- Rýchle doručenie
- Spôsob riešenia reklamácie
Reklamoval som kosisko pretože po pár ťahoch mi ostala rúčka kosiska v ruke. Podľa vyjadrenia predajcu konzultoval reklamáciu s dodávateľom a ten ich informoval, aby reklamáciu poslali na posúdenie. Cena kosiska 7,41 € + doprava, náklady na vrátenie reklamovaného kosiska 3,90 € = absolútne neekonomické a nezmyselné. Neviem, čo chcel dodávateľ posudzovať na zlomenej rúčke kosiska. Či bola držaná správne? Robil by crash test?
Recenzia bola odstránená z dôvodu opakovaného hodnotenia jedným používateľom.
- Široký rozsah sortimentu a férové ceny.
- Tovar ktorý som objednával, mal popisné chyby. Iný rozmer bol v názve výrobku a iný v jeho podrobnejšom popise (sklolaminátová tyč 120 cm v názve, 100 cm v popise) Teraz je to už opravené, len si na tieto veci dajte pozor, aby ste po doručení objednávky neriešili reklamáciu.
- Po zrušení objednávky mi neuviedli dôvod zrušenia.
Urobil som znova objednávku. Presne s tými položkami ako predtým. Už mi písali, že jednu z položiek momentálne nemajú a čakajú na naskladnenie do cca mesiaca. Pýtali sa ma, či si preto želám objednávku zrušiť alebo si nechám doručiť len ostatné položky skladom. Odpísal som im, že ak to bude naozaj do mesiaca naskladnené, ako tvrdia, chcem počkať a ponechať objednávku k vybaveniu. Tak som zvedavý, ako zareagujú. Na odpoveď čakám.
Tovar dodnes nebol doručeny, ani žiadna odozva…
nemám nejaké skúsenosti s obchodom, ale na budúce objednám tovar u iného obchodníka, keby som ho objednal z Čiech už ho dávno mam doma.
dobrý deň,
boli ste informovaný o čakacej dobe na produkt čo ste si objednal. Nerozumieme Vašej recenzii.
ZEMO-Moravčík, s.r.o -
Není zatiaľ čo hodnotiť zatiaľ tovar nedorazil
Reakcia obchodu ZEMO
informovali sme Vás že tovar je momentálne vypredaný a dali sme Vám na výber že objednávku môžete stornovať alebo ju budeme evidovať a po naskladnení Vám tovar expedujeme. Vybrali ste si že objednávku chcete evidovať. Nerozumieme Vašemu hodnoteniu, nakoľko z našej strany nedošlo ku pochybeniu.
Dlha čakacia doba!!!!
dobrý deň,
boli ste informovaná mailom aj telefonicky. -
- Skladové zásoby tovaru nie sú aktuálne a pravdivé.
Objednal som si 20 ks butanovych náplní, prišlo mi len 5 ks, samozrejme som tým prerobil na poštovnom, v obchode mi tvrdili že viac ks nemajú a ani nebudú mať v najbližšej dobe, ale v eshope svieti stále skladom a dokonca ešte lecnejsie za kus.
dobrý deň,
o skutočnosti že máme na sklade 5ks ste bol telefonicky informovaný a mali ste na výber či Vám pošleme 5ks alebo môžete objednávku stornovať. mobil zdvihla asi Vaša manželka a súhlasila. čo sa týka ceny tak neklamte a nezavádzajte.
ZEMO -
- tovar som nedosatal a už poslali aby som ohodnotil obchod
nikdy v tomto obchode nič už neobjednám
- Po objednaní tovaru ma obchod informoval až po niekoľkých dňoch (nie hneď), že mi tovar nepošlú lebo sa mení cena.
Doporučujem najprv volať či platí aktuálna cena a až potom objednať.
- Neaktuálna cena vyrobku
Po objednaní mi prišla informácia o vyššej cene, či ju akceptujem..samozrejme som nesúhlasil, neodporúčam tento obchod
dobrý deň,
slušne ste boli informovaný o zmene ceny a bolo na Vás či s cenou súhlasíte alebo nie. v momentálnej situácií nám dodávatelia menia ceny aj 2x do týždňa bez upozornenia a nenariekame.
ZEMO -
Recenzia bola prevádzkovateľom odstránená v zmysle čl. 8.3.2 OP Heureka.
Čakám na svoj tovar viac ako dva týždne ale zatiaľ som sa nedočkal !!!
Tovar objednaný 30.11.2021, odvtedy obchod neoznámil nič a ani tovar nedoručil. Dnes som sa rozhodla spýtať na dodávku a podľa pána predávajúceho by som sa ešte asi ja mala ospravedlniť, že nemám tovar. S takýmto prístupom som sa ešte nestretla a to veľa objednávam. Poslala som min. 2 maily, na ktoré nereagovali.
Tovar nedodali ani za 6 dni telefon neberu .
dobrý deň,
v deň objednania sme Vám posielali mail ohľadne doby dodania. žiaľ sme od Vás nedostali žiadnu odpoveď. v pošte si skontrolujte priečinok SPAM!!! ak sme Vám nezdvihli telefón, tak ste pravdepodobne volali po pracovnej dobe.
ZEMO -
- Tovar ani po 6 dňoch neprišiel.
Reakcia obchodu ZEMO
predpokladáme že ho už máte
ZEMO -
Do dnes nedali vediet, po dvoch tyzdnoch tovar nemam a ani neviem co je s nim
- Nekomunikuje so zákazníkom
Tovar mi bol doručený 25.01.2021 poškodený/zlomený/.
Ihneď som Vás kontaktoval a odoslal mlynček späť.
ŽIAĽ - do dnešného dňa z Vašej strany žiadna reakcia, a to nespomínam,
že ma to stálo ďalších 3,90€ poštovného. -
- Dlhá doba dodania
dobrý deň,
ďakujeme Vám za objednávku v našom eshope. Vašu objednávku sme Vám doručili do 4 dní, ak nerátame sobotu a nedeľu kedy sa balíky nedoručujú. Momentálne je zabíjačková sezóna a vypredané produkty doskladňujeme do 2 dní.
ZEMO -
Tovar, ktorý som objednala mi nebol dodaný. Najprv som dostala mail, že tovar je pripravený k odoslaniu a dva dni nato telefonicky mi oznámili, že nevedia dodať, keďže už nikde nemajú na sklade. Po týždni som znovu navštívila stránku a daný tovar ešte stále mali v ponuke.
Dobrý deň p. Zsabo,
nedá nám nereagovať na Vaše hodnotenie. Ako píšete, tak tovar Vám nebol naozaj dodaný, čo Vám aj bolo slušne vysvetlené a sama ste povedali, že Vám to vôbec nevadí. Tvrdíte, že ste dostali mail, že zásielka je pripravená k odoslaniu, čo nie je pravda. Ak nám pošlete mail kde stojí, že zásielka je pripravená ku odoslaniu, tak Vám naša spoločnosť daruje poukážku v hodnote 100eur na nákup v našom eshope. V maily bolo napísané, že Vaša objednávka sa spracováva a nie, že je pripravená ku odoslaniu.
ZEMO