obchod je v pohode, ale po kvapkách mám bolesti chrbtice, nespím a vraciam. Kvapky zďaleka nesplnili moje očakávania- To nehovorím o tom, že som za to zaplatila polovicu dôchodku.

Reakcia obchodu Zelená Země

Dobrý den, děkujeme moc za zpětnou vazbu. Ihned jsme se s Vámi telefonicky spojili, protože jak jsem říkala, není naším cílem vybírat peníze za nefunkční produkty, nýbrž pomáhat skrze naše produkty lidem. Občas je třeba se ohledně dávkování trošku poradit.
    Dejte mi prosím koncem týdne vědět, jak zabralo to, na čem jsme se domluvili a já pevně věřím, že se Vám brzy uleví!
    Krásný den, Lucie ze Zelené Země

Cakam na odpoved od Zelenej zeme ohladne mojej objednavky z 13/08. Balik zatial nebol doruceny. Janka

Reakcia obchodu Zelená Země

Dobrý den, děkuji moc za Vaši zprávu - minulý týden jsme se spojili a vše dohodli. Velmi mě to mrzí, ve Vašem případě mělo PPL problémy s doručením na adresu a zásilka se k nám vrací na sklad. Navrhla jsem Vám, že nebudeme čekat, až se zásilka vrátí na sklad a budeme ihned expedovat novou zásilku. Protože jste ale mířili na dovolenou, domluvili jsme se na novém doručení na začátku září. Komplikace mě velice mrzí a věřím, že napodruhé už proběhne doručení bez problémů. Pokud cokoliv, jsem na přijmu! Hezký den, Lucie ze Zelené Země

Najprv mi obchod objednávku zrušil a pri druhej ešte stále nedorazila