- Zle nastavene ceny
Po doruceni tovaru, sme boli na nakupe v Kauflande a tam bol ten isty tovar lacnejsi.
Veľmi dlhá dodacia lehota, moj prvý a posledný nákup.
Žiadna komunikácia -
Pre šiestimi dňami som si objednala sirup morusovi. Platba predbehla. Ale som svoj balík ešte nedostala
Objednávka nešla dokončiť. Vyskakovať nejaký eror
V ponuke na internete neu adzate, že je to v igelit.
Reakcia obchodu ZAMIO.sk
Ďakujeme za Vaše hodnotenie, mrzí nás, že ste neboli spokojná, ale v popise produktu mame jasne napisaný popis balenia a skladovania. 100% šťavu a to 3l balenie neuvádzame že sa skladá z viacerých fliaš.
Skladovanie a balenie šťavy
Stopercentnú šťavu z arónie balíme do špeciálneho Bag-in-Box balenia, ktorý vďaka špeciálnemu vákuovému vrecku a kohútiku nevpustí žiaden vzduch dnu. Šťava je tak ideálne uložená a vydrží dlhú dobu. Bag-in-Box balenie je výborné ako do domácností, tak aj do fresh barov.
Šťavu po kúpe skladujte v tme a suchu pri teplote do 25 °C. Po tom, ako ju otvoríte, ju uchovávajte v chladničke pri teplote 6 °C. Spotrebujte do 2 mesiacov a chráňte pred svetlom a mrazom.
Cold press – proces lisovania
Všetky naše ovocné šťavy si zachovávajú 100 % obsah vitamínov, minerálov a ďalších stopových prvkov. Je to vďaka metóde s názvom cold press, čiže lisovanie za studena. Tento typ lisovania v spojitosti so šetrnou pasterizáciou zabraňuje strate dôležitých látok, ku ktorej dochádza z dôvodu zvýšených teplôt alebo neodborného spracovania. -
aroniova stava je nechutna, trpka, takze bud niekolko krat lisovane supky alebo zla odroda alevo neviem...kazdopadne od konkurencie chuti stava ako delikatesa ktoru si uzivate a vychutnavate, tato aronia je ako trnky, skutocne sa neoplati usetrit lebo je to hnus
Poprosila som obchod o nejaký popis k nastaveniu hodiniek, pretože ani mne a ani neveste-ktorá je v technike zbehlejšia ako ja, nedali sa nastaviť skoro žiadne funkcie.Takže budem volať do predajne osobne.
- Nedodaju tovar na adresu
- Za šesť dní tovar nedoruceny
- Velmi zdrazeli
Doprava drahšia ako čaj samotný. Niekedy si objednáte jedno balenie niečoho ja vyskúšanie a tam vás doprava prekvapí.
- Kvalitné produkty
- Neekologicky zabalená zásielka,.
- Príliš veľa plastovej výplne v krabici-tento odpad neviem vytriediť a hodnotím ho ako zbytočný
Páči sa mi, že predávate produkty v Bio kvalite, ale na druhej strane ich balíte do neekologicky, teda tvoríte zbytočný odpad, ktorý sa ani nedá triediť, takže skončí na skládke odpadov.
Dobrý obchod
- Tovar, ktorý som dostala nezodpovedal mojím predstavám.
- predavate svoje výrobky cez Kaufland za nižšie ceny ako cez internet
Už nebudem nakupovať vaše výrobky cez email - cez Kaufland si to kúpim lacnejšie a to je HAMBA !!!
Tovar som objednala zaplatila, bol na sklade a nič...Peniaze vrátili, že tovar nie je na sklade a v ponuke bol..Syn objednal ten istý tovar, na sklade bol a to isté, peniaze vrátili a tovar nie je na sklade. V ponuke je stále..To kde sme? Ďakujem
Reakcia obchodu ZAMIO.sk
Tovar máme vždy skladom. Objednávka Vám bol doručená na dobierku o 2 dni. Pravdepodobne ste si pri písaní recenzie zmýlila eshop.
- Žiadna výhoda, Kaufland predávajú ten istý výrobok lacnejšie.
- Treba platiť ešte aj dopravu a tým sa predraží ešte viac. Hanba.
Nakup bol 2x drahsi ako tie iste polozky napr. V yeme v bratislave
- dlhá čakacia doba
Vážená pani,
vzhľadom na GDPR Vás nebudeme oslovovať menom, no nedá nám nereagovať na Vašu negatívnu recenziu, nakoľko sa v našom eshope snažíme podľa možností expresne a kvalitne vybavovať všetky objednávky.
Vaša objednávka bola urobená cez náš eshop www.zamio.sk v piatok 10.05.2019 o 9:30 hod. V ten istý deň, t.j. 10.05.2019, bola zásielka pre Vás pripravená a odovzdaná kuriérskej spoločnosti.
Doručená Vám bola nasledujúci pracovný deň t.j. v pondelok 13.05.2019 o 10:15 hod., kedy ste zásielku prevzala a vyplatila dobierkovú sumu.
Veríme, že vzhľadom na to, že Vaša recenzia na náš eshop bola písaná 3 týždne po doručení zásielky, pravdepodobne došlo z Vašej strany len k zámene eshopov a určite ste nechcela úmyselne poškodiť naše meno.
Prajeme krásny a príjemný deň :-)
kolektív eshopu www.zamio.sk