- Rýchle dodanie.
Veľký výber, výhodné ceny
Zatial spokojnost,ale jeden nastavec bol nestandartny,nema dobry zavit...podala som reklamaciu...potom sa vyjadrim....
Promptná dodávka.
- Tovar dodaný rýchlo
- Nebolo možné platiť kartou Master Card
- vyborny obchod
velmi prijemny obchod
mila pani na telefone -
- tovar nie je v ponuke v bežných obchodoch
- Rýchla reakcia
- Nákup z pohodlia domova
- Bola som s objednávkou spokojná.
- Osobné vyzdvihntie v centre Dubrawa je veľmi nepohodlné, nakoľko tam treba ísť z konečnej električiek pešo - autobus chodí len párkrát za deň. Treba určite doriešiť dopravu - aspoň zástavka na znamenie na hlavnej ceste.
- Dobré
- Nemusí sa hladať, kde by požadovaný tovar mohol byť, doručené až domov.
S objednávkou aj dorucenim som velmi spokojna, tovar bol rychlo dodany aj v case chvilu pred sviatkami.
Som spokojná s obchodom celkovo
tovar nám doteraz nebol dodaný
rychle dodanie a dobre zabalenie
Je tam veľký výber.
- Kvalitné produkty do domácnosti.
Pre záujemcov, ktorý tieto praktické a kvalitné veci využijú, odporúčam neváhať s nákupom.
- Tento obchod mal tovar, ktory som potrebovala.
- Tento obchod by mal vylepsit emailovu komunikaciu a to tak, ze by mal po potvrdeni objednavky upozornit kupujuceho, ze ma cakat na dalsi mail, pripadne SMS, ktora by ho informovala, ze tovar je uz pripraveny k odberu. Mne v maili potvrdili objednavku s vyzvou, ze si mam tovar vyzdvihnut do 3 pracovnych dni. Ked som si prisla vyzdvihnut tovar na treti den, tak mi bolo povedane, ze tovar tam este nie je, ze mam cakat mail, kde ma vyzvu na prebratie tovaru. Ked som pani predavacke ukazala mail, ktory som dostala, povedala, ze to nie je ten, ze mi ma prist dalsi. Povedala som, ze v tom maili je predsa napisane, ze si mam tovar vyzdvihnut do 3 dni. Pani predavacka mi odpovedala, ze som to nepochopila a dodala, ze chyba je na mojej strane, lebo vraj vsetci ostatni zakaznici to pochopili. Ziadneho ustretoveho navrhu, alebo ospravedlnenia za zmatocnu komunkaciu som sa nedockala. Takze okrem opravy systemu, ktory komunikuje so zakaznikom mailom, by mozno nebolo zle vyskolit personal na prozakaznicky orientovany pristup a komunikaciu.
Obchod ma dobre vyrobky.