- Cele zle
Vulgárna recenzia bola vymazaná.
Nič som.neobjedbal
- Sú to zlodeji a neposielaju kódy. Netreba si u nich nič kupovať. Je podvod a firma ani nekomunikuje so zákazníkmi. keď sa chcete domáhať svojho práva, nepríde žiadna odpoveď
Reakcia obchodu XGames.sk
Je úsmevné ak osoba, ktorá zneužila inú osobu na základe podvodu na internete, tu píše recenziu a tvrdí o nás, že je to podvod. Peniaze boli vrátené poškodenej osobe a ostatné je už v rukách polície, veríme, že čo najskôr vypátrajú páchateľa - teda vás..
Nikdy neposkytujte údaje o svojej platobnej karte iným osobám a taktiež stránky na FB a Instagrame, ktoré založili pred pňar dňami a ponúkajú obrovské výhry za like alebo komentár sú vždy podvod. Nenechajte sa oklamať vidinou akoževýhry a vždy budte opatrný. -
- Kúpil som 1000bodov, a nejak som už išiel objednať paysafe kartu , a zmyzli mi všetky body ...takže diki teda
Reakcia obchodu XGames.sk
Problém vyriešený, nabudúce odporúčame písať email na nás ihneď ako máte akýkoľvek problém, takto sa to dozvedáme až po niekoľkých dňoch z recenzie.
- Strašne dlho to trvá..keď niečo kupujem chcem to hneď
Pekný deň,
ak má produkt dostupnosť do 24 hodín, žiaľ nie je možné produkt doručiť hneď aj keď to veľmi chcete.
Tak ako slnko nevýjde skôr keď si zažiadate.
Pekný deň.
- Nedodanie objednávky
- Ani po 14. dňoch nedorazila návratka platby
Ja chápem že to nemusí byť celkom chyba obchodu, no mňa ako zákazníka zaujíma výsledok transakcie. Je škoda že sa toto stalo práve pri prvom nákupe, druhá šanca pre zlepšenie reputácie už najskôr nebude.
Pekný deň Matej,
informácia o nedodaní tovaru, vzhľadom na jeho nedostupnosť súhlasí.
Produkt už nie je v ponuke avšak nesedia nám informácie.
Objednávka bola vytvorená 30.5.2021 - pondelok
Platbu späť na váš účet sme posielali - 4.6.2021 - piatok
Dnes je 7.6.2021 tj. 8dní po vytvorení objednávky čiže ako ste sa dopracovali k 14 dňom nevieme, každopádne objednávke neprebehla ako mala, veríme, že ak ná dáte druhú šancu, bude všetko v poriadku.
Všetko dobré
- Rýchlosť doručenia
- Nutnosť registrácie
- Neprehľadnosť
Hra mi bola doručená v podobe kľúča pre stiahnutie. Lenže hru nemožem dohrať, pretože sa vyskytla chyba nie na mojej strane, ktorá mi tomu zabránila. Napísal som obchodu e-mail s tým, že nech mi poriadia, prípadne pošlú náhradný kĺúč pre reinštaláciu PC hry, ale vobec sa mi ani len neozvali. Takýto prístup k zákazníkovi je neprijateľný.
Pekný deň Július,
mrzí nás to ale žiaden email z vašej strany u nás neevidujeme, budeme vás kontaktovať o viac informácií.
Veríme, že problém skoro vyriešime.
- Poslali použití kód
Dobrý deň Miroslav,
treba pri akomkoľvek probléme vždy kontaktovať predajcu, stačilo nám napísať kde je problém a určite by sme ho vyriešili. Takto sa o ňom dozvedáme 10 dní po objednávke.
XGames team -
- Veľmi často mam problém s doručený kódu na paysafe dá sa povedať ze skoro každý druhý den
Milá Zdenka,
ak má produkt dostupnosť do 24 hodín, nie je možné očakávať zaslanie produktu ihneď po platbe a nepomôže ani telefonát, mail, telegram, poštový holub ani osobná návšteva. Jednoducho je nutné počkať na do-skladnenie produktu, samozrejme sa snažíme produkt mať skladom čo najskôr avšak pri objednávkach počas noci aj my aj naši dodávatelia väčšinou spíme, preto produkt príde až v priebehu dopoludnia. Vzhľadom na vašich vyše 300 objednávok veríme, že nám aj napriek tomu zachováte priazeň.
objednal so PC a prslo mi PS4 za cenu PC
Pekný deň Ladislav,
kontaktovali sme vás n vašej emailovej adrese.
Objednali ste si PS4 verziu avšak nie je najmenší problém ju vymeniť na PC. Aj do budúcna ak máte akýkoľvek problém s objednávkou, kontaktujte predajcu hneď, problém by sme už dávno vyriešili. Takto sme sa o ňom dozvedeli až teraz po 3 týždňoch z recenzie na heureke.
- ...
- 24 hodin cakanie az na urgenciu dodane
Dobrý deň Sergei,
počas tohto víkendu, sme mali technické problémy s odosielaním kódov, mrzí nás zdržanie so zaslaním. Je nám ale ľúto, že ste nepísali recenziu po jednej z 18-tich dokončených objednávok, ktoré prebehli v poriadku. Prajeme príjemný deň.
- Dobré ceny
- Kúpil som kopec premium kľúčov a stále padla hra v hodnote maximálne 5 €
- -neoplatí sa
- z kľúča za 4€ padla lacnejšia vec ako z kľúča za 0,01€
Ahoj Branislav,
zakúpil si si Premiun náhodnú steam hru, kde máš šancu na hru podľa vlastného výberu. My sami nevieme čo sa pod akým kľúčom skrýva, vieme len to, že si mal 136 hru v poradí a stačilo kúpiť ešte ďalšie a pri 140 hre v poradí by si vyhral hru podľa vlastného výberu. KEdže každá 20-ta hra v poradí je hra podľa vlastného výberu. -
- Dobrý výber
- Dobré ceny
- Neprebehla transakcia
V "starom" Xgames som parkrat nakupoval a bol som spokojny. V tomto novom som sa pokusal kupit a zaplatit hru, ale ani na x-pokusov sa to nepodarilo. Zakazdym bola platba kartou zamietnuta. Len pre doplnenie, par minut neskor som si tu istu hru kupil v inom eshope a platba kartou prebehla okamzite a spravne. Takze chyba zjavne nebola na mojej strane.
Reakcia obchodu XGames.sk
Mrzí nás problém, ktorý vznikol pri platbe kartou, avšak žiaľ nemáme dosah na výpadok služby platobnej brány, ktorý nám zabezpečuje externá firma. Aj napriek tomu, že ste hru XCOM2 kúpili inde, prajeme príjemnú zábavu a veľa úspešných misií.
draheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
- Nič
- Pomalý celý obchod, kým mi tovar doručili prešli vyše 4 dni
Neodporúčam
Dobrý deň p. Jozef,
mrzí nás neskoršie doručenie produktu, avšak nespokojnosť by ste mali smerovať na Slovenskú poštu, od nás produkt odišiel hneď nasledujúci deň ako ste produkt objednali, keďže ste ho objedávali vo večerných hodinách
Ak chcete mať produkt doručený čo najskôr, doporučujeme využiť možnosť objednať DIGITÁLNY produkt, tam obdržíte produkt ihneď ako sa pripíše platba (do niekoľkých minút po platbe)
V prípade otázok, sme vám k dispozícii na našich kontaktoch.
- Váš obchobd je prehľadný
- Keď som zrušil objednávku nezrušila sa
Reakcia obchodu XGames.sk
objednávka sa dá zrušiť priamo v profile v sekcii neuhradené objednávky, kliknutím na tlačítko X - zrušiť.
Poprípade ak objednávku z akejkoľvek príčiny neuhradíte, automaticky sa stornuje po uplynutí 10 dní od objednania, presne vtedy, keď vám heureka posiela dotazník na vyplnenie aj keď u nás nenakúpite.
XGames team