Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Široká ponuka rozličného tovaru na jednom mieste.
    • Žiaľ, doba dodania (obj. zadaná 7.11. a doručovaná 18.11.), kt. dĺžka bola neúmerne dlhá vzhľadom na tovar, kt. bol deklarovaný ako skladom. Predpokladaná doba dodania nebola odkomunikovaná.

Obchod odporúčam z hľadiska šírky sortimentu, avšak dobu dodania je potrebné preveriť v prípade potreby doručenia do konkrétneho termínu.

Vážený zákazník,

ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Veľmi nás mrzí, že doba dodania a komunikácia s našou stranou nesplnili Vaše očakávania. Tovar, ktorý je označený ako skladom, zvyčajne expedujeme čo najskôr, avšak v niektorých prípadoch môže dôjsť k nečakaným oneskoreniam, napríklad v dôsledku zvýšeného množstva objednávok alebo vonkajších okolností spojených s doručovaním.

Mrzí nás, ak sme Vám dostatočne neodkomunikovali predpokladaný termín dodania. Na tejto oblasti intenzívne pracujeme, aby sme zabezpečili, že naši zákazníci budú mať vždy presné informácie o stave objednávky.

Vašu pripomienku berieme vážne a podnikneme kroky na zlepšenie, aby sme Vám mohli v budúcnosti poskytnúť čo najlepšie služby. Ďakujeme za Vaše pochopenie a veríme, že nám ešte dáte príležitosť napraviť Váš dojem.

S úctou,
    Tím Waiana.sk

• Veľmi milý a ochotný personál, odporúčam

• Rozličnosť tovaru
    • Skvelé ceny
    • Rýchlosť vybavenia objednávky
    • Možnosť vyzdvihnúť si tovar bezplatne priamo na predajni
    • Ochota poradiť s výberom

Ďakujeme :)

velmi mila a ustretova komunikacia okamzite vyzdvihnutie po telefonickom dohovore, naozaj spokojnost s nakupom

• Mila komunikácia
    • Celkom rýchle dodanie nakoľko museli naskladnit kočiar zo skladu.
    • Vrelo odporúčam
    • Kúpou kočiara som unesena ❤️ aj keď sa farba kočiara na fotke od reality líši o jeden - dva odtiene.

• Rýchlosť
    • Výborný prístup
    • Velky výber

Ďakujeme :)

• Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.

• Ochotná obsluha
    • Perfektný vyber kvalitného tovaru