- Som veľmi spokojná
Reakcia obchodu Worldoffice
ďakujeme veľmi pekne za Vašu recenziu, sme veľmi radi, že ste boli s nami spokojná! :)
Tím WGO -
som celkovo spokojna rychle dodanie
- Rýchle dodanie, som vďačná
- Príjemná komunikácia
- Rýchle vybavenie
- Rýchle doručenie
Reakcia obchodu Worldoffice
ďakujeme veľmi pekne za Vašu recenziu, sme veľmi radi, že ste boli s nami spokojní! :)
Komunikácia, ústretovosť a dochvilnosť
Veľmi rýchle dodanie.
Všetko super
- Rýchlosť,
- Serióznosť
Reakcia obchodu Worldoffice
ďakujeme veľmi pekne za Vašu recenziu, sme veľmi radi, že ste boli s nami spokojný! :)
Skvele
Tím WGO -
Rýchlosť potvrdenia objednávky a doručenia tovaru
super
- vlastny rozvoz, rychlo
Tím WGO -
- Rýchle pripravenie tovaru.
Tím WGO -
- všetko podľa dohodnutých pravidiel
spokojnosť
Tím WGO -
- rýchle vybavenie objednávky a možnosť osobného vyzdvihnutie
- Rýchlosť vybavenia objednávky
- Komunikácia
Spokojnosť, doporučujem.
Tím WGO -
Super rýchle dodanie, veľmi pekné jednoduché krabičky, spokojnosť
Tím WGO -
- doručenie na druhý deň od objednávky
Tím WGO -
- Ochota personálu, výborná komunikácia pri náročnejšom výbere / menších znalostiach o produktoch (nie som pravidelný zákazník)
- Pokiaľ je to aspoň trochu v možnostiach WGO, snažia sa doručiť objednávku na nasledujúci deň aj v prípade, že obj. bola vytvorená v neskorších hodinách (skúsenosť z BA)
Reakcia obchodu Worldoffice
ďakujeme veľmi pekne za pochvalu, kolegov na zákazníckom servise naozaj potešila. :) Sme veľmi radi, že ste s nami boli spokojní.
Tím WGO