Celková spokojnosť
    Primerané ceny

• rýchlosť dodania

Reakcia obchodu Závlaha_HG

ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie a dôveru, ktorú ste nám prejavili. Sme radi, že ste boli spokojný s rýchlosťou dodania a veríme, že Vám tovar dobre poslúži.
    Ak budete mať akékoľvek otázky alebo potrebovať poradiť, sme Vám k dispozícii.

Tím H-Garden

Ponuka, objednanie, komunikácia, dodanie bez problémov.

• Široký sortiment

• rýchlosť
    • spoľahlivosť

• Rychle dorucenie
    • Prehladny eshop

Kupoval som tu uz viackat a vzdy bolo vsetko v poriadku dorucene.

Tím H-Garden

Veľmi spokojný rýchle dodanie tovaru

Tím H-Garden

Nemam co napisat. Som spokojny.

Všetko ok

Reakcia obchodu Závlaha_HG

Ďakujeme veľmi pekne za Vaše hodnotenie a dôveru!
    Sme radi, že prebehlo všetko v poriadku a tešíme sa na Váš ďalší nákup.

• Ok

S pozdravom,
    H-Garden

Pri montáži my chýbali komponenty

Reakcia obchodu Závlaha_HG

ďakujeme za spätnú väzbu aj pozitívne hodnotenie rýchlosti dodania.

Mrzí nás, že ste neboli spokojný s roštom. Tento typ sa bežne nepripevňuje ku šachte, ale sa spolu s ňou osádza do terénu – slúži na spevnenie podložia.
    Vaša pripomienka nám pomôže lepšie informovať zákazníkov. Ďakujeme!

• Rýchle vybavenie

Reakcia obchodu Závlaha_HG

Ďakujeme za skvelé hodnotenie a odporúčanie!
    Teší nás, že ste boli spokojný s rýchlosťou vybavenia – budeme radi, ak si nás vyberiete aj pri ďalšom nákupe.
    Tím H-Garden

• Ochotne nám poradili s výberom v obchode a aj priamo technik
    • Dobrá cena
    • Rýchle dodanie

S obchodom sme spokojný. Všetko prebehlo podľa našich predstáv.

• Doporučujem

Reakcia obchodu Závlaha_HG

Excelentne rýchlo vybavená objednávka ako aj dodanie

Reakcia obchodu Závlaha_HG

Ďakujeme Vám za Vaše skvelé hodnotenie! Sme radi, že ste boli spokojný s našimi službami a že sme mohli splniť Vaše očakávania rýchlym vybavením a dodaním objednávky. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a Vaše odporúčanie si veľmi vážime.

S pozdravom,
    H-Garden

Spokojnosť

Reakcia obchodu Závlaha_HG

Vaša spokojnosť je pre nás prioritou, a sme radi, že ste boli spokojný. Ďakujeme za vašu podporu a dôveru. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu. Tím H-Garden

• rýchlosť a spolahlivosť

Reakcia obchodu Závlaha_HG

Ďakujeme vám za vaše hodnotenie! Vaša podpora a spokojnosť nám veľa znamenajú. Tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu nášho webshopu! S pozdravom H-Garden