obchod je super
Reakcia obchodu Zafido
ďakujeme za Vami udelené hodnotenie, teší nás, že ste si pre nákup vybrali náš obchod a s vybavením objednávky ste boli spokojni.
Zuzka, Zafido -
- Výhodná cena, rýchlosť dodania ako každý rok
Reakcia obchodu Zafido
ďakujeme za ohodnotenie nášho obchodu a jeho odporúčania. Sme radi, že ste boli s objednávkou spokojni.
Najlepšia cena,rýchle dodanie
Dobrý deň, paní Drobná,
ďakujeme za Vami udelené hodnotenie, ktoré nás naozaj teší a sme radi, že ste bola s rýchlosťou vybavenia objednávky spokojná.
Ok
Dobrý deň, paní Viera,
ďakujeme za Vami udelené hodnotenie, teší nás, že ste si pre nákup vybrala náš obchod a s vybavením objednávky ste bola spokojna.
- Dobre ceny
- Doručenie iba kurierom,nieje možné dat do boxu
Dobrý deň, pán Marek,
ďakujeme za ohodnotenie nášho obchodu, bohužiaľ výdajné miesta – boxy slúžia iba k zásielkam do určitých kilogramov. Nadrozmerné zásielky, ako sú substráty, kôry, bohužiaľ teda nemôžu do boxov prijímať.
Pekný deň.
Zuzka, Zafido -
Mal som poziadavku aby mi tovar poslali cim skor...vyhoveli mi. Komunikacia na urovni.Objednavam cez Zafido pravidelne.
Uvital by som ako zivnostnik a záhradnik v obore vernosny bonus....zlavu na tovare 10% - 15% DakujeeemReakcia obchodu Zafido
Dobrý deň, pán Václav,
ďakujeme za Vami udelené hodnotenie, ktoré nás naozaj teší a sme radi, že ste bol s rýchlosťou vybavenia objednávky spokojný.
Zuzka, Zafido -
výborná komunikácia a rýchle doručenie
Dobrý deň, paní Eva,
- Perfektne zabalené!!!
Reakcia obchodu Zafido
ďakujeme za udelené hodnotenie, ktoré si naozaj vážime a budeme sa tešiť na prípadné budúce objednávky.
Zuzka, Zafido -
- Po objednávke rýchle dodanie tovaru,ďakujem.
Maximálna spokojnosť,odporúčam.
Dobrý deň, pán Vlado,
ďakujeme za Vami udelené hodnotenie, ktoré nás naozaj teší a sme radi, že ste boli s rýchlosťou vybavenia objednávky spokojný.
- Množstvo tovaru
- Ceny
V obchode som už nakúpil viac krát, maximálna spokojnosť, kvalitné produkty. Odporúčam.
- Rýchle vybavenie objednávky
Dobrý deň, pán Vladimír,
ďakujeme za ohodnotenie nášho obchodu a jeho odporúčania. Sme radi, že ste bol s objednávkou spokojný.
- rýchla dodávka tovaru
Dobrý deň, pán Rudolf,
ďakujeme udelené hodnotenie, ktoré nás teší a sme radi, že ste bol s rýchlosťou vybavenia objednávky spokojný.
- Rýchle doručenie
Precíznosť.
Dobrý deň, pán Miroslav,
- som veľmi spokojna
Reakcia obchodu Zafido
ďakujeme za odporúčanie obchodu.
- Dostupnost produktov
- Sortiment
- Ceny
Reakcia obchodu Zafido
ďakujeme za ohodnotenie nášho obchodu. Sme radi, že ste boli s objednávkou spokojni.
Spokojnosť
Reakcia obchodu Zafido
ďakujeme za Vami udelené hodnotenie, teší nás, že ste si pre nákup vybrali náš obchod a s vybavením objednávky ste boli spokojný.
- Promptná dodávka
Reakcia obchodu Zafido
ďakujeme za Vami udelené hodnotenie, ktoré nás naozaj teší a sme radi, že ste boli s rýchlosťou vybavenia objednávky spokojni.
Zuzka, Zafido -
Po pletená objednávka, doručený iní tovar, ale oprava bola vykonaná k spokojnosti
Dobrý deň, pán Luboš,
ďakujeme za odporúčanie obchodu, sme radi, že sme výmenu zvládli k Vašej plnej spokojnosti.
- Rýchle doručenie
- Kuriér neinformoval, že doruči balík. Prekvapil.
Reakcia obchodu Zafido
ďakujeme za udelené hodnotenie, od prepravnej spoločnosti ste dostali prvotný email, bohužiaľ tieto firmy nemajú ako povinné, zákazníkovi volať.
Je to o ľuďoch, informácie však chodia pravidelne do emailu, vrátane časového pásma, kedy bude zásielka doručená.
Zuzka, Zafido -
- Dobrá cena a rýchle vybavenie.
Zuzka, Zafido