Profesionálny prístup. Pravidelné informovanie o novinkách a nových edíciách. Prehľadný e-shop. Spätná väzba po úhrade objednávky.
- Dobré ceny super komunikácia
Dobrý obchod, nakupujem tu často a bez problémov.
- Bez problémov
- Serioznost
- Výborne ceny,promptne dodanie, ochotný prístup
Super firma.
- priaznive a korektne ceny numizmatickeho tovaru
- rychla e-mail komunikacia a ochota vsetko vyriesit v prospech zakaznika
- -
V uvedenom internet obchode nakupujem uz asi 7-8 rokov vyjadrujem max. spokojnost. Obchod odporucam aj ostatnym zberatelom
Reakcia obchodu Vzacne-mince.sk
ďakujeme za Vaše odporúčanie. Sme radi, že ste boli s nákupom v našom e-shope spokojný.
Tím vzacne-mince.sk -
Veľmi "divná" cenová politika. Ak máte mincu rezervovanú vopred, kúpite ju za cenu o 48 € nižšiu ako keď ju kúpite "na žiadanku", resp. o 38 € nižšiu keď ju kúpite v "akcii".
Dobrý deň, pán Hojer,
pri predaji českých a slovenských pamätných mincí ponúkame zákazníkom možnosť rezervovať si tieto mince vopred uhradením rezervačnej zálohy. Takto rezervované mince následne zákazníci dostanú za mimoriadne výhodných cenových podmienok iba s minimálnym navýšením k základným cenám Českej národnej banky a Národnej banky Slovenska, ktoré tieto mince vydávajú. Na ponuke možnosti rezervácie mincí zákazníkom za zvýhodnené ceny preto nevidíme nič divného.
V prípade, že si zákazník mincu nerezervuje má ju ešte možnosť zakúpiť (pokiaľ je dostupná) vo voľnom predaji za bežnú trhovú cenu, ktorá však už býva niekedy oveľa vyššia ako v prípade ak by mal mincu rezervovanú a odráža aktuálny záujem numizmatického trhu o danú mincu.
Vy ste u nás mincu rezervovanú nemali a zakúpili ste si ju až vo voľnom predaji za bežnú trhovú cenu. Ak by ste si ju u nás rezervovali tak by ste ju mali za cenu o 48 € nižšiu než je cena z voľného predaja.
Preto nás mrzí dôvod Vášho negatívneho hodnotenia a považujeme ho za neadekvátny. O to viac, že ste našim pravidelne nakupujúcim zákazníkom od roku 2014 a dosiaľ ste s našimi cenovými podmienkami nemali žiadny problém.
Úplná spokojnosť
:o)
- Nízke ceny
- Možnosť rezervácie slovenských mincí za emisné ceny
Žiadne
- Prehľadná web stránka
- Jednoduchá objednávka
- Dobrá komunikácia s obchodom
Som spokojný a odporúčam
Reakcia obchodu Vzacne-mince.sk
ďakujeme za Vaše odporúčanie. Sme radi, že ste boli s nákupom v našom e-shope spokojný a veríme, že u nás nakúpite aj nabudúce.
Tím vzacne-mince.sk -
Vstřícné a bezproblémové jednání.
Tím vzacne-mince.sk -
- Rýchle doručenie a kvalitné balenie
SPOKOJNOSŤ
Tím vzacne-mince.sk -
Skvělá zkušenost a komunikace s obchodem :-)
Tím vzacne-mince.sk -
- Po objednaní rýchle dodanie.
Už 3 krát spokojnosť
Reakcia obchodu Vzacne-mince.sk
ďakujeme za Vaše odporúčanie. Sme radi, že ste boli s nákupom v našom e-shope opakovane spokojný a veríme, že u nás nakúpite aj nabudúce.
Spokojnosť po vsetkych stránkach
Spokojnosť