Vždy dobre nakúpim

Reakcia obchodu Vypredaj-ZLAVY.sk

ďakujeme vám za pozitívny názor. Verím, že si z našej bohatej ponuky opäť vyberiete.

výpredaj-zľavy.sk

DOTERAZ nebol problém. ALE došiel mi tovar v špinavej krabici a o číslo menšie- kedže bol v zľave neoplatilo sa mi to poslaľ naspäť, hoci mi to odporúčal obchod .No budem si dávať pozor a asi bude treba dať poznámku aby sa dodržala veľkosť.

Reakcia obchodu Vypredaj-ZLAVY.sk

ďakujeme vám za spätnú väzbu. Mrzí nás, že máte negatívne skúsenosti s našimi produktmi. Radi by sme vám pripomenuli, že ak s produktom nie ste spokojný, môžete nám ho vrátiť a my vám peniaze vrátime. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať.

• celková spokojnosť

výpredaj-zľavy.sk

Objednala som si topánky veľkosť 37, ale to obuje tak asi 8 ročné dievčatko. Veľkosť vôbec nezodpovedá norme. A objednala som si skladacie vedro a namiesto neho mi prišiel obyčajné plastové bez skladania.

Reakcia obchodu Vypredaj-ZLAVY.sk

ďakujeme vám za spätnú väzbu. Mrzí nás, že máte negatívne skúsenosti s našimi produktmi.Vašu objednávku som preverila. Objednala ste si klasické vedro a nie skladacie. Skladacie vedro ponúkame za inú cenu a aj číslo objednacie je iné. Radi by sme vám pripomenuli, že ak s produktom nie ste spokojná, môžete nám ho vrátiť a my vám peniaze vrátime. Topánky Vam radi vymeníme za väčšie číslo alebo vrátíme paniaze. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať.

výpredaj-zľavy.sk

• Rýchle dodanie, super cena.

Super, odporúčam.

výpredaj-zľavy.sk

Korektná komunikácia, rýchla dodávka tovaru

výpredaj-zľavy.sk

• Som veľmi spokojná objednáne produkty spĺňali to čo som aj očakávala. Tento obchodík e-shop patrí k mojím obľúbeným ich inteligentný prístup, skvelá komunikácia - poradenstvo, rýchle dodanie a veľká ústretovosť ktorú si od nich nesmierne vážim hovorí za všetko . Ďakujem vám za výhodnú cenovú dostupnosť s úctou AH .
    • Nemám žiadne.

Reakcia obchodu Vypredaj-ZLAVY.sk

ďakujeme vám za pozitívny názor, a zároveň vám prajeme mnoho radosti s vašimi novými nákupmi!

• Jeden kus objednávky vraciam, veľmi veľký. Veľkosť L

• Rychledodanie

S prianím pekného dňa

Obchod ponúka kvalitné a pekné výrobky, napriek názvu obchodu, ktorý určite odradí niektorých kupujúcich.
    Ja som s kúpenými výrobkami spokojná, napriek zníženým cenám, čo je často výrazné a znamená pre mňa len úsporu. Skutočne sa oplatí nakupovať v tomto obchode.

výpredaj-zľavy.sk

Tovar bol veĺmi nekvalitný, veĺkosť nezodpovedala opisu na ponuke. Vratila som tovar.

Reakcia obchodu Vypredaj-ZLAVY.sk

ďakujeme vám za spätnú väzbu a vašu úprimnosť. Ľutujeme, že vaša skúsenosť nebola pozitívna. Vaše pripomienky sú pre nás veľmi cenné a pomáhajú nám zlepšovať naše služby.

Kvalitny material,za dobre ceny

výpredaj-zľavy.sk

• Kúpila som viac tovaru v minulosti, spokojnosť...
    • Veľké zľavy, žiaľ iba na veľké veľkosti XL,XXL....

Reakcia obchodu Vypredaj-ZLAVY.sk

ďakujeme vám za pozitívny názor. Našu ponuku neustále doplnujeme o nový tovar. Verím, že si z našej bohatej ponuky opäť vyberiete.

výpredaj-zľavy.sk

Tovar doruceny len igelitovy sacok bool roztrhnuty ,vacsiu ochranu tovaru by sa zišlo

Reakcia obchodu Vypredaj-ZLAVY.sk

ďakujeme vám za pripomienku, dáme si na to do budúcnosti pozor. Tovar odosielame v igelitových sáčkoch. Ak je obal poškodený, nepreberejte prosím, zásielku. Reklamáciu Vam radi vybavíme.

Ďakujeme za pochopenie.

výpredaj-zľavy.sk

Vždy spokojnosť aj som tovar vrátila kôli veľkosti a nebol žiadný problém .Všetko prebehlo v poriadku

výpredaj-zľavy.sk

Všetko je OK tovar doručený rýchlo a v poriadku.

Reakcia obchodu Vypredaj-ZLAVY.sk

ďakujeme vám za pozitívny názor. Prajeme vám mnoho radosti s vašimi novými nákupmi!

všetko prebehlo bez problémov

Reakcia obchodu Vypredaj-ZLAVY.sk

ďakujeme vám za priaznivé hodnotenie. Verím, že si z našej bohatej ponuky opäť vyberiete.

Rýchlosť a spoľahlivosť.

výpredaj-zľavy.sk

Pekný tovar,výhodné ceny,komunikácia aj dodanie tovaru všetko super,vrelo odporúčam.Dakujem.Andrea