- Široká ponuka rozličného tovaru na jednom mieste.
- Žiaľ, doba dodania (obj. zadaná 7.11. a doručovaná 18.11.), kt. dĺžka bola neúmerne dlhá vzhľadom na tovar, kt. bol deklarovaný ako skladom. Predpokladaná doba dodania nebola odkomunikovaná.
Obchod odporúčam z hľadiska šírky sortimentu, avšak dobu dodania je potrebné preveriť v prípade potreby doručenia do konkrétneho termínu.
Vážený zákazník,
ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Veľmi nás mrzí, že doba dodania a komunikácia s našou stranou nesplnili Vaše očakávania. Tovar, ktorý je označený ako skladom, zvyčajne expedujeme čo najskôr, avšak v niektorých prípadoch môže dôjsť k nečakaným oneskoreniam, napríklad v dôsledku zvýšeného množstva objednávok alebo vonkajších okolností spojených s doručovaním.
Mrzí nás, ak sme Vám dostatočne neodkomunikovali predpokladaný termín dodania. Na tejto oblasti intenzívne pracujeme, aby sme zabezpečili, že naši zákazníci budú mať vždy presné informácie o stave objednávky.
Vašu pripomienku berieme vážne a podnikneme kroky na zlepšenie, aby sme Vám mohli v budúcnosti poskytnúť čo najlepšie služby. Ďakujeme za Vaše pochopenie a veríme, že nám ešte dáte príležitosť napraviť Váš dojem.
S úctou,
Tím Waiana.sk -
- Veľmi milý a ochotný personál, odporúčam
- Rozličnosť tovaru
- Skvelé ceny
- Rýchlosť vybavenia objednávky
- Možnosť vyzdvihnúť si tovar bezplatne priamo na predajni
- Ochota poradiť s výberom
Ďakujeme :)
velmi mila a ustretova komunikacia okamzite vyzdvihnutie po telefonickom dohovore, naozaj spokojnost s nakupom
- Mila komunikácia
- Celkom rýchle dodanie nakoľko museli naskladnit kočiar zo skladu.
- Vrelo odporúčam
- Kúpou kočiara som unesena ❤️ aj keď sa farba kočiara na fotke od reality líši o jeden - dva odtiene.
- Rýchlosť
- Výborný prístup
- Velky výber
Ďakujeme :)
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
- Ochotná obsluha
- Perfektný vyber kvalitného tovaru