Rýchle a kvalitné služby
Reakcia obchodu Zafido
ďakujeme za nákup v našom obchode, sme radi, že ste boli s dodaním spokojni a odporúčate náš obchod ďalej.
Zuzka, Zafido -
- Profesionálny a ústretový prístup. Deklarovaný tovar doručený v krátkom čase. Spokojnosť.
- Nevýhody žiadne.
Reakcia obchodu Zafido
ďakujeme, že ste si vybrali pre nákup náš obchod a boli ste spokojný so službami a produktmi, ktoré ponúkame.
- dobrá cena
- rýchle doručenie
Dobrý deň, pán Vlado,
Zuzka, Zafido -
Výhoda - doručenie tovaru až domu, nepotrebovala som behať a tovar zháňať po obchodoch, vyhovovalo mi aj veľkosť balenia.
Reakcia obchodu Zafido
vážime si Vaše hodnotenie a odporúčania obchodu a som radi, že ste boli s vybavením objednávky spokojná.
- Veľký sortiment
- Rýchlosť doručenia objednávky
Dobrý deň, pán Miloslav,
Zuzka, Zafido -
Rýchle dodanie bez problémov.
Dobrý deň, pán Martin,
ďakujeme za Vami udelené hodnotenie a sme radi, že ste boli s rýchlosťou dodania spokojný.
Zuzka, Zafido -
- Z tohto obchodu objednávam hnojivo na trávnik každý rok, spokojnosť s cenou aj doručením.
Reakcia obchodu Zafido
ďakujeme za Vašu pravidelnú dôveru a teší nás, že ste zakaždým s objednávkou vždy spokojný a ráda sa k nám vraciate.
- Bez doprav, rýchle doručenie
Dobrý deň, pán Jaroslav,
ďakujeme za Vami udelené hodnotenie a odporúčania nášho obchodu.
Teší nás Vaša spokojnosť.
- Veľka ponuka produktov
Dobrý deň, pán Tomáš,
ďakujeme za nákup v našom obchode, sme radi, že ste bol s dodaním spokojný a odporúčate náš obchod ďalej.
Ok
- Ponuka tovaru
- Čím väčšia objednávka, tým väčšie poštovné na základe spoločnej váhy (poštovné mi vychádzalo vyše 20€, objednávku som musel okresať, pri tovare-vrecia s hlinou, sa to dá ale pochopiť)
- Komunikácia - na mailovú otázku ako to vyzerá s mojou objednávkou, som nedostal žiadnu odpoveď
- Neresponzívne eshopové riešenie bez filtrov, objednávku som musel kvôli tomuto robiť na počítači
Obchod určite odporúčam, ale mal by zapracovať aspoň na komunikácii cez mail.
Zákazníka môže odradiť z nákupu aj vyberanie a hľadanie tovaru na mobilnom zariadení (mobil, tablet)...Reakcia obchodu Zafido
Dobrý deň, pán Marián,
ďakujeme za odporúčanie. Mrzí nás Vaša nespokojnosť ohľadom ceny dopravy, ale bohužiaľ nedá sa nič robiť. Doprava je daná prepravnými spoločnosťami a to nielen váhou, ale bohužiaľ aj rastúcimi cenami benzínu/nafty. Na všetky otázky, ktoré nám prídu na základe emailu, sa snažíme maximálne odpovedať. Pokiaľ sme Váš email prehliadli, prijmite naše ospravedlnenie.
Majte sa pekne a ďakujeme za nákup v našom obchode.
Super,som spokojná
- Dobré ceny
- Bez problémov
- Stimulax I, ktorý sa mi zo všetkých 3 balení sypal, bolo potrebné zabaliť ešte do jedného igelitového vrecúška, aby som nemal popráškovaný celý balík.
Som spokojný s cenou aj rýchlosťou dodávky. Odporúčam.
Reakcia obchodu Zafido
ďakujeme za nákup v našom obchode a pridelené plusové bodíky. Veľmi nás mrzí rozbitý produkt, ktorý Vám prišiel, vždy sa snažíme riešiť rozbitý produkt zaslaním voucheru alebo nového produktu, aby bol zákazník spokojný.
Zuzka, Zafido -
- Korektné jednanie a rýchle dodanie tovaru
Dobrý deň, paní Eva,
Zuzka, Zafido -
- Rýchlo, spoľahlivo a za dobrú cenu
ďakujeme za Vami udelené hodnotenie a odporúčania nášho obchodu.
Teší nás Vaša spokojnosť.
- Rychlost dodania
- Balenie tovaru
Vsetko ok. Jedine co mi prekazalo bol sposob balenia tovaru....zabalit 3 krabice do niekolkych metrov bublinkovej folie? Myslim,ze su aj ekologickejsie a jednoduchsie sposoby balenia...
Reakcia obchodu Zafido
ďakujeme za nákup v našom obchode, sme radi, že ste bola s dodaním spokojná a odporúčate náš obchod ďalej.
- Tovar skladom
- Žiadne
Neuvádzam
Reakcia obchodu Zafido
ďakujeme za Vami udelené hodnotenie a odporúčania.
- tovar na sklade
- rychle dorucenie
žiadna
Dobrý deň, ,
Všetko prebehlo v poriadku
Reakcia obchodu Zafido
ďakujeme za nákup v našom obchode, teší nás Vaša spokojnosť a že ste boli s rýchlosťou vybavenia objednávky spokojny a náš obchod odporúčate ďalej.
Zuzka, Zafido