Objednany novy nepouzity tovar(stojan na vianocny stormcek)... prisiel mi zapraseny poskrabany a este z neho kvapkala voda...
Reakcia obchodu Zafido
jsme rádi, že jsme reklamaci vyřešili ku spokojenosti obou stran a věřím, že do budoucna se na nás opět rád obrátíte.
S pozdravem a přáním hezkého dne
Zuzka, Zafido -
- Otvoreny igelit,korózia úchytov na parapetu
Reakcia obchodu Zafido
veľmi nás mrzí, že ste nespokojní, mohli ste nás kontaktovať a držiak reklamovať, určite by sme Vám ho radi vymenili.
Pekný deň a som s pozdravom
Zuzka, Zafido -
- Prášok-urýchľovač kompostu a prášok do sifónu mi prišiel obalený v 3 metroch bublinkovej fólie. Veľmi neekologické.
- Poslali mi urýchľovač kompostu aj prášok do sifónu tesne pred ukončením doby spotreby. ide o baktérie, takže predpokladám, že oba výrobky stratia na účinnosti. Objednala som viac ks kvôli poštovnému, mohli mi poslať tovar s dlhšou dobou spotreby.
- Viac si od nich už neobjednám.
Dobrý deň, pani Kovalová,
veľmi sa ospravedlňujeme za toto nedopatrenie, verte, že to rozhodne nebol úmysel. Vždy sa snažíme, aby bol zákazník maximálne spokojný a preto ste nás mela obratom s týmto problémom kontaktovať. Tovar by sme od Vás stiahli späť a reklamovali u výrobcu a dodali by sme Vám nový produkt.
Čo sa obalu týka, snažíme sa, aby zásielka dorazila majiteľovi nepoškodená, pretože niekedy správanie prepravcov nie je práve voči zásielkam "nežné".
Veríme, že túto skutočnosť môžeme napraviť a spokojnosť bude na oboch stranách.
Zuzka, Zafido -
- Tovar bol nedostatočne zabalený a obsah bol čiastočne vyliaty. Netuším či bola vyliata voda, alebo účinná látka, nemôžem ho použiť. Kontaktovala som obchod a doteraz mi nikto nenapísal ani "Mrzí nás to". Určite si od nich už nič neobjednáme.
Dobrý deň, paní Brisudová,
veľmi nás to mrzí, ale u tohto produktu nie je tekutina obsahom, ale iba prášok, ktorý sa musí zriediť, teda tekutinu vody do prípravku vlievate Vy. Tekutina Vám nevytiekla žiadna.
Je nám ľúto, lae problém z našej strany nevidíme.
Zuzka, Zafido -
- prehladnost stranky a vela produktov
riesim raklamaciu zatial je ticho,prvotne info z obchodu ze "nieje mozne ze produkt neucinkuje" ... a mne moje si veselo litaju po špajzi!
Dobrý deň, pán Petroc,
po pravde vôbec nerozumiem Vášmu hodnoteniu, na akom základe ho udeľujete, keď Vaša objednávka bola v poriadku odoslaná. Sme s Vami v kontakte, na každý Váš email sme reagovali, žiadnu reklamáciu od Vás v emaile nemáme, pokiaľ by sme mali, obratom by sme riešili, tak ako každý email, na ktorý sme Vám obratom reagovali.
Pekný deň a sme s pozdravom
Zuzka, Zafido -
Tovar vopred zaplatený a ešte ho nedodali. Žiadna reakcia o zaplatení a odoslaní tovaru. Neodporúčam. Nikdy viac si cez obchod neobjednám. Bohvie či ešte uvidím peniaze.
dobrý deň, pán Haviar,
nemusíte sa báť, Vaša objednávka bola expedovaná dnes a to z dôvodu, že sme čakali, až výrobca dodá Vami objednaný produkt, ktorý bohužiaľ dlhšiu dobu nemal ani vo výrobe.
Ospravedlňujeme sa týmto, informovať Vás bude prepravná spoločnosť o doručení, počítajte max. 2 dni z Prahy na Slovenko.
Majte sa pekne.
Zuzka, Zafido -
Na mail ani sa neunuvali odpovedat.
Dobrý deň, pán Matúš,
mrzí nás Vaša nespokojnosť, ale verte, že na emaily reagujeme a to naozaj na všetkých. Je možné, že v množstve mailov sa môžeme aj prehliadnuť – nikto nie sme neomylní, ale pokiaľ nastane nejaký problém, odporučíme poprípade zavolať a všetko vždy vyriešime k spokojnosti zákazníka.
Krásny deň a sme s pozdravom
Zuzka, Zafido -
Nevybavenie objednávky, tovar poškodený počas dorucovania
Dobrý deň, pán Chlebovec,
veľmi nás mrzí Vaše negatívne hodnotenie, objednávku sme v poriadku odoslali.
Pokiaľ Vám produkty prišli poškodené, mal ste sa obrátiť na nás a zavolať nám.
Rozhodne by sme Vám v rámci reklamácie tovaru vymenili, prípadne by sme najskôr zistili, čo sa vlastne stalo.
Na základe negatívneho hodnotenia, že Vám tovar prišel poškodené nie sme schopní posúdiť, čo sa vlastne stalo.
Vždy sa snažíme zákazníkovi vyjsť v ústrety, ak sa naskytne nejaký problém, pretože každý problém má svoje riešenie.
Pekný deň.
Zuzka, Zafido -
- Expresná rýchlosť dodania tovaru.
- Veľmi dobré ceny
- Nebol mi dodaný jeden kus tovaru. Informoval som o tom obchod v deň dodania, následne o 5 dní a ešte o 6 dní, ale ani po 28 dňoch sa mi nik neozval. Tovar som zaplatil vopred.
Nebol mi dodaný jeden kus tovaru. Informoval som obchod v deň dodania, následne o 5 dní a ešte o 6 dní, ale ani po týchto správach sa mi nik neozval. Tovar som zaplatil vopred. Jednalo sa o položku Číslo produktu: 000386
AGRO Horká soľ kap. 3 l 1 ks 4,68 EUR. Nejedná sa o sumu za produkt, ale o zákaznícky prístup. Bol som nadšený z rýchlosti dodania a to dokonca z ČR a naozaj veľmi prijateľných cien, ale už si v tomto obchode zrejme nič neobjednám z obavy, že mi produkty nebudú dodané.Reakcia obchodu Zafido
veľmi sa ospravedlňujeme za toto nedorozumenie, ale bohužiaľ od Vás neevidujeme žiadny e-mail ohľadom reklamácie. Keďže si zákazníkov vážime a vždy sa snažíme všetky problémy vyriešiť hneď, verím, že keby ste nás kontaktoval cez telefón, určite by sme tento omyl vyriešili ku Vašej plnej spokojnosti.
Zuzka, Zafido.sk -
- zobrali peniaze a už vyše týždna sa neozvali mam podozrenie ze ide o podvodny eshop tovar stale nemam
Dobrý deň, pán Polák,
je nám veľmi ľúto, že ste nadobudol podozrenie, že sa jedná o podvodný e-shop, keby ste si prečítal recenzie, videl by ste, že sa určite o podvodný obchod nejde. Možno by bolo najskôr na mieste zavolať a treba sa opýtať, ako to vyzerá s Vašou objednávkou, než hneď písať o podvodoch.
Avšak Vaša objednávka bola už expedovaná, tak prosíme o trpezlivosť. Majte sa pekne a veríme, že po doručení objednávky budete spokojný.
Prajeme, nech sa darí.
nedosiel mi tovat uz 2 tyzdne cakam balik minebol doruceny
Reakcia obchodu Zafido
veľmi nás mrzí vzniknutá situácia a ospravedlňujeme sa. Pochybenie vzniklo na strane prepravnej spoločnosti, ktorá nebola schopná balíky doručiť ani Vám, ani pánovi susedovi, s ktorým sme hovorili.
Prepravná spoločnosť uviedla, že zásielka nebola kompletná a na druhýkrát, že ste zásielku odmietli a 2x nám ich vrátili späť. Vzniknutú situáciu riešime s prepravnou spoločnosťou.
Ďakujeme za pochopenie a majte sa pekne.
Zuzka, Zafido -
Tovar nedošiel včas, ďakujem, ruším objednávku.
Reakcia obchodu Zafido
Dobrý den, omlouváme se za zpoždění s odesláním, Vámi objednaný produkt nebyl v době objednávky skladem a výrobce měl bohužel týden celozávodní dovolenou. Objednávku samozřejmě stornujeme a omlouváme se za komplikace. Přemek ZAFIDO
- tovar nebol doručený ani do 10 dní
Nevedia čo robia, tovar nedodali, ale čakajú pochvalu
Reakcia obchodu Zafido
Dobrý den, omlouváme se za zpoždění, Vámi objednaný produkt nebyl v době objednávky skladem a dodání od výrobce trvá bohužel déle, než obvyklé 3 dny, kvůli nedostatku suroviny. Běžně objednávky odesíláme v den objednání, ale uznáváme, že u Vaší objednávky to trvalo déle, než jsme uváděli. Omlouváme se. Přemek ZAFIDO
Po vybrani vsetkych poloziek mi neumoznilo uhradit tovar, nadtala chyba v objednavkovom systeme tak som siel nakupivat inde
Tovar bol zaplatený, doposiaľ mi nebol dodaný.!!