• Úplne nanič! Čínske výrobky, mizerná kvalita, nezodpovedá reklame

Teleskopický obušok sa rozpadol hneď pri otvorení a odskúšaní. Z pošty mi prišiel mail že balík je uložený na pošte hoci som mal zaplatené doručenie kuriérom,aj na pošte sa divila pracovníčka keď všetko prekontrolovala že všetko je v poriadku , telefónne číslo uvedené a správne ,adresa tiež . Keď balili výrobok ,neodskusali ho či je v poriadku?

Nekvalitný tovar

Dobrý deň, Hydrant,

mrzí nás, pokiaľ nie ste so zakúpeným tovarom spokojný. Naša zákaznícka podpora Vás kontaktuje a navrhne riešenie k Vašej spokojnosti.

Objednal som si 3 ks. Led lámp na batérie so senzorom pohybu
    Ani 1 lampa nefungovala , svietila stále bez vypnutia . ( senzor nefungoval )
    Nahneval som sa a hodil všetky do koša.
    Skoda 25 € .
    Už nič také neobjednam z takého obchodu .
    Na reklamácie nemám čas....

Reakcia obchodu Zapardrobnych.sk

mrzí nás, že ste neboli s dodaným osvetlením spokojný. Naša zákaznícka podpora Vás kontaktuje a navrhne riešenie k Vašej spokojnosti.

Internetový obchod Zapardrobnych.sk

• Platbu som zrealizovala, ich banka odmietla platbu, na základe toho zrušili objednávku

Reakcia obchodu Zapardrobnych.sk

situácia nás veľmi mrzí, bohužiaľ nedokážeme určiť, kde sa stala a chyba a prečo Vaša platba nebola prijatá. V e-mailovej komunikácii sme Vás požiadali o Vaše číslo účtu, aby sme mohli platbu preveriť, ale zatiaľ sme od Vás tento údaj neobdržali.

V súčasnej chvíli Vám môžeme iba odporučiť vytvorenie novej objednávky. Ak by problém s platbou pretrvával, je možné po vzájomnej dohode zmeniť platbu na dobierku.

Internetový obchod Zapardrobnych.sk

Z tovarom som nespokojná- som sklamaná! Medvedík ušity uplne na krivo! A o hladnom psíkovy ani nechcem hovoriť ! Uplne nefunkčný vykruteny ani sa nehne !!! Chcela som urobiť radosť vnučke a neviem či to mám hodiť do koša alebo si to nechať ako výstrahu - že nič nemám od vás objednavať!
    Som už staršia osoba neviem to ani vám vrátiť - škoda peňazí! Veľke sklamanie!!! ☹️

Reakcia obchodu Zapardrobnych.sk

mrzí nás, pokiaľ nie je zakúpený tovar v poriadku. Občas sa môže stať, že sa medzi tovarom objaví chybný kus, každý takýto prípad však hneď po zistení riešime, a to buď zrýchlenou reklamáciou alebo vrátením peňazí.

Naša zákaznícka podpora Vás kontaktuje a ponúkne riešenie k Vašej spokojnosti.

Transmitter nefunguje

Reakcia obchodu Zapardrobnych.sk

mrzí nás, pokiaľ zakúpený transmitter nefunguje správne. Zrejme sa jedná o chybný kus. Naša zákaznícka podpora Vás kontaktuje a navrhne vhodné riešenie k Vašej spokojnosti.

• Nefungujú!!!!!

Reakcia obchodu Zapardrobnych.sk

mrzí nás, pokiaľ dodané držiaky na telefón nefungujú správne. Občas sa môže stať, že sa medzi tovarom objaví chybný kus, každý takýto prípad však hneď po zistení riešime, a to buď zrýchlenou reklamáciou alebo vrátením peňazí.

Naša zákaznícka podpora Vás kontaktuje a ponúkne riešenie k Vašej spokojnosti.

• Priložený návod je necitatelny

Reakcia obchodu Zapardrobnych.sk

ospravedlňujeme sa za chýbajúci návod na obsluhu. Naša zákaznícka podpora Vás kontaktovala a obratom doposlala návod v elektronickej podobe.

Internetový obchod Zapardrobnych.sk

• tovar nemá návod na použitie
    • krabica v ktorej bol tovar zabalený ledva držala pokope
    • závesné police mali na obrázku aj zásuvné krabice, čo som myslela že je súčasť , ale dodané neboli takže to bola len klamlivá reklama.
    • chladiaci uterák treba premenovať na chladiaca handrička, lebo len to zodpovedá veľkosti. Nemám šajn čo si s takým malým kúskom ochladím. Asi jen čelo.
    • vysoké poštovné

Dobrý deň, Zdenka,

mrzí nás Vaša nespokojnosť. Ospravedlňujeme sa za chýbajúci návod, obratom Vám ho zasielame v elektronickej podobe.

Pokiaľ ide o výhrady k jednotlivým produktom - všetky informácie nájdete prehľadne v popise, kde výslovne uvádzame, že boxy nie sú súčasťou. Nejedná sa teda o klamlivú reklamu, ale iba o ilustračné foto, akým spôsobom môžete závesné police využiť. Rozmery uteráka taktiež uvádzame v popise, môžete sa tak už pred nákupom rozhodnúť, či vám rozmer vyhovuje.

Pokiaľ Vám tovar nevyhovuje, máte možnosť nám ho v zákonnej 14 dennej lehote vrátiť a my Vám vrátime späť peniaze.

Internetový obchod Zapardrobnych.sk

• podrážka by mala byť pevnejšia , robutnejšia

Dobrý deň, Braňo,

mrzí nás, ak nie ste s pláštenkou na topánky spokojný. Tieto návleky sú určené na krátkodobé použitie a slúžia primárne ako ochrana pred nečakaným dažďom. Nemajú za cieľ plne nahradiť nepremokavú obuv. Použitý materiál je však pevný a odolný oderu.

Výrobok ste nevyskúšal, ale nemáte v úmysle ho vracať. Pokiaľ by bolo počas užívania výrobku čokoľvek v neporiadku, neváhajte sa na nás obrátiť.

Internetový obchod Zapardrobnych.sk

Tu nejde o obchod,ale tovar.

Dobrý deň, Ernest,

mrzí nás, pokiaľ nie ste s brúskou spokojný. Naša zákaznícka podpora Vás kontaktuje, aby zistila viac informácií a mohla navrhnúť riešenie k Vašej spokojnosti.

Internetový obchod Zapardrobnych.sk

Dobrý deň objednala niečo ako darček dobierka nedorazila ..poslali mail ze objednaný tovar akože bol poškodený...tak nemohla som už ako objednať tovar musela stornovať

Dobrý deň, Linda,

mrzí nás, že sme Vám nemohli dodať kufrík s náradím. Bohužiaľ sme mali stavom iba jeden kus a pri príprave Vašej objednávky sme zistili, že kufrík bol poškodený.

Snažili sme sa s Vami spojiť telefonicky, aby sme Vás informovali a prípadne ponúkli zľavu. Ale aj napriek opakovaným pokusom sa nám s Vami nepodarilo spojiť.

Na Vašu žiadosť sme objednávku následne stornovali.

Internetový obchod Zapardrobnych.sk

Ten strojček nestojí za nič,už som sa porezal s tým zastrihavacom.!!!a ten druhý nadstavec nič neholy,!!!

Dobrý deň, Marko,

mrzí nás, pokiaľ zakúpený strojček nefunguje správne. Je možné, že sa jedná o chybný kus. Naša zákaznícka podpora Vás kontaktovala, ale bohužiaľ ste nemali záujem túto situáciu ďalej riešiť, čo plne rešpektujeme.

Ak by ste zmenili názor, kontaktujte nás prosím na [email protected], radi všetko vyriešime k vašej spokojnosti.

Internetový obchod Zapardrobnych.sk

• Tovar dorazil v poriadku a rýchlo
    • Tovar nie je univerzálny na všetky modely vozidiel. Na octavia2 sú malé.

Dobrý deň, František,

mrzí nás, pokiaľ Vám clony nevyhovujú. Podľa informácie od výrobcu by mal byť rozmer vhodný pre väčšinu automobilov. Naša zákaznícka podpora Vás kontaktuje a navrhne riešenie k Vašej spokojnosti.

Internetový obchod Zapardrobnych.sk

Zamenená farba projektoru, v ponuke bola ružová .

Reakcia obchodu Zapardrobnych.sk

mrzí nás, pokiaľ dodaný projektor nesplnil Vaše očakávania. V ponuke nášho e-shopu inzerujeme modrú variantu. Ide zrejme o nedorozumenie, tento tovar aktuálne v inom farebnom prevedení neponúkame.

Naša zákaznícka podpora Vás kontaktuje a ponúkne vhodné riešenie.

Ospravedlňujeme sa za spôsobené nepríjemnosti.

• veci prídu rýchlo
    • veci nie vždy fungujú

Reakcia obchodu Zapardrobnych.sk

mrzí nás, pokiaľ dodané slúchadlá nefungovali správne. Situáciu s Vami už riešime e-mailom a dohodli sme sa na vrátení peňazí a odoslaní tovaru naspäť.

Tovar sa stále presmerova

Dobrý deň, Johanson,

mrzí nás, ak nie ste spokojný s dobou doručenia. Vašu zásielku sme odoslali riadne a včas 5.8. Doba doručenia z Českej republiky na Slovensko sa pohybuje v rozmedzí 2-5 pracovných dní v závislosti od výberu dopravcu. Vaša objednávka bola pripravená na vyzdvihnutie 4. pracovný deň od odoslania.

Veríme, že nabudúce bude dopravca rýchlejší a táto skutočnosť nijako nenaruší Vašu dôveru k nášmu e-shopu.

• nedorozumenie ohľadom doručenia
    • nedoročunená zásielka z dôvodu miesta doručenia....

nedohodnutie na mieste doručenia.....

Dobrý deň, Štefan,

mrzí nás, že ste si objednávku nevyzdvihol a tá sa nám tak vrátila naspäť. Pokiaľ ste mali s vyzdvihnutím akýkoľvek problém, stačilo nás kontaktovať. Určite by sme našli riešenie.

Internetový obchod Zapardrobnych.sk

Aj keď bol tovar po objednávke zaplatený, dodnes mi nebol doručený.

Reakcia obchodu Zapardrobnych.sk

ospravedlňujeme sa oneskorenie v dodaní. Bohužiaľ došlo k technickej chybe, ktorú nebolo možné predvídať. Zásielku by ste už mali mať doma.

Ospravedlňujeme sa za spôsobené komplikácie.