- Ochotne nám poradili s výberom v obchode a aj priamo technik
- Dobrá cena
S obchodom sme spokojný. Všetko prebehlo podľa našich predstáv.
- Doporučujem
Reakcia obchodu Závlaha_HG
Excelentne rýchlo vybavená objednávka ako aj dodanie
Reakcia obchodu Závlaha_HG
Ďakujeme Vám za Vaše skvelé hodnotenie! Sme radi, že ste boli spokojný s našimi službami a že sme mohli splniť Vaše očakávania rýchlym vybavením a dodaním objednávky. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a Vaše odporúčanie si veľmi vážime.
S pozdravom,
Spokojnosť
Reakcia obchodu Závlaha_HG
Vaša spokojnosť je pre nás prioritou, a sme radi, že ste boli spokojný. Ďakujeme za vašu podporu a dôveru. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu. Tím H-Garden
- rýchlosť a spolahlivosť
Reakcia obchodu Závlaha_HG
Ďakujeme vám za vaše hodnotenie! Vaša podpora a spokojnosť nám veľa znamenajú. Tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu nášho webshopu! S pozdravom H-Garden
- rýchlosť dodania
Rýchle doručenie tovaru
Reakcia obchodu Závlaha_HG
Ďakujeme vám za vaše 5-hviezdičkové hodnotenie! Vaša podpora a spokojnosť nám veľa znamenajú. Tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu nášho webshopu! S pozdravom H-Garden
- rychlost dodania
- na Webstrane sa da ľahko zorientovat
- velky sortiment
n
Reakcia obchodu Závlaha_HG
Dobrý deň, ďakujeme za hodnotenie a nákup.
- Všetko ok.
Reakcia obchodu Závlaha_HG
Ďakujeme Vám za vaše hodnotenie a odporúčanie obchodu! Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá. Vaše uznanie nás inšpiruje k ešte lepším výkonom. Ak by ste mali akékoľvek ďalšie pripomienky alebo otázky, neváhajte nás kontaktovať.
prva skusenost na 1 tku
Reakcia obchodu Závlaha_HG
Ďakujeme Vám za vaše hodnotenie a odporúčanie nášho e-shopu. Je pre nás veľkou radosťou počuť, že vaša prvá skúsenosť s nami bola na 100 %. Vaša dôvera a spokojnosť sú pre nás najvyššou prioritou. Sme vďační, že ste si našli čas podeliť sa o vaše pozitívne skúsenosti.
- Zaujímavé produkty a ceny
- Rýchle vybavenie objednávky
Spokojnosť.
Reakcia obchodu Závlaha_HG
Ďakujeme za vaše hodnotenie a odporúčanie! Ďakujeme za vaše dôveru a za to, že ste si našli čas vyjadriť vašu spokojnosť s našimi službami. Vaša podpora nám veľa znamená a sme radi, že sme boli schopní splniť vaše očakávania. Ak budete mať akékoľvek ďalšie otázky alebo požiadavky, neváhajte nás kontaktovať. Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu s vami!
- Celková spokojnost.
Reakcia obchodu Závlaha_HG
Ďakujeme Vám za vaše hodnotenie a odporúčanie obchodu! Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá. Stále sa snažíme poskytovať vysokú kvalitu služieb a produktov, a vaše uznanie nás inšpiruje k ešte lepším výkonom. Ak by ste mali akékoľvek ďalšie pripomienky alebo otázky, neváhajte nás kontaktovať. Ešte raz ďakujeme za vašu dôveru a odporúčanie!
Reakcia obchodu Závlaha_HG
Srdečne ďakujeme za vaše hodnotenie a odporúčanie! Vaša dôvera a spokojnosť sú pre nás veľkým ocenením. Tešíme sa, že sme splnili vaše očakávania a že ste boli spokojný s rýchlosťou dodania. Ak budete mať v budúcnosti ďalšie požiadavky alebo otázky, neváhajte nás kontaktovať. Ešte raz veľmi ďakujeme za vašu podporu!
- Prehľadný
Reakcia obchodu Závlaha_HG
Dobrý deň, ďakujeme za hodnotenie a nákup.
- promtnisť s komunikácia
Dobrý deň, ďakujeme za hodnotenie a nákup. H-Garden
- Bezproblémové a rýchle spracovanie objednávky s dovozom.
- Všetko OK odporúčam
Dobrý deň, ďakujeme za hodnotenie a nákup. H-Garden
- Sme spokojný za rýchle vybavenie obednávky.
Dobrý deň, ďakujeme za hodnotenie a nákup. H-Garden
- široký sortiment, dobré ceny