Tovar som neobdržalla ani do 12.12.
Veľmi zlá komunikácia.Tovar mi poslali na poštu namiesto na adresu.Maximalna nespokojnosť!!!
Na tovar sa strašne dlho čaká.
Keby som tam nevolala ani mi to asi nepríde.. -
Tovar som objednala24.9. a 3.10. tovar este stale nemam.
Reakcia obchodu ZDRAVÝ SVET
Dobrý deň, vaša objednávka bola prijatá 23.9.2024, hneď na druhý deň t.j. 24.9.2024 bola zabalená a expedovaná, od 26.9. je uložená na pošte Bratislava 1, treba si ju prevziať. Ak chcete v budúcnosti tovar doručiť priamo na adresu, uprednostnite doručenie kuriérom.
Objednala som si nejaké produkty a dva tyz a stále nič
Reakcia obchodu ZDRAVÝ SVET
Dobrý deň pani Švecová, musíte si uvedomiť, že nežijete v EÚ, ale vo Veľkej Británii. Keď si objednávate z EÚ, musíte počítať s tým, že objednávka Vám nepríde na druhý deň. Vaša objednávka bola odoslaná ihneď, ako sme obdržali platbu. To, že dorazila do VB o 6 dní, za to my nemôžeme, naviac, ste zásielku v ten deň ani neprevzala.
Len pre úplnosť, dňa 20.9.2024 bola objednávka expedovaná.
Viď nižšie info aj od nás zo systému a prikladáme aj podací hárok.
Objednávka sa podľa všetkého nachádza už u Vás v krajine.
A svieti nám v systéme ako :Neúspešný pokus o doručenie - oznam
26.9.2024 18:20 (Veľká Británia)
Podacie číslo je: RG901119142SK
Ak ste sa chceli informovať o zásielke kľudne ste nám mohli zavolať sme na linke každý deň od 7:00 hodine do 18:00 hodine. Určite by sme daný problém zo zásielkou vyriešili.
Ak o objednávku teda nebudete mať záujem neprevezmite ju, nám sa vráti teda objednávka naspäť a peniaze Vám vrátime keď sa balík vráti na Slovensko. -
Ok
Objednávka vystavená a zaplatená pred dva a pol týždňom 26.7.2024. Tovar dodnes nebol doručený a ani zmienka kedy bude. V čase vytvorenia objednávky bol všetok tovar dostupný.
- Dĺžka dodania tovaru
- Neinformovanosť ako to vyzerá s tovarom kde je a či vôbec príde
- Dlhá čakacia doba.
Dobrý deň. Prvú objednávku som spravila 22.07.2024 do dnešného dňa mi nič neprišlo!!! Preto neviem ohodnotiť vaše produkty. Prosím o nápravu. Ďakujem.
Skúsenosť s obchodom žiadna objednávka bola spracovaná doručenie žiadne a ani si už neprosím.
- Presiel tyzden a tovar mi neprisiel.
- Ani sa mi neozvali ze preco tolko meska...
- obchod funguje vynikajúco. Všetko perfektne funguje.
Velky výber, rýchle dodanie........
objednala som si zvačša iný tovar ako mám hodnotit,poprosím zaslat návod na použitie ušných sviečok,kedže mi nebol dodaný.
- Podľa váhy by som musela dva krát denne užívať 15 ml. ,po dobu 3 až 6 mesiacov. Som invalidná dôchodkyňa takže si to finančne nemôžem dovoliť.
Kurkumin- výrobok nezodpovedá tomu co píše výrobca
kúpila som ho mame , ktorá je onkologický pacient, a výrobok u nej vyvolal nepríjemnú reakciu. 2 -3 hodiny ju páčilo v bruchu. zvláštny pocit.Reakcia obchodu ZDRAVÝ SVET
Dobrý deň.
Treba si uvedomiť, že každý onkologický pacient môže zareagovať na hocičo aj negatívne, to neznamená, že produkt je nekvalitný alebo že nezodpovedá tomu, čo je v popise. Naviac, keď ste nám následne až po užití volala a vtedy ste nám povedala, že vaša mama má onkologické ochorenie žalúdka. Mrzí nás to, ale pri takejto diagnóze sa treba radšej dopredu informovať pred tým, ako produkt kúpite a niekto ho užije. Máme poradne a dá sa konzultovať aj cez čet. Určite by sme vám pri tej diagnóze neodporučili kurkumín. -
- Dlhé čakanie na dodanie.
- Objednavka sa po tyzdni vobec nepohla, nechapem, co s tym tolko robia, ked tovar este nebol odoslany
Tovar mi nebol doruceny
- Tovar prišiel poskodeny
- podobný produkt som našiel na inom eShope a za lepšiu cenu
- tovar doručený na výdajné miesto, kde nebola možnosť platby kartou a hotovosť musíte mať presne, že nemajú z čoho vydávať a to mi mala obsluha vydať 5 €, žiadna horibilná suma