- toto mi poslali po 10 dnoch: Dobry den, Ospravedlnujeme sa ale pozadovany tovar je uz vzpredany, Vsetky spravy chodia neskor pretoze obchd je v aktualizacii a mení majitela, Zelame Vela stastia a pekny den,
- S pozdravom tím ziarovky.com
obchod ani nepotvrdil, ani nezrušil objednávku. nekomunikuje.
keď som po 2 týždňoch telefonovala na ich kontaktné tel. číslo, dostala som vysvetlenie, že majú veľa práce, doma malé deti a nestíhajú.
najneprofesionálnejší prístup, aký som doteraz zažila. nie sú schopní povedať, či tovar majú, či dodajú, alebo či nemajú a dodajú dodatočne alebo vôbec nedodajú, kedy by mali aspoň zrušiť objednávku a oznámiť to, aby človek zbytočne nečakal. -
Dobrý prehľad web shope.
Aj napriek momentálneho nedostatku na sklade
bola okamžita reakcia obchodu s vysvetlením zdržania zasielky.Za zdržanie bolo ospravednenie a pribalený darček.
Ďakujem. S pozdravom Marián GaľoReakcia obchodu ziarovky.com
Ďakujeme pekne
- Žiarivku typu "motýľ" som nemohol nikde zohnať. Vo vyhľadaváči som našiel Váš e-obchod a bolo po probléme...
Odporúčam každému. Nadalej budem ho využívať aj ja.
Ďakujeme pekne.
Recenzia bola zmazaná na základe podkladov z eshopu.
- prehladnost,priatelne ceny,dostupnost tovaru
- zatial som nezistil ziadne
Objednal som tovar ktory ine obchody tiez mali v ponuke ale nie na sklade, po kontaktovani mi povedali ze tovar sa uz nevyraba a mam si vybrat ine.
V ziarovky.com sa mi toto nestalo a tovar bol doruceny do 2 dni.Reakcia obchodu ziarovky.com
- Odbornosť, prehľadosť, bohatý sortiment
Doporučujem. Sú slušní, výborná komunikácia so zákazníkom, ponuka alternatívnych produktov, spoľahlivosť.
Dakujeme pekne.
- Internetovy obchod ponuka tovar, ktory som nevedela najst v ziadnom kamennom obchode v mojom okoli
- Neviem o ziadnych
Maximalna spokojnost ako s obchodom, tak aj s dorucenym tovarom. Za tovar som omylom zaplatila 2x, obchod ma na to upozornil a jednu platbu mi obratom vratil.
Dakujeme,
- Obchod má širokú ponuku.
- Zásielku spoľahlivo doručia.
Zákazníkovi sa snažia ponúknuť aj náhradný tovar.
Komunikácia so zákazníkom je na vysokej úrovni.
Sú milí, ochotní, spoľahliví.
Doporučujem na 100%. -
- Relativne slusny vyber
- dobre spotrebne ceny
- pri nedostatocnom pocte tovaru skladom osobny, resp. telefonicky kontakt,
- Zatial ziadne nepoznam
I ked by sa stalo, ze nie vsetko funguje, ako by bolo podla predstav narocneho zakaznika, treba vzdy dat viac sanci a sledovat, ci sa to casom lepsi, alebo je to firme jedno.
Tejto firme davam do buducnosti sance,okamzity a pozitivny pristup, proste "dobre"!Reakcia obchodu ziarovky.com
Dakujeme pekne...
- široký sortiment vianočného osvetlenia pod jednou strechou, dostatočné skladové zásoby a preto krátky dodací termín
odporúčam
Ďakujeme pekne...
Vyborna komunikacia
Ďakujeme pekne...
- Osobný prístup, slušné ceny, slušné jednanie, záujem o zákazníka.
- Komunikácia ohľadne stavu objednávky, nemajú to automaticky ošetrené.
Reakcia obchodu ziarovky.com
Niekedy sa stáva že mail. komunikácia skončí v spam a zakazník si to ani nevšimne,často sa to stáva.Keď potom kontaktujeme zákazníkov telefonicky až potom si to zákazníci všimnú.Prosíme preto zákazníkov aby si na toto dali pozor,prípadne si to nastavili v nastaveniach v mail.schránkach.
- Super prehlad,ochota , dobé ceny hlavne rýchle dodanie.
- Ďakujem
Nadalej budem objednávať.
- jednoduchá objednávk&a
- nemá
Ďakujeme
Rýchle vybavenie obiednavky,dobre ceny. Odporučam tento obchod,
- Musia objednat tovar u ineho dodavatela
- Neplatca DPH
Široky vyber, jedina nevyhoda je , ze bnie je platca dph
- tovar skladom,rýchla vybavenosť objednávky
odporúčam
- ziarovky.com
Objednala som si tovar prostredníctvom internetového obchodu práve od ziarovky.com. Zaujala ma cena na daný druh tovaru s porovnaním s ostatnými obchodmi.
Rýchle dodanie, bezproblémové.
Pri reklamácii vysoká ústretovosť k zákazníkovi, bez najmenších problémov odstánené nedostatky s veľkou ochotou. Spoľahlivosť a zodpovednosť.
Konkrétne pán Miroslav Uhrič. Veľmi korektný a ochotný človek.
Ďakujem.
Určite si objednám u nich tovar opäť a odporučím novým zákazníkom práve pre ich zodpovednosť. Nie len predať, zarobiť a poslať a dovidenia nikdy, ale v prípade problémov a reklamácií predajca zvolil naozaj veľmi korektný prístup, čo ma veľmi prekvapilo v dnešnej dobe a hlavne cez internetový obchod. Fakt odporúčam, veľmi spoľahlivý.
Veľmi dobré skúsenosti mám.Reakcia obchodu ziarovky.com
Ďakujeme pekne
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.