• tovar nezodpovedal vyobrazeniu na stranke

Reakcia obchodu Weplayvolleyball.sk

ďakujeme Vám za spätnú väzbu.

Je nám to ľúto, že tovar nesplnil Vaše očakávania. Samozrejme, v takomto prípade máte možnosť tovar do 30 dní bezplatne vrátiť cez Zásielkovňu.

Veríme, že nám ešte dáte šancu Vašu negatívnu skúsenosť napraviť pri ďalšom nákupe :)

Prajeme Vám príjemný deň,
    Majka, tím Weplayvolleyball.sk

• široký sortiment za dobré ceny

Reakcia obchodu Weplayvolleyball.sk

sme Vám vďační za pozitívne hodnotenie a odporúčanie.

Tešíme sa, že ste si z našej ponuky vybrali a veríme, že u nás nakúpite aj v budúcnosti.

Prajeme Vám všetko dobré!
    Majka, tím Weplayvolleyball.sk

Potreboval som "narychlo" volejbalove botasky, objednaval som z pondelka na utorok o polnoci, v piatok na obed som uz mal tovar v zasielkovni, dopredu som peniaze neposielal, lebo som este tuto stranku nepoznal, tovar mi dosiel v poriadku a to co som chcel, este dokonca som vychytal aj v zlave -35% oproti inym obchodom, takze za mna spokojnosť

Dobrý deň, Marek,

ďakujeme Vám za prejavenú dôveru a odporúčanie.

Máme veľkú radosť, že Vám botasky prišli včas a splnili Vaše očakávania. Budeme sa tešiť, ak na základe Vašej pozitívnej skúsenosti nakúpite u nás aj v budúcnosti.

S prianím pekného dňa,

všetko ok

Pekný deň, Eva,

ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie a odporúčanie.

Tešíme sa na Váš ďalší nákup :)

Prajeme Vám veľa úspechov.