Super obchod, rýchla komunikácia, perfektná rezervácia, podávanie informácii.
Reakcia obchodu Vzacne-mince.sk
ďakujeme za Vaše odporúčanie. Sme radi, že ste boli s nákupom v našom e-shope spokojný a veríme, že u nás nakúpite aj nabudúce.
Reakcia obchodu Vzacne-mince.sk
ďakujeme za Vaše odporúčanie. Sme radi, že ste boli s nákupom v našom e-shope spokojný.
skvělá komunikace
Tím vzacne-mince.sk -
- Rýchle dodanie objednaného tovaru.
Rýchle, spoľahlivé a bezproblémové dodanie objednaného tovaru.
Tím vzacne-mince.sk -
Všetko od rezervácie, objednania, platby, cez komunikáciu až po doručenie je SUPER. Všetkým vrelo odporúčam.
Reakcia obchodu Vzacne-mince.sk
ďakujeme za Vaše odporúčanie. Sme radi, že ste boli s nákupom v našom e-shope spokojný a tešíme sa na budúcu spoluprácu.
Tím vzacne-mince.sk -
- Rychlá komunikace, perfektní servis, Děkuji.
Obchod OK
- Vstřícnost a výborná komunikace
Vstřícnost a výborná komunikace. Skvěle zabalený tovar, možnost sledovat zásilku. Z mé strany mohu jenom doporučit : - )
Tím vzacne-mince.sk