportom.sk -
- Rýchle dodanie, všetko v poriadku.
Spokojnosť, rýchlo doručené.
objednávka vystavená 4.7., ihneď zaplatená, platba potvrdená 4.7. a odvtedy ani slovo, už je 11.7.
rýchle doručenie, spokojnosť s tovarom
Tovar skladom bol naozaj skladom a doručenie prebehlo v poriadku a rýchlo.
Veľmi rýchle dodanie tovaru
- Spokojnosť, nemám žiadne výhrady