Rýchlosť
- špecializovaný obchod - vie čo predáva
- Spokojnost
Rýchle dodanie, za mňa super aj obchod aj tovar
Žiadny problém.
Nákup bezproblémový, velmi rýchle dodanie.
ok
Skvele, tovar na druhý deň, predtým som riešila vrátenie a všetko prebehlo v poriadku aj s vrátením peňazí.
- Rýchlosť dodania
- Spokojnosť s tovarom
Maximalna spokojnost
Obchod je dobrý, objednal som postupne 5 termostatov, ale jeden sa mi pokazil po 2 týždňoch, budem reklamovať
Reakcia obchodu Wifi Termostaty
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi, jakmile se nám s reklamací ozvete, tak ji obratem vyřídíme :-) S pozdravem a přáním hezkého dne WifiTermostaty.sk
Zásielka prišla rýchlo a v poriadku.
- Rýchle dorucenie
- Rýchla odpoved na otázky k produktu
- Rýchle vybavenie
- Odborná pomoc pri výbere
- Rýchlosť vybavenia objednávky a dodania tovaru
- Ústretový prístup predajcu ochotného poradiť aj telefonicky pri akýchkoľvek problémoch a otazkach
- Kvalitné produkty na stránke obchodu
- Žiadne
S obchodom wifitermostaty.sk som veľmi spokojný, veľmi dobrá ústretová komunikácia s obchodom, rýchle vybavenie objednávky (od objednania tovaru po jeho dodanie neuplynulo ani 24 hodín), kvalitné produkty.
Zakúpil som termostat s WiFi WBW2black. Ide o veľmi kvalitný produkt, bezproblémová inštalácia pre infra panely, vysielač je hneď spárovaný s prijímačom, dióda párovania prestane blikat po spárovaní aj s domácou WiFi. Na začiatku ukázal termostat o 1 stupeň celzia vyššiu teplotu, než bola skutočná, ale po kalibraciii a nastavení o jeden stupeň menej ukazuje presnú teplotu na desatinu. Termostat bezchybne funguje s kompatibilnymi aplikáciami, Alexou a samozrejme dá sa riadiť teplota aj na diaľku. Hysteezia je od vyroby nastavená na 0 stupňov celzia, ja som si ju nastavil na 0,5 stupňa. Kvalitné, presne meranie, spinanie relé od infra panelov, možnosti nastavenia termostatu, komunikácia s domácou WiFi sieťou a Smart asisstenmi. Vynikajúce. -
- Seriozny prístup
V poriadku
- rýchle dodanie
- Rýchlosť dodania, tovar objednaný poobede bol doručený na druhý deň
ústretovosť a ochota, včasné dodanie tovaru bez problémov, tovar funkčný, nemám, čo by som vytkol