• Seriózny prístup, komunikácia predajcu, tovar dodaný v najkratšom možnom termíne.

• cena
    • Ochota pomocť
    • Nefunkčný kus nahradili funkčným
    • Komunikácia
    • chybný tovar

Poslaly chybný tovar ale mali ochotu a vimenili za funkčný ktorý už funguje. Mali pochopenie. S komunikáciou žiadný problém. Pomohly viriesit problém. Záleží ím aby zákazník bol spokojný.

Reakcia obchodu Wifi Termostaty

Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi. Všechny výrobky, které prodáváme co nejpečlivěji testujeme. V připojení by rozhodně neměl být problém, nicméně i tak neumíme zcela vyloučit vadný kus. Prodáváme výrobky s reklamovatelností hluboko pod 1%, to je slušná hodnota. V případě, že zařízení nefunguje, posíláme nové, nebo je vyměníme, nebo Vám vrátíme finanční prostředky. Mimo to je k dispozici naše technická podpora. Moc se omlouváme za způsobené obtíže.
    Přejeme Vám hezký den, tým www.wifitermostaty.sk

• Vyborna komunikacie,rychle dodanie!

• rýchle doručenie

• Rýchle vybavenie objednávky
    • Manuál nezodpovedá realite, všade sa píše o červenej diode , mne po spárovani s aplikáciou bliká modrá dióda a v intervale raz za 40 sekund ... takýto stav sa neuvádza nikde a preto neviem , či sa jedná o závadu alebo nie, pritom som kúpil dva senzory dymu a obidva zhodne po spárovaní blikajú modrou diódou , červena bliká len pri inštalácí.

Dobrý den, Mariane,

moc děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. A máte pravdu, v nejnovější verzi senzoru je dvoubarevná dioda (dříve byla pouze červená). Manuál tak byl v tomto bodě nepřesný, opravíme jej :-)

Přejeme hezký den. WifiTermostaty

• dobrá cena

V krabici bola diera priamo pred displeyom po prevzatí len tak to lizlo display, Tovar bol slabo zabalený len vo fólii na to že je to drahé zariadenie mali by sa to zabaliť do bublinkovej fólie ale to robí alliexpres napríklad.

Všetko fungovalo tak ako má od objednávky až po dodanie tovaru...

• lol

• Rychlost dorucenia
    • Komunikativnost

• Seriózny prístup, primerané ceny.

• Rýchlosť dodania
    • Super komunikácia
    • Dobrá cena
    • Nič

Skvela komunikácia, poradenstvo a super rychle doručenie. Odporúčam všetkými desiatimi.

• Čo som chcel, som dostal
    • Tovar, ktorý som si objednal je funkčný
    • Obchod nema upozornenie na výrobky, aby boli funkčné, že treba dokúpiť ďalší výrobok, v mojom prípade to boli senzory teploty na Wifi, kde trebalo dokúpiť aj wifi bránu.

Reakcia obchodu Wifi Termostaty

Dobrý den, moc děkujeme za Vaši zprávu a zpětnou vazbu.
    U výrobků, kde je uvedeno, že jsou na Zigbee je potřeba k připojení na Wifi právě Vámi zmiňovaná Zigbee brána. Ta tvoří prostředníka mezi Wifi routerem (Wifi Signálem) a Zigbee zařízením (Zigbee signálem). Zároveň u popisu produktu je na Zigbee bránu odkaz. Na Zigbee máme některé bateriové výrobky (tam má protokol Zigbee největší smysl, šetří a velmi prodloužuje životnost baterií). Zařízení, které jsou napájeny 230V máme na eshopu vždy přímo na Wifi. Přejeme Vám hezký den. Vaše WifiTermostaty

• zatiaľ všetko v najlepšom poriadku

• rýchle doručenie, maximálna spokojnosť

Troska tazsie sa sparoval s aplikaciou, ale nakoniec sa to podarilo

• Široký výber smart techniky

Odporúčam.

• Nemá chyby

• Rýchla a presná dodávka tovaru.

• Vyborna komunikacia a rychlost dodania