- rychle dodanie tovaru
Rýchle dodanie.
- Rýchlosť
Odporúčam v tomto obchode nakupovať.
Veľmi dobrá komunikácia -
- Pohoda.
dobré
Som spokojná veľmi
Tovar bol doručeny a ja som spokojny
- tovar nemá návod na použitie
- krabica v ktorej bol tovar zabalený ledva držala pokope
- závesné police mali na obrázku aj zásuvné krabice, čo som myslela že je súčasť , ale dodané neboli takže to bola len klamlivá reklama.
- chladiaci uterák treba premenovať na chladiaca handrička, lebo len to zodpovedá veľkosti. Nemám šajn čo si s takým malým kúskom ochladím. Asi jen čelo.
- vysoké poštovné
Dobrý deň, Zdenka,
mrzí nás Vaša nespokojnosť. Ospravedlňujeme sa za chýbajúci návod, obratom Vám ho zasielame v elektronickej podobe.
Pokiaľ ide o výhrady k jednotlivým produktom - všetky informácie nájdete prehľadne v popise, kde výslovne uvádzame, že boxy nie sú súčasťou. Nejedná sa teda o klamlivú reklamu, ale iba o ilustračné foto, akým spôsobom môžete závesné police využiť. Rozmery uteráka taktiež uvádzame v popise, môžete sa tak už pred nákupom rozhodnúť, či vám rozmer vyhovuje.
Pokiaľ Vám tovar nevyhovuje, máte možnosť nám ho v zákonnej 14 dennej lehote vrátiť a my Vám vrátime späť peniaze.
Ospravedlňujeme sa za vzniknuté nepríjemnosti.
Lucie
Internetový obchod Zapardrobnych.sk -
Je to môj prvý nákup od tejto spoločnosti no ďakujem za rýchle dodanie tovaru a jedná sa skutočne o kvalitný a dobrý material-som maximálne spokojný-ďakujem.
- Serióznosť a ochota
Som spokojná lebo mi pasuje do sprchy
- Nedostala som návod na používanie v slovenčine
Dobrý deň, Ebelina,
ďakujeme za Vaše hodnotenie a ospravedlňujeme sa, ak u zakúpeného produktu nebol priložený návod. Naša zákaznícka podpora Vás kontaktuje a návod v elektronickej podobe obratom dopošle.
Ospravedlňujeme sa za komplikácie.
- Rýchle dodanie tovaru
- Rýchle objednanie aj dodanie
- podrážka by mala byť pevnejšia , robutnejšia
Dobrý deň, Braňo,
mrzí nás, ak nie ste s pláštenkou na topánky spokojný. Tieto návleky sú určené na krátkodobé použitie a slúžia primárne ako ochrana pred nečakaným dažďom. Nemajú za cieľ plne nahradiť nepremokavú obuv. Použitý materiál je však pevný a odolný oderu.
Výrobok ste nevyskúšal, ale nemáte v úmysle ho vracať. Pokiaľ by bolo počas užívania výrobku čokoľvek v neporiadku, neváhajte sa na nás obrátiť.
Ospravedlňujeme sa za komplikácie.
- Rychlosť, komunikativnosť
- Potreboval som čiernu vodotesnu pásku na čiernu foliu, dostal som bielu.
Reakcia obchodu Zapardrobnych.sk
ďakujeme za Vaše hodnotenie. V ponuke máme 2 druhy odolných vodotesných pások. Farba danej pásky je vždy uvedená v popise. Vašu objednávku som skontrolovala a objednali ste si skutočne 2 biele pásky. Nedošlo k chybe z našej strany.
V prípade záujmu nás stačí kontaktovať a tovar Vám radi vymeníme.
- Spokojná
komunikácia s obchodom bola dobrá - odporúčam
- Rýchle vybavenie objednávky a rýchle dodanie.