Celková spokojnosť
Primerané ceny -
- rýchlosť dodania
Reakcia obchodu Závlaha_HG
ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie a dôveru, ktorú ste nám prejavili. Sme radi, že ste boli spokojný s rýchlosťou dodania a veríme, že Vám tovar dobre poslúži.
Ak budete mať akékoľvek otázky alebo potrebovať poradiť, sme Vám k dispozícii.
Tím H-Garden -
Ponuka, objednanie, komunikácia, dodanie bez problémov.
- Široký sortiment
- rýchlosť
- spoľahlivosť
- Rychle dorucenie
- Prehladny eshop
Kupoval som tu uz viackat a vzdy bolo vsetko v poriadku dorucene.
Tím H-Garden -
Veľmi spokojný rýchle dodanie tovaru
Tím H-Garden -
Nemam co napisat. Som spokojny.
Všetko ok
Reakcia obchodu Závlaha_HG
Ďakujeme veľmi pekne za Vaše hodnotenie a dôveru!
Sme radi, že prebehlo všetko v poriadku a tešíme sa na Váš ďalší nákup.
- Ok
S pozdravom,
H-Garden -
Pri montáži my chýbali komponenty
Reakcia obchodu Závlaha_HG
ďakujeme za spätnú väzbu aj pozitívne hodnotenie rýchlosti dodania.
Mrzí nás, že ste neboli spokojný s roštom. Tento typ sa bežne nepripevňuje ku šachte, ale sa spolu s ňou osádza do terénu – slúži na spevnenie podložia.
Vaša pripomienka nám pomôže lepšie informovať zákazníkov. Ďakujeme!
- Rýchle vybavenie
Reakcia obchodu Závlaha_HG
Ďakujeme za skvelé hodnotenie a odporúčanie!
Teší nás, že ste boli spokojný s rýchlosťou vybavenia – budeme radi, ak si nás vyberiete aj pri ďalšom nákupe.
Tím H-Garden -
- Ochotne nám poradili s výberom v obchode a aj priamo technik
- Dobrá cena
S obchodom sme spokojný. Všetko prebehlo podľa našich predstáv.
- Doporučujem
Reakcia obchodu Závlaha_HG
Excelentne rýchlo vybavená objednávka ako aj dodanie
Reakcia obchodu Závlaha_HG
Ďakujeme Vám za Vaše skvelé hodnotenie! Sme radi, že ste boli spokojný s našimi službami a že sme mohli splniť Vaše očakávania rýchlym vybavením a dodaním objednávky. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a Vaše odporúčanie si veľmi vážime.
S pozdravom,
H-Garden -
Spokojnosť
Reakcia obchodu Závlaha_HG
Vaša spokojnosť je pre nás prioritou, a sme radi, že ste boli spokojný. Ďakujeme za vašu podporu a dôveru. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu. Tím H-Garden
- rýchlosť a spolahlivosť
Reakcia obchodu Závlaha_HG
Ďakujeme vám za vaše hodnotenie! Vaša podpora a spokojnosť nám veľa znamenajú. Tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu nášho webshopu! S pozdravom H-Garden