Tovar som objednala 5.12, 17.12 mi stále tovar nedoručili.
Na môj email ohľadom objednávky neodpovedajú -
Čo mám hodnotiť, keď mi tovar nebol doručený. Komunikácia eshopu nula bodov., Po mojom e-maile, že kedy obdržím objednavku. Prišla odpoveď nasledujúci deň, ze mala prísť včera, samozrejme číslo balika by som ako informáciu chcela zbytočne.
Telefóny nezdvihajú. Určite neodporúčam .
Som zvedavá, kedy sa dostanem k tovaru alebo k peniazom. -
Velkost nesedela a v snahe vyuzit 14 dnovu lehotu na vratenie tovaru obchod ignoruje akukolvek moju snahu o komunikaciu ohladne vratenia tovaru, cize jedine co mi zostava je poslat to naspat a dufat, ze mi peniaze vratia aj bez jedinej odpovede na moj email, aj dotaznik priamo na stranke, cez ktory som ich kontaktovala. Rychlost dorucenia bola v poriadku
Prvýkrát nakupujem a tovar zatiaľ nedorazil. Tak čo mám hodnotiť
Prisiel mi poskodeny teda spinavy a poskrabany
Objednane pred vyse dvoma tyzdnami, stale ziadne potvrdenie objednavky. Tak som objednavku zrusila a stale ziadna odpoved na zrusenie objednavky..
Dobrý deň.
Kontrolujem mail, ale neprišlo mi nič na zrušenie objednávky. Momentálne naskladňujeme tovar značku Sveltus na sklad, aby zákazníci nečakali. Momentálne doprava je taktiež veľký problém.
Ak keď ste s nami "nespokojná" pošleme Vám malý darček.
Ďakujeme za pochopenie.
Ziggy. -
- Ziadna komunikacia, platba vopred. Tym to skoncilo
Dobrý deň.
Chceme sa ospravedlniť, za nekomunikáciu. Bohužiaľ je momentálne doba korony, dostali sme ju všetci. V objednávke ste udali platbu na dobierku a ani neevidujeme , že by ste objednávku zrušili. Ale akceptujeme Vaše rozhodnutie.
Ak je s nami "nespokojnosť" napriek tomu Vám pošleme malý darček.
Ziggy -
Tovar mi zatial nebol doruceny
Dobrý deň.
Chceme sa ospravedlniť, za nekomunikáciu. Evidujeme Vašu platbu a ak si želáte pošleme Vám platbu naspäť. Riešime dopravu, ktorá je momentálne veľký problém, keďže tovar ide priamo od výrobcu z Francúzska. Naskladňujeme tovar, meníme koncept eshopu, aby sa už takéto prípady nestali.
Ak je s nami "nespokojnosť" napriek tomu Vám pošleme malý darček.
Ziggy -
- tovar už 10 dní nedorazil, na maily nik neodpovedá