Doručenie je dlhé, objednávala som v piatok a prešiel týždeň a stále nič

Reakcia obchodu yodeymaparis.sk

Zákazníčke sme parfum zabalili v lehote ktorú máme uvedenú v obchodným podmienkach. V stredu bol jej balík zabalený a pripravený na expedíciu. Žiaľ, zákazníčka si zvolila najpomalší spôsob spôsob doručenia. Máme veľa objednávok, cca 80 % objednávok vieme pripraviť na expedovanie do 24 hodín. Samozrejme má zákazníčka celú komunikáciu na emaily a vie, kedy sme sme ho zabalili a expedovali. Hodnotenie nie je objektívne.

• Dobré parfémy
    • Dobrá cena

Pomalé dodanie

Reakcia obchodu yodeymaparis.sk

Preverili sme stav, naozaj sa chyba stala u nás, vyexpedované aj s darčekmi za meškanie. Nestáva sa nám to často. Ďakujeme za pochopenie. Yodeymaparis.sk - oficiálny predajca parfumov a kozmetiky YODEYMA.

• Žiadne potvrdenie objednávky.
    • Dlhá čakacia doba.

..týždeň čakám na doručenie objednávky..stále ju nemám , ale Vy sa už pýtate, ako som s ňou spokojná.. no NESPOKOJNÁ !

• Dobré ceny
    • Prehľadná stránka
    • Nulová komunikácia po zadaní objednávky
    • Mailový kontakt nie je správny
    • Dlhé dodanie (týždeň a stále čakám)

Po zaplatení objednávky mi nebol zaslaný potvrdzujúci email, nikto ma nekontaktoval ohľadom vybavovania ani spôsobu doručenia. Kontakt na stránke zasiela neúplné informácie ("objednávka bola zaevidovaná" nič viac). Nemám v nich dôveru po tejto skúsenosti.

• objednavku som odoslala uz davno a stale mi nic neprislo ani mi len nenapisali ze budu meskat proste nic zo strany obchodu

Tovar zatial nedorazil,objednany bol 6.11. ‘22 ,pisala som email ,ale v piatok takze cakam ,co sa dozviem

Reakcia obchodu yodeymaparis.sk

Zákazník si objednal tovar na OSOBNÝ odber, preto nebol nikam zaslaný.
    Osobný odber maloobchod Nitra - zákazník si tovar nevyzdvihol, .... pri zvolení možnosti "osobný odber" tovar nezasielame, ba elektronicky notifikujeme, že si zákazník môže tovar vyzdvihnúť.

Objednávka mi ani po 6 dňoch neprišla veľmi slabé

Reakcia obchodu yodeymaparis.sk

Urobte si svoj názor, tu je záznam z procesu objednávky:
    /zákazník si neprevzal svoju objednávku.../
    Objednávka číslo: 10209595
    Dátum 19.8.2022 10:20:20

Piatok 19. august 2022 11:01:07
    Objednávka vyřízená + +

Streda 31. august 2022 14:51:40
    STALE NEVYZDVIHNUTE + +

Utorok 13. september 2022 13:10:48
    Neprevzatá obj - info o skladovaní +

• Parfémy už nie sú také kvalitné aké boli kedysi. Nastriekala som si na seba a po krátkom čase už vobec necitiť... :(

Reakcia obchodu yodeymaparis.sk

Nestotožňujeme sa s názorom zákazníka, parfumy sú naozaj stále kvalitné,.... i keď vôňa sa dá posudzovať iba individuálne.
    Najlepšie je presvedčiť sa, a spoznať názory veľkého množstva spokojných zákazníkov,....

• Nedá sa zavolať, ohľadom nedorucenej objednávky.

Reakcia obchodu yodeymaparis.sk

Sme online 18 hodín denne i cez víkendy, cez chat na eshope, rýchlo a efektívne komunikujeme.

tovar mi doteraz nedošiel a neviem sa dopátrať a dovolať, kde je. Veľmi pekná reklama.

Reakcia obchodu yodeymaparis.sk

Zákazku sme expedovali neskôr o 3 dni ako sme mali podľa obchodných podmienok, ospravedlňujeme sa.

• Velmi dlhe cakanie na tovar uz si nikdy neobjednam

Neodporucam si z tejto stranky objednavat
    Stalo sa mi to uz druhy krat ze tovar mi prisiel neskoro

Reakcia obchodu yodeymaparis.sk

Áno, až na 6ty pracovný deň sme doručili, 2 dni po termíne, čo nás mrzí, 80 percent objednávok expedujeme do 24 hodín. Dĺžka doby dodania závisí i od výberu dopravcu.

• Krásne, výrazné vôňe
    • Zlá komunikácia s obchodom
    • Dlhá doručovacia doba

Tovar dorazil za 1 mesiac

• tovar som si objednala 6.4.2022 a došiel až po mesiaci. Po dotazovaní asi po troch týždňoch, v akom stave je moja objednávka, obchod nereagoval. V deň keď mi tovar prišiel, žiadna sms-ka ani uporoznenie, že mi dnes bude tovar dodaný.
    • absolútne žiadna komunikácia zo strany obchodu
    • žiadne ospravedlnenie za oneskorené dodanie

Doteraz som pravidelne v tomto obchode objednávala a vždy bolo všetko v poriadku, až do tejto poslednej objednávky. Tovar prišiel až po mesiaci bez akejkoľvek komunikácie, či ospravedlnenia sa, že tovar bude meškať.

Už vyše týždeň nedorazil tovar

Som veľmi sklamaná lebo doteraz som mala iba dobrú skúsenosť,ale teraz vôbec už je to 17dni čo čakám na svoju objednávku a stále nič a ani sa nedá dovolať a ani nikto neodpisuje na meil.

Reakcia obchodu yodeymaparis.sk

Zákazníčka si objednala parfém ktorý nie je skladom, vzhľadom na uvedené sme jej ho nevedeli včas doručiť.

• Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.

• zaujimave vone
    • velmi neskore odoslanie
    • nekomunikacia
    • medzi potvrdeni a odoslanim cely tyzden

Objednavku som robil 15.12 s nadejou, ze do 23.12 stihnu dorucit, bohuzial som sa sklamal. Obchod nekomunikoval do 23.12 a az v tento den mi dorucil sledovacie cislo balika, takze este dnes 27.12 nemam vianocne darceky, ktore som si objednal.

Reakcia obchodu yodeymaparis.sk

Zákazníkovi bola obj vyexpedovaná, stav je takýto: "Uložená na pošte Poprad 9 - rozmery nad limit"

Skoro dva týždne od zaplatenia objednávky sa nič nedeje. Ani po dvoch kontaktovaniach a dožadovania sa informácií, som sa nedozvedela nič. Vône sú skvelé ale odtiaľto už určite neobjednám

Reakcia obchodu yodeymaparis.sk

Zákazník zvolil platbu kartou, tá však nebola realizovaná, dôvod nevieme prečo. Bez úhrady sme tovar neexpedovali. Zákazník dostal mail v ktorom sme ho informovali o možnosti uhradiť tovar prevodom na účet, takúto platbu sme na účte nenašli.

Tovar,ktorý som si objednala,mi nebol zaslaný. Už som si kúpila inde.

Reakcia obchodu yodeymaparis.sk

Zákazník si zvolil možnosť platby kartou s výsledkom: " - Gopay Nerealizovaný" Žiaľ, ak zákazník nezaplatí, tovar zadarmo nezasielame. Zákazník mal možnosť uhradiť objednávku platbou prevodom, no neurobil tak. Neodporúčame takéhoto zákazníka.