- tovar nezodpovedal vyobrazeniu na stranke
Reakcia obchodu Weplayvolleyball.sk
ďakujeme Vám za spätnú väzbu.
Je nám to ľúto, že tovar nesplnil Vaše očakávania. Samozrejme, v takomto prípade máte možnosť tovar do 30 dní bezplatne vrátiť cez Zásielkovňu.
Veríme, že nám ešte dáte šancu Vašu negatívnu skúsenosť napraviť pri ďalšom nákupe :)
Prajeme Vám príjemný deň,
Majka, tím Weplayvolleyball.sk -
- široký sortiment za dobré ceny
Reakcia obchodu Weplayvolleyball.sk
sme Vám vďační za pozitívne hodnotenie a odporúčanie.
Tešíme sa, že ste si z našej ponuky vybrali a veríme, že u nás nakúpite aj v budúcnosti.
Prajeme Vám všetko dobré!
Majka, tím Weplayvolleyball.sk -
Potreboval som "narychlo" volejbalove botasky, objednaval som z pondelka na utorok o polnoci, v piatok na obed som uz mal tovar v zasielkovni, dopredu som peniaze neposielal, lebo som este tuto stranku nepoznal, tovar mi dosiel v poriadku a to co som chcel, este dokonca som vychytal aj v zlave -35% oproti inym obchodom, takze za mna spokojnosť
Dobrý deň, Marek,
ďakujeme Vám za prejavenú dôveru a odporúčanie.
Máme veľkú radosť, že Vám botasky prišli včas a splnili Vaše očakávania. Budeme sa tešiť, ak na základe Vašej pozitívnej skúsenosti nakúpite u nás aj v budúcnosti.
S prianím pekného dňa,
všetko ok
Pekný deň, Eva,
ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie a odporúčanie.
Tešíme sa na Váš ďalší nákup :)
Prajeme Vám veľa úspechov.
Majka, tím Weplayvolleyball.sk