• Recenzia bola prevádzkovateľom odstránená v zmysle čl. 8.3.2 OP Heureka.

Ziadna spatna vazba

Reakcia obchodu VybaveniePrevadzkySK

došlo ke zdržení dodávky, ale i tak bylo zboží odesláno do 3 pracovních dní.
    Děkujeme za pochopení.

Prisiel mi iny tovar

Tovar bol doručený bez akejkoľvek dokumentácie.To sa niekedy môže stať,ale nereagujú ani na výzvy.Po 10 dňoch stále nemám dokumentáciu a na internete nie je.

• Stránka prehľadná.
    • Nikto s Vami nekomunikuje.

Zdĺhavé vybavovanie objednávky dve žiadosti o vybavenie, žiadna odpoveď, nefunkčné mailove odkazy. Skrátka keby ste potrebovali stornovať objednávku nie je žiadny spôsob.

Dobrý den
    Vážený zákazníku žádosti jste psal v době státních svátků a prodlouženého víkendu 4 dnů na facebook což je jen aplikace
    Hlavním komunikačním kanálem v naší firmě dle obchodních podmínek v dnešní době je email a telefon.
    Což jste ani jednou nepoužil ,naše hot telefonní linka je i přesto stále včetně sobot a nedělí dostupná a vždy Vám někdo zvedne telefon a odpoví . Proto zásadně a kategoricky odmítáme že dle Vás nekomunikujeme ,pracujeme a jsem dostupni na telefonu stále včetně víkendu bohužel FACEBOOK je jen kanál vedlejší
    Ve vaší recenzi není nic na kvalitu zboží ,rychlost doručení nebo jiné jen jste nás špatně ohodnotil a poškodil ale psal jste na FACEBOOK v době prodlouženého víkendu 4-8.7 ne na email
    Přesto děkujeme
    www.vybaveniprovozu.cz
    www.vybavenieprevadzky.sk

25.2.2018 som objednal tovar, je 12.3.2018 a napriek tomu ze delaruju pomerne rychle dodanie mi ho este stale nedodali. Neunuvali sa ma ani kontaktovat. Bol som teda nuteny ich kontaktovat sam. Konverzacia sa skoncila dost vagnym ospravedlnenim.

• nizka informovanost, nedodrzanie lehoty

Dobrý den
    Vážení klienti na naších stránkách informujeme že dané
    zboží expedujeme do 48 hodin což není doručení na Vaši adresu pokud někdo objedná na 2-3 poslední dny před Vánočními svátky je to vše v rukou doručovací služby
    naše firma zboží předala k doručení ale dopo a centrála v
    Bratislavě zkolabovala .
    urgovat zboží 23.12. je již dosti pozdě proto prosím příště raději objednávejte dosti do předu než se nervovat a kazit Vánoce sobě i svému okolí.
    Některým klientům se těžko vysvětluje že zboží jim nevyleze z tiskárny.
    S pozdravem
    Pěkné Vánoce