• nízka cena
    • dlhá doba dodania

Niet čo dodať, katastrofa

• Konateľ so mnou jednal ako s handrou zastrašoval má že môj oznam že dam na nich trestne oznamenie že mi nedodali tovar ktorý som zaplatila 23.3.2020 odovzdal právnikom a všetkým zamestnancom a zakázal im so mnou komunikovať ja mám všetky e-maily a aj že zásielka nie je na Slovenku. Všetko použijem ak mi tovar nedodá nemá snahu mi vrátiť peniaze. Zastrašoval má a žiadal odo mna kópiu trestného oznámenia. No s takýmto jednaním som sa nestretla. Povedal že ja som povinná sa starať o to aby mi bol doručený tovar mám kontaktovať dopravcu, nenapísal mi cez ktorého mi bol tovar zaslaných.

Nekupujte od tejto spoločnosti nič pretože chce platbu iba kartou iná možnosť nie je a to je veľmi podozrivé??????

Reakcia obchodu Wellea.sk

Vážená pani Libuša,
    ďakujeme za Vaše hodnotenie nákupu u nás. Veľmi si to vážime a sme radi, že ste venovala toľko času na recenziu nášho obchodu. Pôvodne sme sa domnievali, že sa jedná o skrytú kameru alebo nejaký vtip, ale po odporúčaní priamo od Heuréky nebude Vaša recenzia odstraňovaná, ale budeme vecne reagovať:
    Samozrejme by stačilo napísať, že Vaše tvrdenie sa nezakladá na pravde, alebo zjednodušene, že je to lož.
    1) Nikto Vás nezastrašoval a komunikácia bola preposlaná kolegom, aby všetci videli, ako agresívne sa môže niekto správať v tejto zložitej dobe.
    2) Tovar Vám bol zaslaný v deň zaplatenia objednávky a to v najkratšom možnom čase. Od prijatia platby po odovzdanie dopravcovi ubehlo len pár hodín.
    3) Informovala ste nás o tom, že ste zásielku nedostala a hneď pridala vyhrážku: ".... Ak tak neurobíte do 2 dní zažalujem Vás"
    4) Kolegyňa začala Vašu situáciu hneď riešiť a požiadala Vás o zhovievavosť, pretože bolo to obdobie, kde mali niektorí dopravcovia problémy. Vaša odpoveď: "Nebudem zhovievavá. Podávam na Vás trestné oznámenie dnes. Zásielku ste nedoručili a ak mi teraz okamžite nevrátite peniaze, tak bude zle."
    5) Odmietla ste ale možnosť, že Vám vrátime platbu a trvala na dodaní tovaru. Preto sme voči dopravcovi podávali sťažnosti, reklamácie, volali, písali a o všetkom ste bola priebežne informovaná.
    6) Posielali sme Vám zoznam dopravného systému a ďalšie informácie, kde bolo jasne vidieť pohyb zásielky a naše kroky. A reakcia na našu prácu? "Vaša bláboly, ma nezaujímajú a nascanované papiere, ktoré ste si vyrobili, ma tiež nezaujímajú.
    7) V túto chvíľu sme pochopili, že nechcete vlastne nič konštruktívne vyriešiť, tak sme znovu ponúkli odstúpenie od zmluvy s okamžitým vrátením platby. Vaša odpoveď: "Nič nebude rušiť, trvám na dodávke."
    8) Tovar Vám bol doručený, oneskorenie bolo preukázateľne na strane dopravcu, za čo sa ospravedlnil. Veľmi by som však zdôraznil, že to bolo v danej situácii pochopiteľné a ospravedlniteľné. My sme sa Vám celý čas ospravedlňovali a snažili sa všetko zrozumiteľne vysvetliť.

Samozrejme náš obchod ponúka možnosť voľby zo 4 dopravcov a všetkých bežných spôsobov platby (dobierka, bankový prevod dopredu, on-line kartou, GoPay peňaženka).
    Takže ďalšie Vaše tvrdenie o nutnosti platby iba vopred je 100% lož.
    Od začiatku ste sa vyhrážala a zastrašovala iba Vy, urážala nás i našu prácu a my napriek tomu sme s Vami asertívne komunikovali. Komunikáciu som prebral ja ako konateľ, pretože kolegovia už neboli psychicky schopní znášať Váš nátlak. Vyhrážala ste od prvej chvíle trestným oznámením, žiadal som teda o kópiu, pretože nikto tomu nerozumel, na čo chcete podávať trestné oznámenie. Peniaze ste vrátiť chcela, ale vlastne nechcela. Tovar ste chcela, ale vlastne ste chcela počuť, že sme ho neposlali.
    Nech si na Vás a na Vašu recenziu každý urobí obrázok sám.
    S pozdravom a prianím krásneho dňa tím WELLEA.SK

• Nepravdivé informácie o kusoch
    • Píšu 6ks príde Vám 1ks

Objednavala som si tejp. Kde píšu, že v balíku bude 6ks domov mi prišiel len jeden kus tejpu.

Reakcia obchodu Wellea.sk

Vážená pani Klaudia,

ďakujeme za Vašu recenziu nákupu v našom eshope a mrzí nás Vaše negatívne hodnotenie. Na stránke sú uvedené pravdivé informácie. Cena je samozrejme za 1ks, ale vzhľadom k tomu, že od nás odoberajú väčšie zariadenia ako sú rehabilitácie, kúpele a nemocnice, uvádzame informatívne počet ks vo väčšom príp. kabinetnom balení. Naša cena za tejpovacie pásky Temtex je výhodná a je logické, že za túto cenu nie je možné dodať 6ks. Podľa obchodných podmienok však máte možnosť nerozbalený produkt do 14 dní vrátiť a peniaze Vám budú obratom vrátené na účet. S pozdravom a prianím príjemného dňa tím WELLEA.SK