- Prišlo mi niečo úplne iné než som objednal..
- asi iba dobre ceny
- dlha doba dodania
- posielane z ciech
Vážený zákazník,
sme česká firma a to či si zákazník objedná u nás tovar je len na jeho rozhodnutí.
Dostupnosť tovaru uvádzame na stránkach pod produktom.
Zvolil ste si tovar s dostupnosťou do 4 pracovných dní ( dostupnosť produktu u dodávateľa).
Aj v tomto prípade je to zákazníkovo slobodné rozhodnutie zrealizovať objednávku.
Aj na základe týchto skutočností ste objednávku dokončil a tým súhlasil s týmito podmienkami.
Vaša objednávka bola odoslaná 4 deň od jej vytvorenia, čo bola avizovaná doba expedície.
To znamená, že z našej strany k pochybeniu neprišlo.
Ďakujeme za pochopenie a prajeme príjemný deň,
Vaše Xpradlo.sk -
Určite neodporúčam nakupovať v tomto internetovom obchode. Tovar som si objednala 5.10 a bol mi doručený až 17.10. Komunikácia s obchodom veľmi chabá, keďže mi odpovedali, až po 3 pracovných dňoch. 13.10 mi mal byť tovar doručený a nebol.
- Piše sa doručenie od 3 - do 6 pracovnych dni.Dodnes som tovar nedostal čo bude zajtra už aj 10 pracovnych dni.
Vážený pán Milan,
je nám veľmi ľúto, že ste nespokojný s dodacou lehotou tovaru, avšak dovoľte nám upresniť informáciu.
Do 6 pracovných dní mala prebehnúť expedícia, a nie doručovanie toho konkrétneho produktu. Od expedície trvá doručenie do 2 prac.dní.
Ďakujeme za hodnotenie a prajeme príjemný deň.
Vaše Xdarčeky.sk -
- Hlavna slabina je ,ze my ten tovar este nebol doruceny
Reakcia obchodu xpradlo.sk
Vážený zákazníku, nastalé komplikace s Vaší objednávkou nás velice mrzí.
Dnes 24.11. jsme byli informováni, že Vaše objednávka je považována za ztracenou, prosíme tedy o informaci, zda si přejete objednávku odeslat opětovně či nikoliv.
Odpovězte prosím na e-mail, který Vám byl zaslán nebo na e-mail [email protected] nebo můžete využít naši zákaznickou infolinku +421 220 812 503.
Děkujeme za pochopení a přejeme příjemný den. -
- na obrazku tovar inak vyzerá
Vážená zákaznice,
Vaše nespokojenost nás velice mrzí.
Děkujeme Vám za využití kurýrní společnosti zdarma, která dovezla Vámi vrácený produkt na náš centrální sklad.
Prosíme Vás však o zaslání čísla účtu, na které Vám bude vrácena celá výše Vaší objednávky.
- Ziadne
- Zla kominikacia
Vážený pane Marty,
Vaše nespokojenost nás velice mrzí.
Bohužel jsme však od Vás neobdrželi odpověď na e-mail, který jsme Vám zasílali dne 8.9. včetně SMS zprávy a tedy jsme objednávku dne 17.9. stornovali.
Prosíme tedy o zkontrolování složky Spam/Nevyžádaná pošta, zda Vám e-maily od nás nechodí tam.
Děkujeme Vám za pochopení a přejeme příjemný den. -
- neviem
- neviem
nespokojnost
Vážená paní Marková,
způsobené nepříjemnosti nás opravdu mrzí.
Aktualizace od dodavatelů jsou odesílány ihned po doprodání zboží, bohužel než dodavatel zastaví prodej a doručí nám informaci o doprodání, nějaký čas může být produkt nabízen jako dostupný.
Ve Vašem případě jsme vynaložili veškeré možné úsilí na to, abychom nedostupné zboží zajistili, bohužel se nám to již nepodařilo.
Ještě jednou se omlouváme a přejeme příjemný den. -
- no, tovar som este nedostala, a ani ziadnu správu, kedy bude doruceny a ci vobec.
- takze cakam a uvidime....
Vážená zákaznice,
o dostupnosti zboží 3 týdny jsme Vás informovali emailem.
Vaše objednávka byla v termínu expedována.
- pekné obrázky
- nakupujete čínske sračky
keđ Vám doručia produkt univerzálnej veľkosti vhodné iba ak na čínske ženy a ešte k tomu natrhnutý o niečom to svedčí!!!
Vážený zákazníku,
je nám velice líto, že jste nebyl s dodaným zbožím spokojen. Bohužel u Vaší objednávky neevidujeme žádost o reklamaci či odstoupení od kupní smlouvy.
Kontaktujte prosím náš zákaznický servis na tel. čísle: +421 220 812 503 nebo na e-mailu: [email protected]
Děkujeme a přejeme příjemný den. -
- ponúka tovar, ktorý nie je k dispozícii
Reakcia obchodu xpradlo.sk
Vážený zákazník, je nám veľmi ľúto, že pri spracovaní Vašej objednávky došlo ku komplikácii a úprimne sa Vám za to ospravedlňujeme. Veríme, že nabudúce budeme schopní spracovať Vaše požiadavky k úplnej spokojnosti.
Ďakujeme za pochopenie a želáme príjemný deň. -
tovar mali vypredany, takze som pozadoval vratit peniaze spat na ucet. Ani po 10 dnoch nie su schopni mi peniaze vratit. Zvazujem pravne kroky.
- ziadna komunikacia
prvy a posledny nakup ...
Vážený zákazník,
je nám veľmi ľúto, že ste mali negatívnu skúsenosť s Vaším nákupom, radi by sme Vás ale ubezpečili, že z našej strany nedošlo k žiadnemu pochybeniu.
Vašu objednávku z 26.2.2014 sme dňa 27.2.2014 odoslali z našeho centrálneho skladu, o čom sme Vás informovali emailom a smskou.
Následne sme bohužiaľ od kuirérnej služby dostali informáciu, že sa Vaša zásielka stratila, o tejto skutočnosti sme Vás informovali emailom dňa 10.3.2014. Ďalej sme Vás prosili o informáciu či si budete želať vytvoriť a zaslať novú objednávku na Vami vybraný tovar.
Bohužiaľ sme od Vás na tento dotaz neobdržali odpoveď, Vašu objednávku sme teda opakovane nezasielali.
V prípade akéhokoľvek ďalšieho dotazu sa neváhajte obrátiť na naše zákaznícke centrum.
Ďakujeme za pochopenie a želáme príjemný deň. -
- Lacnejšie ako inde, ale aj tak sa to vykompenzuje na cene osobného odberu..
- Platba za osobný odber..
Keby som veľmi chcel niečo, čo by sa inde nedalo kúpiť, obetoval by som tie 2,50 za osobný odber, ale inak by som tu nenakupoval..
- Komunikácia so zákazníkom
Tovar som objednal a zaplatil cez PayPal. Platbu obchod nezaregistroval, obrátil som sa preto emailom na oficálne uvádzanu adresu [email protected]. Ná túto adresu však nebolo možné email doručiť. Zákaznícka linka je neustále obsadená. Email sa podarilo doručiť až na sesterskú adresu [email protected]. Po dni sa ozvali s tým, aby som preposlal potvrdenie o zaplataní z PayPal, čo som obratom urobil. Momentálne čakám už druhý deň na ich odpoveď.
Reakcia obchodu xpradlo.sk
Vážený zákazník, je nám veľmi ľúto, že pri spracovávaní Vašej objednávky vznikli komplikácie.
Veríme, že sa nám podarilo celú záležitosť vyriešiť k Vašej spokojnosti.
V prípade akéhokoľvek ďalšieho dotazu neváhajte kontaktovať náš zákaznícky servis.
Ďakujeme za pochopenie a želáme príjemný deň. -
- Prehľadná stránka, výborné ceny!
- Popis produktu nesedí s tým čo som si objednal! Možno som to len zle pochopil, ale v tom prípade by to malo byť jasnejšie napísané. V popise produktu bolo: "Súčasťou korzetu sú tangá a podväzky." Pochopil som to tak, že súčasťou korzetu sú tangá a samodržiace pančuchy, ako na obrázku. Neviem. Ďaľej som nespokojný s komunikáciou. Chcel som sa informovať o svojej objednávje a obdržaní platby no žiadna odpoveď mi neprišla, len jeden deň prišiel kurier s tovarom.
na xpradlo.sk som nakupoval kôli najlepšej cenovej ponuke. Som nespokojný s nedostatočnou komunikáciu a odpovedami na moje otázky. Zahrnul by som tiez neprehľadný popis produktov. Neviem čo si mám pod tým predstaviť. Je to to isté čo na obrázku nieje? Neviem. Neodporučil by som tento obchod svojím známim, dôvody som uviedol vyžšie.
Reakcia obchodu xpradlo.sk
Vážený zákazník, veľmi nás mrzí, že ste neboli spokojný s Vašou objednávkou. Radi by sme Vás ale ubezpečili, že z našej strany prebehlo všetko v poriadku. Vaša objednávka z 13.2.2014 bola ihneď po prijatí Vašej platby dňa 17.2.2014 odoslaná z našeho centrálneho skladu, o čom sme Vás informovali emailom a smskou na Vami zadanú emailovú adresu a telefónne číslo.
Vami vybraná súprava obsahuje korzet, tangá a podväzky. Pančuchy bohužiaľ nie sú súčasťou balenia a na našich stránkach ani neuvádzame, že by balenie pančuchy obsahovalo.
V prípade akéhokoľvek ďalšieho dotazu sa neváhajte obrátiť na naše zákaznícke centrum, kde Vám veľmi radi poskytneme všetky potrevné informácie.
- Dorucenie
Pekne veci zla informovanost na stranke
Reakcia obchodu xpradlo.sk
Vážená zákazníčka, je nám veľmi ľúto, že pri spracovaní Vašej objednávky došlo ku komplikácii a úprimne sa Vám za to ospravedlňujeme. Veríme, že nabudúce budeme schopní spracovať Vaše požiadavky k úplnej spokojnosti.
Ďakujeme za pochopenie a želáme príjemný deň. -
- Tovar,ktory ponukaju na stranke v skutocnosti nemaju... Maju v tom bordel!
Ďakujeme za pochopenie a želáme príjemný deň. -
tovar som objednal v letaku bolo napisane dodavka do max4 dni a po potvrdeni objednavky mi napisali ze tovar pride o 3 az 4 tyzdne tak dakujem po vianociach.jose